Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Monu, nu vreau sa te sperii dar fa o radiografie si o sa se vada clar, nu mai sunt asa nocive cum erau pe vremuri sau daca ti-e frica de radio fa o ecografie, noua daca ni se spunea din maternitate acum era vindecata si nu prindea caldurile astea infernale. acum cu dr stii cum e fiecare cu experienta si modalitatiele lui de tratament (cel mai mult ma enerveaza asta)

Am sa incerc sa fac o poza radiografiei sa vedeti cum arata un sold care a fost deplasat, sa vad daca si reusesc.

bey, prindeti hotul asta odata ca si mie i=mi dipar subit lucruri nu stiu daca v-am spus ca i-mi lipsesc o pereche de pantaloni care-mi placeau mult si habar n-am pe unde m-ama dezbracat daaaa oi fi fost beata si am venit in kuru gol, nu stiu., si de curand am pierdut o suzeta si un dispozitiv de suflat mucii le-am cautat in dipserare si dupa 1 luna au aparut singure din locuri pe unde cautasem de 1000de ori.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

hai ca am ajuns si eu acasica

Cata, gata fata, sa ma anunti ca pun umarul la greu; daca nu putem amandoua, dau un telefon la baietii de la SPIR sau DIAS, ca ne-ajuta de drag oamenii..abia asteapta sa cafteasca ceva..

moama, Lili, suuuper pilmulet ai facut dumneata acolo!!sarumanaaaa!ieri nu vedeam nici unul si azi le-am vazut pe amandoua..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

pt cele interesate am o poza de la radiografie www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/737091709/in/set-72157600639161408/" target="_blank">aici pe partea stanga osul de deasupra se vede un colt asa ca o randunica sau ca un v mai desirat (nu stiu cum sa explic sa ma fac inteleasa) iar la dreptul e rotund ei noi acum asteptam sa creasca la dreptul coltul acela in jos care sa nu mai permita capului femural sa se plimbe in voia lui pe langa, si tot pe partea stanga daca va chinuiti un pic se vede si un punct alb (e nucleul de osificare).

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

aaaa, Messa si mie mi se pare ca ii fuge ochisorul stang spre nas, cand mergem miercuri la spital o intreb pe pedi ce e de facut, fratele geaman a lui barbata-meu a avut cand era mic si acum daca e obosit se vede cum i-si trage ochiul, si ma ingrozeste faptul ca poate sa fie ereditar.

vedeti daca m-ati intrebat de vorba nu ma mai opresc

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ELI trimite la mine mama ca am la d-astia de caftit pe aici ca le ajunge la tot SPIRul si DIASul la un loc . Si cand termina o iau d-acapo. Bai m-au innebunita stia pe aici.

Azi am avut parte de alta. Trebuia sa plece s duca lenjeria la spalatorie dupa program si ii zic ca il asteapta aia acolo pana ajunge.
Cica: plec mai devreme, ca ce fac ore suplimentare!!! Sa nu ii rupi in bataie. Si dupa aia se plang ac eu sunt rea si ii oropsesc saracii de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

a.alina si eu am slabit cand am ramas gravida cu emmi. eu tineam regim si mergeam la aerobic, alergam in parc, iar micutza mea crestea in burtik. nu, nu asta e reteta oricum si eu sunt cu ceza, dar mie dr mi-a dat liber cand imlineste emmi 6 luni....ad peste 10 zile

sraluca super tare faza cu chilotii. poate aterizau la o doamna nef....... si se gandea ca e un semn!!!

vaaaaaaaaaai cris ce smotoceala acolo! e mortala micutza ta.

laura pai voi de ce ati pus sacii cu pampers pe jos ca nu am inteles?

liuda pai de dormit dorm ce sa fac. acu si dacamai da Domnul un bb din prostia noastra asta e, il facem si-l crestem. cand am nascut cu mine in salon a mai stat o tipa care a nascut prin ceza. mai avea un baietel de 1 an si 1 lunanascut tot prin ceza.......si am intrebat-o cum de l-a facut si pe asta si a zis ca a ramas tot asa din prostie si, citez" am avut 2 optiuni, una mai proasta ca alta: sa-l fac sau sa-l dau afara dar exista riscul sa apuce cu chiureta operatia si era nasol rau". sper sa nu ajung in ipstaza asta.

hih aelita ce misto, cantati in duet.

monuuuuuu chiar ca e ca in filme. bine ca nu a plecat ala repede.

io am fost si mi-am facut manichiura french permanenta si mi-am pus strasuri pe unghii, pedichiura cu oja rosieeeee si cu floricele pe unghiile d ela degetele mari. acum fac bagajul in mare si la noapte am plecat la mareeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fete dragi, tastatura e paradita e singurul laptop cat de cat intreg din casa si eu va scriu cu litere ciopiate de pe unde apuc...fac acest efortmpa de Aliuta si e totul i ordine...atat cat se poate, nu si-a pierdut mintile asa cum ma asteptam si e mai puternica decat noi toate la u loc...sufera mult, nu-si va revenii niciodata datr e o fata senina sanatoasa la trup si minte care supravietuieste pt bita a ei mica si pitica...vorbeste normal, e realista si impacata cu ceea ce Dumnezeu ia luat si ia dat i viata...stie ca Robert e u inger si ca intr-o buna zi vor fi iar impreuna...s-a inscris la facultate!!! se duce la psiholog si-si incarca timpul cu multe activitati noi...vreau si eu datele bancare sa pot depune banuti pt scumpa robertica...mai va cer iertare pt cuvintele seci si scurte, ar mai fi multe de spus...dar stau de o ora sa scriu acest mesaj cu litere copiate...si mai cer iertare ca nu pot raspude fetelor care mi-au scris...lilisor si eu am avut prb cu lactatia si vreau paa la 8-12luni mati sa beneficieze de asta...asa ca m-am sfatuit cu asistenta mea de La Lece league si am luat 100% naturale...iste capsule...ti le zic imediat daca u le gasesti i ro ti le trimit eu, eu l-em luat umai 3 zile...si udam patul ca la inceput cu laptic si acum nu mai am prb...Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) belongs to the family Fabaceae, asta-i plata si multe licide peste 2 l pe zi sa bei...e o planta europeaa, aici e importata asa ca ar trebui s-o gasesti...i plafare sub forma de capsule va pup

POZE Botez
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei... ce chestie!!!

Criss 68 fata eu nu mai scriu chiar de toate ca sa nu incep polemicele dureroase... ca oricum fiecare face cum vrea, ma declar de eri cu premargator in casa cu muuulte zorzonele in fata ( asta ma interesa mai mult) care o tin ocupata pe fata mea 10 minute, apoi incepe iar maraiala si o muta masa in balansoar, acolo mai sta 10 minute si isi da seama ca e cam fraiera sa stea singura acolo, asa ca incepe cantecul care ma roade la ureche si o muta masa in scaunul ala (sau masa sau scaun de haleala!) mai sta si acolo un 10 minute - 15, apoi stai ca se prinde iar ca a fost prea cuminte si o mut in patut, apoi pe patura jos... deci ocupatie am toata ziua, ideea e ca daca mai continuam asa nu o sa mai am loc in casa nici pentru chilotii pierduti!!! ca daca ma inervez , va fac o poza sa vedeti cum stau in rand masa, balansoarul si premargatorul... nu mai zic ca avem si scranciob din ala cracanat (cu picioare desfacute) dar e in alt colt!!! Deci uneori ma apuca criza cand le vad.... oare cate mai sant... loc de bicicleta nu ramane
daca serios nu stiu e bun nu e bun dar pentru siguranta nervilor mei, am luat un premergator si atunci cand ma scoate din draci de imi vine sa ma arunc de la balcon "dupa chilotii barbatesti ai RALUCAI_S" o bag acolo si ma fac ca nu stiu ca cica nu e bun!!!

Nadiuta stai sa vezi ca eu nu sant panicoasa asa ca pana luni nu mor eu de ideea ca avem deplasie, ce ti-i dat sa tragi tot tragi, oricum mie mi-a zis ca pana la 4 luni e devreme sa se traga o concluzie... ca sant unii la care mugurele nu-stiu-care ca nu sant in acest domeniu se dezviolta dupa 4 luni... asa ca noua ne-a zis dr. ca dupa ce fac 5 luni sa ajung la eco cu fata... dar luni sant acolo! Promit! Ca altfel intru eu la banuieli!

Monu - eu am ras de faza cu taxiul ca mi-am inchipuit o fumee alergand cu mainele in sus dupa masina! dar voua cred ca nu prea v-a fost vesel!

Misha-tp - fetita sa stii ca eu sant consolata cu ideea ca copiii cad nu numai din pat dar si de unde nu te astepti! Chiar daca Diana a cazut decat odata... insa a avut mai multe tentative... cand o gaseam agatata decat in barba si limba de pat, restul era practic jos, tot incercam sa ma controlez incat sa nu se sperie de "saritura mea de salvare " catre ea!!! asta e! o sa bocim si noi pe langa ei cand o sa cada...

marinar - fato daca tu iti mai doresti o bebica - drum bun in viata si sa fie cum vrei !!! Sa te bucuri de ei... ei si nu mai zi "rodul prostiei" ca asa santem si noi majoritatea facuti - din prostie! Sa fie asta cea mai frumoasa prostie!

bai hotul ala a fost la mine in casa si mi-a intors perna - am gasit-o unde am cautat de o suta de ori... si daca credeti ca perna e mica? nu!!! e din aia babana! sper sa ajunga hotul si cu halatul disparut! de chiloti nu mai vorbesc- eu zic ca hotul poarta marimea mea la chiloti asa ca nu ii mai astept inapoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ioana - mersi pentru vesti de la Alinutza... sper sa aiba multa putere... cred ca acum o doare mai mult sufletul pentru fetita ei care nu o sa aiba ocazia sa constientizeze cum a fost atat in realitate...
Luni sant la banca... am uitat! Ma iertati, zau ca sant batuta in cap cred ca e de la reteta de la ginecoloaga (am facut analize ca asa am considerat eu!!!) care a zis ca nu am nimic si mi-a dat nu stiu ce tratament de mentinere, sau profilaxie, dracu sa ia, ceva usor cu niste ovule dar jos pe foita scrie mare asa "REPAOS SEXUAL" !!! Am ras cu lacrimi!!! pai asta e tratament????

am plecat in tura doi - am terminat tura 1 la birou, plec in tura 2 acasa si la noapte intru in tura 3 - adica dorm ca iepurele cu fie-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marina, parca spuneai ca te duci in Eforie. A anuntat la Radio Romantic ca e invazie de paianjani Vaduva neagra. Intr-o sg zi s-au gasit vreo 200 de exemplare. E drept ca nu pe plajele prea populate dar nu e exclus sa ajunga si pe-acolo. Apoi a spus ca e posibil ca si restul statiunilor sa aiba aceeasi problema. Cel mai bine sa iei ceva contra intepaturilor de insecte.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput