* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Se pare ca rochitza verde face furori ...multam fain de aprecieri...

Cat despre lenevit, Alina, as fi vrut...dar altii nu mau lasat prea mult...eu doar am profitat cat am putut de mult de balaceala in mare....exercitii de slabit, fortificare musculara, bla-bla, orice motiv numa' ca sa scap si eu un pic....ca orice mama denaturata....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinutza, m-ai terminat cu povestile tale exemplificate cu poze cat se poate de sugestive. Filmuletele nu le-am vazut inca, urmeaza. Deci...Atomu se pare ca a avut o vacanta perfecta ! Nu pot spune acelasi lucru despre voi . Saru mana pentru lista cu utile. Abia astept sa ajungem si noi vineri la mare , sa vedem ce zice mandra mea, ca asa cum ziceai de Mariucu, si ea se pune pe un plaaaans cand o scot din apa sau din piscinuta , de ne aud toti vecinii. Sper sa-i placa. Auzi, dar tu i-ai pus vreo vestuta sau pernute la maini, ca mie imi e cam teama...mai ales la piscina, sa nu plonjeze direct, ca o cred in stare.
Serj, he-he...am vazut pozele de ieri cu Ambra, David si Sergio. Foarte frumoase ! Si pentru ca uitasem, in prima poza in care apare Tina, ma uit eu mai bine si zic, "ce seamana cu Tina, dar ala mic seamana si cu David" si pe urma mi-am amintit. Ce frumos se jucau impreuna si ce mare s-a facut Ambra! Iar tu arati foarte bine, cum zicea cineva, Catrinel parca, o adevarata italianca !

Revin, ca a aparut ceva urgent de rezolvat
Pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noi suntem bine, ca sa raspundem la cine a intrebat de sanatatea noastra. Iulia e ok, imi mananca si unghiile ... cred ca recupereaza toata perioada cat a facut greva.
Eu iarasi bine, am ajuns in sfarsit zilele trecute sa-mi fac cauterizarea ca am tot sarit in fiecare luna peste ea si deja imi statea ideea asta pe creierul mic.
In concediu mergem doar la Felix, eu, hazband si o gramada de prieteni iar pe Iulia o las cu maica-mea. Dupa faza cu enterocolita mi-e cam frica s-o iau dupa mine, sa manance cine stie ce mancare de pe la restaurant sau de pe la stranduri. Asa ca am hotarat ca-i cel mai safe sa o lasam acasa la ai mei. In toamna facem iarasi o iesire la Praid, sa ne pregatim de iarna si cam atat anul asta. La anul vom merge si la o mare ( nu a noastra, ca al meu sot are ceva impotriva ei ).
Am citit cu mare drag pataniile Atomicului, am vazut si pozele de la mare si filmuletele. Zau Catrinutzo ca-ti da bataie de cap. Si eu care credeam ca a mea-i cea mai neastamparata ... dar nici nu se compara. Sanatosi sa fie, ca mai bine asa decat sa nu stii care-i baiu de sta suparici.
Am vazut si pozele cu Ambra si David si greu m-am dezmeticit ca-i David al Tinutzei. Mai ce cresc copii astia, nu-i mai recunosti de la o luna la alta cateodata.
Am mai pus si noi cateva pozici de la iesirea in parc, intr-o zi cu soare dar si cu vant de te lua de pe picioare si-ti intra in toate madularele ... de-aia e a mea asa infofolita. Deci pozele noastre de AICI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by mari78

Catrinutza, m-ai terminat cu povestile tale exemplificate cu poze cat se poate de sugestive. Filmuletele nu le-am vazut inca, urmeaza. Deci...Atomu se pare ca a avut o vacanta perfecta ! Nu pot spune acelasi lucru despre voi . Saru mana pentru lista cu utile. Abia astept sa ajungem si noi vineri la mare , sa vedem ce zice mandra mea, ca asa cum ziceai de Mariucu, si ea se pune pe un plaaaans cand o scot din apa sau din piscinuta , de ne aud toti vecinii. Sper sa-i placa. Auzi, dar tu i-ai pus vreo vestuta sau pernute la maini, ca mie imi e cam teama...mai ales la piscina, sa nu plonjeze direct, ca o cred in stare.
Serj, he-he...am vazut pozele de ieri cu Ambra, David si Sergio. Foarte frumoase ! Si pentru ca uitasem, in prima poza in care apare Tina, ma uit eu mai bine si zic, "ce seamana cu Tina, dar ala mic seamana si cu David" si pe urma mi-am amintit. Ce frumos se jucau impreuna si ce mare s-a facut Ambra! Iar tu arati foarte bine, cum zicea cineva, Catrinel parca, o adevarata italianca !

