Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Danuta, ma bucur ca ai intrat iar sa ne dai vestea cea buna cu unda verde...Ti-am raspuns la ultimul mesaj pe care ni l-ai scris, nu stiu daca l-ai citit...cel din capitolul anterior. Si pe mine dupa ce m-au operat m-a sfatuit medicul sa incerc imediat sa ramin, ca sunt sanse mai mari, ca e deschis acolo...Eu am reusit dupa 4 luni de la operatie, dar iti doresc din suflet sa ramii poate chiar de luna asta, nu se stie niciodata.
Da, l-am simtit pe bebe, il simt ca pe o presiune, ca pe o mica "durere" in partea dreapta. Imi da in fiecare zi semnale, in general dimineata si seara....
Inca nu m-am razgindit, am de gind sa nasc in Spania, ca daca Dan e acolo...Am stat destul si inca am sa mai stau singura, saracul e disperat ca nu e linga mine si linga bebe, daca ar fi dupa el ar veni acasa... El lucreaza legal asa ca beneficiez de asigurarea lui si nu platim nimic, plus ca medicii isi dau toata silinta, sunt mai responsabili si au respect fata de pacienti.
In rest sunt bine, astept sa fac eco de trim 2 si de-abia astept sa vina luna lui octombrie si sa intru in prenatal.
Asa ca de azi incepi cu ...Sa-mi povestesti daca te-a durut burtica, la operatie... Hai sa fie cu ochisori, ca sanse sunt...Te pupic...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

JASMINE operatia a fost destul de ok. Anestezia a mers bine. Burta da, ma durut ingrozitor. Imediat cand m-am trezit din anestezie, am simtit durerile de burta groaznic. Incepusem sa vorbesc in romana de se uitau astia la mine ca la felul 8. Recuperarea de dupa a fost naspa tare. Adica.....in 4 zile slabisem 2 kg. Nu mancam mai nimic. Am inceput sa mananc cat de cat dupa 5 zile. Acum la o distanta de 13 zile de la laparoscopie.....ma mai doare taietura de pe dreapta de unde au scos chistul. Nu mai ametesc. E ok.

Cat despre poze.......nu inteleg ce ai vrut sa spui sa vad la mirese in partea stanga. Oi fi eu mai . Pentru ca da....userul si parola le stiam dar nu stiu unde sa intru sa le vad. Nu mai tin minte pe care yahoo trebuie sa intru. §Pentru ca eu clichez : yahoo.photos..........dar nu-mi da. Voi pe ce yahoo intrati? Scuza-ma JASMINE ca te innebunesc........dar nu reusesc.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BB oricum ar fi....in poze nu se vede. Si iti dai seama la o gravidutza si dupa picioare. Ale tare in poza sunt frumoase. Petrecere frumoasa la nunta. Cat despre rochie.........dar nu sunt magazine pentru gravidutze? Poate acolo ai avea mai multe sanse.

CREAM naspa tare crizele astea. Tu in cate saptamani esti? Ametelile, negru in fata ochilor e si de la anemie, de la dezhidratare. Sa nu uiti sa bei apa si sa ai mereu ceva dulce la tine. Cateva pliculete de zahar la o criza daca pui unul sub limba, intre gingii isi face efect imediat. Cat despre starile de voma........nu stiu cum e ca eu nu am vomitat cat am fost gravidutza. Dar stiu ca-i urat tare sa vomiti. Eu de 3, 4 ori cat mi s-a intamplat in viata mea sa vomit am suferit enorm. Parca simt ca-mi ies ochii din orbite. Am inteles ca fetele dimineata pe stomacul gol mai mancau biscuiti. Nu stiu ce sa zic. Ai grija de tine.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, pup burticutzele, am intrat sa vad ce-ati mai scris inainte sa merg la manichiura. Ma cam sperie caldura, am iesit pe balcon sa intind niste lucrusoare, ca am primit ieri citeva camasute si body-uri dragute de bebe, nu erau noi, dar le-am spalat si le-am bagat un pic la clor si au iesit albe, albe, parca ar fi noi...

Pussi, in sfirsit mai apari si tu, chiar ma gindeam ce mai faci oare? Sa inteleg ca la tine e o nebunie...lasa ca trece partea asta nasoala si vine aia frumoasa, decoratul camerei...

BB, vad inca nu te induri sa-ti reiei treburile domestice, vrei sa prelungesti concediul...

Stefania, sa inteleg ca te simti mai bine astazi daca te gindesti la o bere, ma bucur...of, inteleg, ca si mie mi-ar placea o bere, dar trebuie sa rabd...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Ce fac burticile?

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Dana, trebuie sa intri pe yahoo, ca si cum ai intra sa-ti citesti mail-urile. Nu conteaza pe care yahoo, eu intru si de pe yahoo.es, scriu ID-ul mamicinoiembriedecembrie, parola pe care ti-am dat-o si enter. Se deschide mail-ul si in partea stinga a paginii e un fisier cu un nume de genul poze mirese, sau asa ceva, acolo sunt pozele tuturor. Daca nu reusesti spune-mi.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Ancuta, suntem si noi pe-aici, ma rog unele dintre noi, dar e cam slaba miscarea. Am sa incep si eu sa ma pregatesc sa ies, dar intre timp mai citesc ce se scrie. Ai dormit?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am dormit dusa si acum fac bagajul ca maine plecam la mare.

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Bine ca te-a lasat sa te odihnesti...Of, ce-as mai pleca si eu! As evada pe undeva pe la munte...Sper sa ai parte de un concediu frumos si odihnitor.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Dana, ai reusit?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Bb ne-am transformat in tri gagici in plaina crestere si dezvoltare Distractie placuta la nunta!
creemasa am patit si eu alataieri... am dat vina pe deranjul din santier! Eui zic sa stai in pat si sa ai grija cu papa..eu inca nu pot manaca decat lactate! Si cu ametelile vezi ca si azi inca am mai avut! Am sunat desigur si dr. mi-a dat RENNIe, Metroclopramid(dupa a treia vomitatura) si No-spa!
Jasmin012 suntem in plian santier..asta este, sper sa treaca cat mai repede!
Ancuta concediu placut iubitelor!

Fetelor nu m-am putut abtine nici azi si iar l-am sunat pe dr. pt. presiunea din abdomen, mi-a zis ca atta timp cat nu e in vagin si fundulet...se trage de la cresterea uterului, care fiind si moale, adica necontractat..e absolut normal! Sunt deja penibila e a 3-a oara sapt. asta cand il sun, dar ce sa fac..noroc ca e tot calm cu mine!

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput