Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 2
clauclau spune:
Cristina, iubita cand iti faci test? Tin pumnii sa iasa II liniute .
CLAU 5+
vine bebe2!
RLC spune:
Multumesc pentru primire.
Ulterior am observat ca exista topic cu gravidute care trebuie sa nasca in ian-feb.
Daca nu va deranjeaza as dori sa intru aici intrucat am obs ca mai exista gravidute care trebuie sa nasca in feb 2008.
Data probabila a nasterii este 06 februarie 2008.
Multumesc
8+
8+
mcrissa spune:
gata RLC, te-am trecut pe listuta.mai trebuie completata data ta de nastere.
am refacut listuta si am trecut in ordinea numerelor de pe tricou, adica in ordine crescatoare dupa DPN
clau eu mai am cateva zile pana la test, dar nu simt ca ar fii bebe.nu am niciun simptom.tare mult as vrea sa ma alatur si eu gastii voastre.acum om vedea cum vrea Doamne Doamne
Cristina in asteptarea mormolocului
numeioana spune:
Mocanita, capul sus! Eu sunt sigura ca data viitoare iti vei vedea bebele. Eu ieri cand am fost la eco aveam 6 sapt. si o zi. Tu zici ca aveai 5 sapt. si 2 zile. Sa stii ca este o diferenta semnificativa pentru bebe. In plus, eu am facut eco transvaginala si embrionul nu se vedea tot timpul. Zicea doctorita ca trebuie sa alerge dupa el, ca se piteste... Mai ai rabdare o saptamana si se va vedea, ok??
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
carminabulina spune:
RLC bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Clau intr-adevar va fi minunat cu 2 plozi , mai ales a al meu va avea 1 an si 10 luni. La tine care va fi diferenta?
Eu nu am simptome de gravida, doar lipsa CM si sanii umflati. Este adevarat ca nici cu mihnea nu am avut simptome (poate pofta de mancare exacerbata ) dar acum dupa ce m-am fript in februarie parca as vre sa stiu sigur ca sunt gravida si bebe evolueaza.
numeioana spune:
Mamaaaaa, eu mor de greata!!! M-am plans ieri la doctorita si cica: "Asa, foarte bine ca aveti greturi!" Imi venea sa o
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Roxana Claudia spune:
Fetele intru si eu in listuta cu bebelina mea (asta imi doresc!!) DPN 25.02.2008, UM 21.05.2007, DN 27.07.1980.
Luni am facut prima eco (transvaginala) si se pare ca e pe ovarul drept...si cum tare am devenit superstitioasa de cand imi doresc fetita, tind sa ma iau dupa statistica la ginecoloaga dar si la ecografista si sa zic ca asta inseamna ca fata va fi!! Catalin, a fost pe stangul si iata....s-a adeverit.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Carminabulina, la mine diferenta e mare, Razvanel are 5 ani si jumatate! O sa fie in ultimul an de gradinita cand vine fratiorul sau surioara. Si eu vreau tare mult sa stiu ca bebe evolueaza bine...
Eu am mancat de pranz si acum mor de somn, imi vine sa pun capul pe birou sa motai putin!
CLAU 5+
vine bebe2!
clauclau spune:
Roxana Claudia, bine ai venit si sarcina usoara! Ce bine ca ai vazut la eco ca este totul in regula, esti mai linistita decat multe dintre noi!
Numeioana, imi pare rau de greturile tale, dar asa sti ca e bine bebele in burtica. Parca ma incearca si pe mine , dar foarte usor, nu sunt inca deranjante.
CLAU 5+
vine bebe2!