Revin, ca a aparut ceva urgent de rezolvat
Pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mari..vacanta super faina si linistita...nu i-am pus nimic la manutze...noi am fost la Mamaia si am avut o apa atat de linistita si calma de puteai sa dormi in ea iar apa mica se intinde mult in mare...e drept ca atunci cand era langa apa tot timpul eram cel putin doi cu ochii pe ea...dar sa stii ca am urmarit-o si se tinea ffff bine pe picioare...valutzurile alea care erau nu reuseau s-o dea jos...si s-o fi vazut cum se lasa pe vine ca sa le "ia" din plin si ce topaia in apa...cand s-a mai agitat marea, spre sfarsitul perioadei, nu prea mai vroia in apa...asa ca ne-am descurcat onorabil, zic io....

Si nu i-am mai pus nici scutece anti-apa...fu exact cu ea goala in nisip...si nu pati nimic...la inceput ii puneam costumas de baie...dar se uda aproape imediat si mai bine il scoteam ca sa nu stea ud pe ea...

Micaalsa...tare ma bucur ca Iulishka e bine, ca ai avut timp si de tine...iar eu stiu o vorba: "intotdeuna se paote si mai rau" ....sunt convinsa ca undeva e cineva mai zbanghiu decat Atomika...
vazut poze cu blondina semi-atomica ....

Vazut si eu poze cu Davidutzu scumpic si cu Ambra dulcica...dar din alte surse.... ....si am fost geloasa pentru Mariuca...vezi Serj ca Davidutzu e arvunit deja....

Ameluta...uelcam din nou printre noi...pacat (desi in ultima vreme nu mai stiu nici eu) ca nu poti intra mai des pe la noi...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

PUPOAIEEEEEEEEEEEEEE....!!!!!!!!!la evribadiiiiii....obligatoriu...si la suparate si la nesuparate
Asea!!!!
Nu pot sa va scriu mult ca-s urmarita.....de divina mea donsoara care vrea sa tasteze mai mult k je!!!!Booooon....
Incerc sa "scriez" mai mult diseara cand o sa adoarma duracellu meu...dar nu pot sa nu exclam ceva...Marianaaaaaaa, manca-ti-as , cu 4 copii cum ai reusit sa scrii atat....neaparat trebe sa vin la meditatii........si inca ceva...nu-i promisa...hehehe...k e rebela din nascare mirabolanta mea donsoara!!!!
Acu` va pup si pt Dumnezeu...nu va mai certati!!!!...k liftingurile-s scumpe...hihihi...
Pupoaaaaaaaaaaaieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!1

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Eram suparata ca nu se vorbea si se prefera tacerea... acum mai ca nu va mai pot opri ... deci practic motive de suparare nu mai am... ca discutiile au luat alta intorsatura, nu toata lumea a fost de acord nu e vina nimanui, ba mai mult poate chiar a mea ca le-am provocat. Insa am fost constienta de la bun inceput de acest lucru si mi-am asumat riscul.
Eu nu am cerut nici o clipa sa fiu stersa de pe lista, Maria nu are nici o vina si eu sunt mandra ca ea sa fie alaturi de ceilalti ghiocei! Sper totusi ca in viitorul apropiat sa pot scrie iar din toata inima aici...
As vrea sa pot scrie mai mult dar recunosc ca din lipsa timpului am citit pe diagonala si nu as vrea sa fac vreo gafa.
Poimaine plecam iar eu inca nu am facute bagajele si maine am program de lucru prelungit
Numai bine si multa sanatate la ghiocei ca asta e cea mai importanta!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna mamici, stiu ca nu am mai scris de mult, am vrut de atatea ori sa va spun ca Traian e bine, sa va povestesc ce frumos se joaca, ce multe cuvinte a inceput sa spuna, dar am tot amanat. Si pentru ca prietenii ii cauti la greu, acum va scriu ca sambata, Traian a inghitit un ban ( o moneda de o mie)S-a inecat cu el, m-am speriat rau ca nu stiam ce are, isi baga degetele pe gat, a vomitat, si cand s-a linistit l-am intrebat ce a mancat. Mi-a raspuns senin si nevinovat:" banu" l-am crezut, l-am urcat in masina, la spital a facut radiografie, si banu e in stomac. asta e a treia zi, inca mai asteptam sa iasa , daca nu, maine mergem iar la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut, fetele
Ape line si curate pe aici, da?
Ca urasc al naibii sa citesc de balacareli si chestii scrise din umbra, anonimi.
Ca sa mai prelungesc si eu oleaca agonia vreau sa spun ca m-a deranjat al naibii de tare cine a sters lista. drept urmare aseara mi-am rezervat din timpul alocat copiilor, sa ii spal si sa ii pun la culcare ca sa refac lista.
Nu am mai putut-o copia de la celelalte numere ale noastre pentru ca subiectele erau inchise. Asa ca m-am apucat sa o refac. Mi-a luat un car de vreme si draci. Asa ca rog frumos cine a sters lista sa nu o mai faca, ca de data asta mi-am salvat-o pe calculator pentru orice eventualitate. Si o sa o pun la loc.
Daca doriti stergerea listei, nu-i bai. Am facut munca de voluntariat. Dar macar sa cadem cu toate de comun acord, sa votam (putem da o data limita in care multe fete care nu prea au scris sa apuce sa ne trimita doua litere - Da sau Nu), o putem muta in Notepad cum a propus Aida (cu toate ca mie imi place ca lista sa fie pe prima pagina a topicului nostru, parere personala).
Din lipsa de timp nu am mai scris aseara ca eu am fost cea care a pus lista la loc.
Rocsana, nu ai idee cat de mult m-a putut bucura mesajul tau. You made my day .
calatorie cat mai placuta, acomodare usoara in Ro si va asteptams a va intoarceti cu bine si sa va priiasca sederea acasa. Ai grija sa te odihnesti un pic sa nu fi obosita pe avion ca sa poti sa ai rabdare cu Maria. Nasol ca ai program prelungit maine. Va pup.
Ceela, vai de mine, pai si ce se intampla daca nu iese banul? E mare? care e dimensiunea? Mai, tin pumnii sa nu fie ceva rau pentru Traian. Cum a facut caca pana acum? tare sau moale? Brr, tine-ne la curent ca uite noi va tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine pana la urma si fara prea mari suferinte. Bravo lui ca a stiu sa spuna "banu'". Fie-mea e mutulica. Mama ta cum se mai simte?
Lady, ce ma bucur ca ne-ai scris!!! si ca ne-ai arata poze cu mica ta care este o delicata. Imi aminteste un pic de Viv a Ilenei. Te asteptam sa ne mai "scriezi" cand te lasa d'soara.
De azi am net la serviciu. Revin.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel in NY si NJ scolile incep in septembrie.....dar eu am fost deja acceptata la scoala asta din FL,....si stii tu povestea cu ciara din mana care nu se da pe cea de pe gard....caci daca nu sunt acceptata in NY sau NJ mai pierd inca un an....si nu imi surade ideea.Cu transferul e mai greu,in sensul ca la inceput de ani astia isi asteapta banii,17 mii pt intreg anul...si nu le convine sa-ti dea banii inapoi pentru ca vrei sa mergi la alta scoala,plus ca nu toate creditele obtinute la o scoala sunt valabile la alta......e un sistem tare ciudat.....

Catrinuta,e problema ta daca mi-o iei in nume de rau.....dar aci in tarisoara asta oamenii sunt educati in ideea de a a fi ei insisi,de a vorbi liber fara frica,fara retineri....si de asta mi s-a parut neavenit faptul ca ai venit mataluta sa imi spui ca era mai bine sa fi procedat intr-un anume fel.Pe mine ma cheama Delia,am 28 de ani.....si ma comport cum imi dicteaza mie bunul meu simt pe care il am din plin....si cand sunt atacata mi se pare nu doar firesc ci imperios necesar....sa ma apar....asa cum stiu eu.Deci ma comport asa cum stiu eu Delia, ci nu dupa cum stie,vrea,crede altcineva.Avem experiente de viata diferite si deci....am tras concluzii diferite de cum trebuie sa vorbim,reactionam,simtim,etc.Faptul ca modul in care eu ma apar....deranjeaza ochisorii domniei tale....ma lasa rece.Eu ma apar si atat.Cand sunt interpretata anapoda....mi se pare iarasi firesc sa ma explic din nou,dar nu la infinit...caci am si eu lucruri mai importante cu care sa-mi ocup timpul si energia.
La noapte plecam catre casa.....URAAA,pe de o parte.......si regrete pe de alta.Se anunta furtuni....dar gandesc pozitiv si...dracusor mort sau broscuta innecata nu vazu nimeni....deci va vom scrie de acasa ,...curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, am vazut io cumva ca parca lista nu arata la fel... esti extraordinara si nici nu am cuvinte. Na, asta da efort!!
Ufff, si eu care ma gandeam ca mar_apr2006 care a sters-o, s-a razgandit si a pus-o la loc! ce naiva...

NSHIRO, ma bucur tare mult ca ai scris!! drum bun spre casa si noi te asteptam cu povesti!

Traian a inghitit un ban??!!! mama, si daca nu-l da afara... ce ar putea sa ii faca, ca nici nu am curaj sa ma gandesc la operatie!
Si a zis el asa frumos "banu"? wow, pai nu pot decat sa te invidiez, Oana nu e asa vorbareata. da ea e bombardata si cu germana...(hai s-o apere mama )

A fixat botezul Oanei!! cred ca e singura care a ramas nebotezata, nu? va fi pe 21. Am emotii masive ca nu va sta nicicum pe loc in biserica. si la nas in brate nici atata... nasol daca am asteptat asa de mult! SERJ, mai stii cand te intrebam? pai na, acuma avem numai nas, fara nasa...

Pupici, fetelor, ma bucur ca s-a mai limpezit atmosfera.
CIUF, inca odata

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput