Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
RGE spune:
chemiluminiscenta AIA E hiv?
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Roxana, setul ala de analize trebuie sa-ti iasa negative, deci presupun ca e bine. Eu am facut HIV si VDRL impreuna cu hepatita b si C si mi-au iesit toate negative, dar nu am facut si chemiluminescenta si treponema etc. E prima oara cind aud de asa ceva. De asta nu pot sa-ti spun mai multe, imi pare rau...
Sigur ca era invidioasa, mai ales daca se tot uita la tine.Si avea de ce sa se uite, esti o graviduta frumoasa.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
adra_bell spune:
E de bine ! Eu am facut HIV si VDRL la 9 saptamani, d-asta ma miram.
adra_bell 20+ cu Eva-Elena
RGE spune:
JASMIN..esti o scumpa ca intotdeauna...asta inseamna ca am toate analizele bune si trebuie sa ma bucur
ADRA , JASMIN...bebe al meu a miscat azi toata ziua...astazi nu am facut gimnastica doar masaj..Doamne ce bine e !!...acum facem ceva de papa si sper eu sa-l mai scot un pic pe tati la aer ..ca e cam rupt ..sper sa nu adoarma..
JASMIN..maine promit sa-mi iau revansa si sa vb mai mult cu voi..ati vazut ce v-am trimis pe mailul comun??....acolo unde scrie superr!!!
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
adra_bell spune:
Mi s-a parut interesant link-ul asta, sterpelit de la mamicile de sept-oct. http://health.yahoo.com/experts/healthnews/8881/12-pregnancy-myths-worth-ignoring
adra_bell spune:
E super ce-a trimis Roxana, eu chiar m-am jelit putin.
In schimb m-am holbat o ora la peisajul in care se vede un cuplu, si tot cuplu a ramas pana la urma. Deh, lipsa mea de imaginatie trebuie sa fie de vina.
Bebelina mea misca si ea seara cand vin acasa. Cat sunt la servici, nu-i place si cred ca se culca.
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Mi s-a parut interesant link-ul asta, sterpelit de la mamicile de sept-oct. http://health.yahoo.com/experts/healthnews/8881/12-pregnancy-myths-worth-ignoring
Interesant ce ai trimis....interesant ca si in alte tari sunt aceleasi "mituri" ca la noi...
19+ ANDREI
Jasmin012 spune:
Fetelor, am intrat si eu pe site-ul ala gasit de Adra, dar e in engleza...eu nu am facut engleza...
Roxana, am vazut si eu ce-ai trimis, binenteles ca am biziit un pic, ca si Adra. Pozele alea cu copii le aveam si eu, dar nu asa, ca document pps.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
RGE spune:
..fetelor eu ma duc la baica si la nani ca mi-am adormit sotul..nu a vrut sa pape nimic azi..tot se vaita de stari de voma.....am zis sa-l las sa se odihneasca mai mult ca e rupt..asa ca va pupic pe toate ..somnic usor si pufos...
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
adra_bell spune:
De fapt, cica faza aia cu dormitul numai pe partes stanga, nu ar fi chiar un mit. Este recomandat in ultimele luni de sarcina sa nu dormi pe partea dreapta fiindca apesi pe vena cava.
Si eu ce ma fac? ca eu dorm pe dreapta