Creion dermatograf care nu curge
Buna tuturor,
As dori sa imi procur un creion dermatograf de preferinta negru care nu lasa deloc urme. Am gasit unele de marca buna care nu curg, insa totusi mai am urme sub ochi, putin, insa se vede din cauza ca am tendinta de a avea cearcane. Asa ca imi trebuie unul perfect.
Apoi am o intrebare : cu cit timp inainte de a ma machia trebuie sa-mi aplic crema de zi si cea de ochi ? Caci am observat ca daca nu las se treaca destul timp, am mici probleme de ''cearcane'' create defapt de creion si de fardul pus.
Mentionez ca am ten destul de uscat (mixt), deci nu am probleme de ten gras, insa nu reusesc sa-mi fac un machiaj calumea, si deseori renunt a-mi aplica creion dermatograf pe partea de jos al ochiului ca sa nu am probleme.
Orice sfat e binevenit !
Adina si
Gabriel
Raspunsuri
lilach spune:
Buna Adina,
a trecut cam mult timp de cind nu ne-am intilnit pe forum.
Sper ca totul e bine la voi.
Ti-as recomanda sa nu folosesti creion dermatograf, asa cum spui chiar tu, indiferent ce folosesti iti da imaginea de cearcane. Incearca sa folosesti doar fard de pleoape de culoare neagra sau gri inchis(in nici un caz albastru care poate sa de-a senzatia de cearcane)pe care sa-l aplici cu o pensula subtire.
Cred ca si la voi ai posibilitatea sa te duci la firma MAC sa-ti faca machiaj si dupa machiaj iti dai seama daca ti se potriveste(eventual roaga pe make-up artist sa-ti faca doar cu farduri tot machiajul-eu cel putin asa procedez si nu am niciodata surpriza sa "curga" ). Asa procedez si cu incercarea parfumurilor...nu cumpar niciodata pina nu incerc de citeva ori un parfum...in diferite zile ca sa imi dau seama cum se mentine pe piele si daca intradevar mi se potriveste.
Succes.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
ungureaa spune:
Merci mult pentru raspuns si imi pare bine ca ne ''revedem'' ! Nu prea sint obisnuita numai cu fard, ca si cum nu as fi machiata, de aceea utilizez creion. Al meu e Lise Watier, tine foarte bine, insa poate pudra pe care mi-o pun pe pleoape e cea de vina. Oricum mi-l pun doar sus ca sa nu am surprize neplacute.
Adina si
Gabriel
Clover spune:
Cel mai usor e sa te ghidezi dupa reviewuri. Uite aici un site.
Grow where you're planted.
Ramonika spune:
subscriu pentru ADA. folosesc de mult timp si mi se pare bun. intr-adevar, poate sa curga daca il tii mult timp pe ochi, dar il verific periodic, daca curge putin ma sterg pe sub ochi si gata.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
crinuta spune:
Eu am aceeasi problema. Am ajuns sa umblu cu servetelele demachiante dupa mine, sa ma ster sub ochi.
Eu nu ies nicaieri nemachiata cu creion dermatograf, asa ca, singura solutie este sa gasesc unul bun, chiar daca e mai scump.
Nimic din ce am incercat pana acum nu ma multumeste.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
teo1970 spune:
din experienta mea, am observat ca si daca nu sunt fardata cu creion - tot ma "murdaresc" sub ochi, asa ca am ajuns la concluzia ca si mascara e de vina; adica si mascara se scutura atunci cind clipim, oricit ar fi de bun
parerea mea ca cel mai bun creion dermatograf e eye-linerul adica tushu'
sau direct - machiajul smokey eyes
aime spune:
quote:
Originally posted by teo1970
parerea mea ca cel mai bun creion dermatograf e eye-linerul adica tushu'![]()
si eu il folosesc cu succes
aime
ungureaa spune:
Buna din nou,
Daaa si eu am observat ca domunul Rimel nu e asa inocent precum pare, insa am gasit solutia. Am un rimel care acopera genele cu ceva ca un fel de ''cauciuc'' si nu curge. Defapt nici la demachiat nu iese, trebuiesc udate genele cu putina apa calda si prinse cu degetele si se ia ''mantaua'' dupa ele. Cred ca marca se numeste Kiss Me. M-a costat cam 30$, insa ma tine demult si nu trebuie schimbat asa des ca un rimel normal.
Sus imi pun creion si nu am mari probleme, trebuie sa retusez de vreo doua ori pe zi (adica sa sterg partea de jos al ochiului ca sa fiu sigura ca e curat 100%), insa jos nu pun creion decit la ocazii si atunci retusez...des !
Adina si
Gabriel
Tdi spune:
eu folosesc marca COLLISTAR, farduri, ruj, rimel si creion negru, sunt rezistente si machiajul arata impecabil ore intregi. creionul e cam greu de dat jos dupa...mi se inrosesc okii de cat frec!
![]()
Album Alyssa