Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
iuli-ana spune:
Multumesc,multumesc!
UM=23.03.2007,DPN=28.12.2007,DN=27.02.1975
Deocamdata e o surpriza bb al nostru,nu stim inca ce este,dar ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatos si voios!
RGE spune:
IULI-ANA BINE AI VENIT SARCINA USOARA!!
JASMIN...Doamne ce ti-a venit cu parasuta zi Doamne fereste auzi la ce se gandeste ea daca ar fi patit la fel?!..tre' sa stau cu parul pe voi zilnic
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..m-a stresat o mamica azi la coafor ..avea un bebe de 6 luni si ea era grasa cat casa ..cred ca avea 100 kg...si m-a intrebat pe mine in ce luna sunt..i-am spus si auziti incurajare la ea..he he uita-te la mine cum am ajuns am luat 30 kg in sarcina i-ati la revedere de cum arati acum ca si eu eram ca tine....sincer nu prea cred ca a fost ea ca mine la cum arata....dar o rautate si se uita asa cu invidie la mine am ramas tablou...
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
iuli-ana spune:
Multumesc RGE,la fel,sper sa ma tina asa pana la sfarsit,nu ma pot plange deocamdata!
RGE spune:
..eu i-am explicat ca nu cred ca am cum sa pun 20 kg in 3 luni..hai sa fim seriosi...dar la ea se vedea clar ca e genul de om mai plinut...la fata era cat casa nu avea cum sa arate asa dupa 6 luni de la nastere...plus ca un san de-al ei ii ajungea sa si-l bage in pantaloni(fara sa supar pe cineva)..era comparatie cu mine care si acum in sarcina tre sa-mi pun sutien ca sa arat a femeie ..plus ca ea zicea ca nu a alaptat deloc ca nu a avut lapte...
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
iuli-ana spune:
Pai tu te-ai dus la coafor sa te simti bine,nu sa pui la suflet rautati de la doamne care cred ca le stiu pe toate!
Si mei mi-e foarte frica de luatul in greutate,am ramas insarcinata cu un nr de kg cam mare,pana acum nu am luat nimic si incerc din rasputeri sa tin balanta intru cele bune...Asta nu inseamna ca-l privez pe bb de cele necesare!
Jasmin012 spune:
Adalia, felicitari pt fetita!!! Carisa e un nume cam neobisnuit, dar suna frumos, imi aminteste de nepotica mea, Larisa. Deci inca o fetita...
Despi, bine ai venit, sarcina usoara!
Rox, te-ai intors de la gimnastica? Ti-am simtit lipsa. Iar chestia aia, nu-ti face griji, nu m-a afectat, doar ma gindeam in momentele alea cit de ciudata e viata si ca nimeni nu stie ce-l asteapta.
Victo, asa e, a fost doar o greseala de scriere, atita tot...dar nu-mi place, mai bine schimbam doua litere intre ele decit sa maninc o litera ca si cum n-as sti sa scriu corect
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
Jasmin012 spune:
Rox, vad ca de-abia de-acum incolo ai gimnastica... Distractie placuta
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel