Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)
Raspunsuri - Pagina 9
szaboali spune:

Nici o veste inca?????????
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
irinatunza spune:
Ali, da' tu muncesti mult la majoretele astea, soro!
ce face mindra ? doarme sau te fugareste prin casa ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
szaboali spune:
Irinutzo, Irinutzo![]()
...pai iarina doarme de la 21 jumate
...si eu sunt in asteptarea vestei de la Denisa...dar vad ca nimeni nu zice nimic
...am niste emotii de zici ca eu tre sa nasc
.
Sabinuta doarme?
si la ea.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Fetelor
am si eu nevoie de ceva link-uri cu modele de mobila pentru copii...care ma ajutati...ca vreau sa-i fac la Iarina in camera si nu am idee...dar sa nu fie nici prea de bebe...plizzzz care aveti asa ceva?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
danast spune:
Eu inca nu am nici o veste.... 
Dana si www.dropshots.com/danast1" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
monica70 spune:
Nici eu
Daca pana la 00-00,30 cand ma culc nu-i nici o veste,parca ma vad la noapte pe net,daca ma trezesc 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
danast spune:
Moni, daca mergi sa te culci sigur visezi ca te suna sa te anunte ca a nascut, asa cum am visat eu ca i-au iesit 7 dinti dintr-o data lui Andrew ![]()
szaboali spune:
Danast
, pana la urma i-au iesit 7 dintisori???![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
monica70 spune:
Am uitat sa va zic,ca nu mai vin ai mei acasa pe WE,deci sper sa ma relaxez la Moneasa,ca am baby sitteri
.Acum numai sa fie vreme buna,ca m-as duce la strand.
Pe de alta parte,s-a ofuscat husbandu' ca vreau acolo in nordul Mamaiei,ca e prea departe de aglomeratia lui mult iubita
N-am fost inca sa platesc biletele si acum tot mai stau sa "cujet",cum drak sa fac sa beneficiez si de o plaja pustie ziua si de distanta mai mica fatza de parcul de distractii
,in special seara
Pe de-o parte ar fi bine si pentru Diana sa fie mai aproape,ca 4 km ii parcurgem mintenash,fatza de 8 ... asa ca ma tot uit la hotelurile din partea centrala.Dar nu se prea potrivesc,ba datele de intrare,sau prea devreme sau prea tarziu decat imi convine cu concediul,plus ca 90% din oferte-s pe 6,7 nopti,nu pe 10 si daca e aglomerat ciuciu prelungire.Ca sa nu mai zic ce scumpe-s alea de 3,sau chiar de 2 stele de acolo
E unul convenabil Metropol de doua stele,chiar in centru si la pretul pe care l-as da la ala din nord pe cazare + mic dejun,acolo as primi cazare,mic dejun + pranz sau cina la alegere! Si dupa comentariile pe net e mancarea buna,doar ca sunt camere nemodernizate (cu mocheta
).Au si modernizate,dar doar la oferta de 6 nopti si cu o data de intrare nicicum
Fac cu nervii
Dar de acolo o plimbare matinala pe plaja dimineatza pana mai in nord un pic unde sa facem plaja e super ! Si in plus e mai plin de oferte de terase si autoserviri in zona. Ca sa merg la unul de trei stele in zona ar trebui sa dau vreo 10-15 mil in plus minim
ca majoritatea in august n-au decat oferte cu mic dejun si pranz inclus
Ma lipsesc,ca de banii aia he he ... mai trebuiesc si la munte!
Pe mine ma deranjeaza aglomeraia numai pe plaja,ca n-am chef sa imi vina fum in nas de la patura vecina
,sau sa ma tem ca dispare Diana in multime
La plimbarea de seara e ok,suport ... Acu ori v-am inebunit ori la loc comanda 
Ma gandesc la Denisa ,parca vad ca dorm iar 5 ore la noapte,oi fi zombieeeeeee .La 6 trezirea 
Merg sa ma cam pregatesc de nani,dar nu inchid,mai vin prin zona sa vad ..
DANA 7 dinti deodata?
Cine stie ce oi visa ... ca a nascut fata nu baiat
?
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
danast spune:
Ali, doar in visul meu, si erau deja mari