Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Si la noi s-a "stricat" vremea...s-a racit , ploua si bate vantu'!
Lili- foarte frumoasa colectia...multumim!!!
Meg- si noi suntem alaptati si nu avem un program batut in cuie ziua (doarme max 3 ore in trei reprize)...dar un lucru e sigur intre 19-20 Vlad trebuie pus sa doarma...ca de sare de ora lui de nani face urat...noaptea se mai trezeste de 2 ori sa manance si adoarme la loc...pana acum 2 zile se trezea la 7-8 dar ieri si azi s-a trezit la 6...
Ramonaa- foarte frumosi copilasii tai...din poze par ca se inteleg foarte bine!
Marina, Messa- vreme frumoasa la mare!
Ivona - e bine ca ati iesit undeva...frumoase pozele
O zi minunata!
(31.01.2007)
Haricleea spune:
Va pup,mamici...
Astazi la PITESTI bate tare vantul asa ca nu am mai iesit afara,nici pe la doctor...
Nu v-am mai scris...traiesc intr-o continua nici nu stiu cum sa-i mai spun!!!Davidut al meu la 6 luni are doar 6.600Kg.
Nu mai stiu ce sa mai fac!!!!
Am fost si am facut analizele...maine ni le citeste dr ca a fost plecata.am intrebat asistentele cum au iesit.cica la kk sunt negative insa a iesit viteza sangelui marita,ureea...sunt niste valori ciudate pe acolo.credeti-ma ca nu mai dorm de ieri de cand am aflat!!!!
este cumplit!!!
apoi,daca nu au fost bine facute analizele...si daca da?unde sa mai ma duc ca nu mai am incredere si in Bucuresti ati vazut reportajul de la protv cu reporterii care au pus ceai intr-un recipient si l-au dus la analize....o singura clinica a recunoscut ca nu era urina...
mi-e greu!!!!!foarte greu!!!!
nu stiu dar ma gandesc ce infectie poate sa ia pofta de mancare?si daca are o infectie undeva,in afara de stomac nu facea temperatura?
sotul dupa ce ca nu este cu mine imi spune sa ma duc la socrii cu copilul,la tara ca e mai racoare ca sigur mananca....mai bine ma duc la dracu!!!
pana maine dimineata am sa mor....
este cel mai cumplit sa fii parinte si sa fie puiu bolnavior si mai ales sa nu sti ce are si de unde sa o iei
Shine spune:
asa este criss, nu v-am raspuns cine sunt copilasii
baiatul este al surorii mijlocii, si fetita este a surorii mari.
au stat la mine 2 saptamani.
am mai ramas datoare cu un raspuns, de cand am avut stresul cu sternul lui alex.
pooza cu parul rosu... e de acum 2 ani, ma vopseam cu wellaton rosu vulcanic, peste suvite blonde...asta daca vrea cineva sa se face semafor![]()
![]()
laura-popy spune:
MERGE CINEVA LA ROLLING STONES?
meg,
de
matei(9.02.2007)daaaaaaaaaa
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)Poze David
criss68 spune:
ramonaa, multumim pentru poze. Se pare ca va merge bine. Ce familie frumoasa sunteti si voi!
Eu inca nu m-am dezmeticit unde si cum sa pun poze.
Fetele, am un copil minunat, doarme bine, acum mai mult de 40 min, ieri a dormit si 2 ore legate, noapte nu se trezeste, mananca binisor, uneori cu toane. Dar de 4-5 zile incoace introduce zilnic elemente noi, insa ieri parca le-a facut pe toate.
Luni m-a strigaaaaaaaaaaaaaaaat! Nu va pot spune ce fericita sunt. Nu prea m-am manifestat acasa ca sa nu fie tati gelos, dar nu a fost coincidenta, chiar pe mine m-a strigat.
Sta in fundulet destul de bine, mai cade dar de 2 zile se ridica singura. In patru labe e mortala. Se ridica si pe varfuri, sprijinita in cap dar nicium nu reuseste sa avanseze. Atunci a gasit o solutie: ieri s-a aruncat in fata. Asa, ca broasca.
Ieri afara a inceput sa planga in carucior. Ghiciti ce vroia. Am luat-o in brate si se uita tot in jos. Vroia cu picioarele in iarba. Tare s-a mai bucurat ca i-am indeplinit dorinta.
Daca sunt la calculator face figura aia de milog care cere ceva... ce cere? Sa-i dau poze cu ea. De filme se bucura si mai tare, mai si gesticuleaza cand le vede.
In leagan nu-i place, ca o leg. Dar acolo ii dau mancare ca nu am deocamdata scaun pt masa. Arunca jucariile si apoi se apleaca dupa ele. Mi-e o frica de mor sa nu cada. Dar vrea in premergator. Nu ajunge decat cu varfurile, dar ii plac jucariile de la el. Tot ieri a fost prima data cand s-a deplasat cu premergatorul, eu care credeam ca nici nu ajunge si abia peste muuuuuult timp va merge efectiv!
Acum intru greu pe forum si pt ca s-a ridicat embargo-ul la
dupa aproape un an! Poate va treziti ca plec din nou la Odisee, ca nu suntem oamenii care sa ne contraceptionam dupa ce am asteptat atatia ani un bebelus. De fapt pe asta mizez si eu, ca parca nu as vrea chiar acum sa incep iar cu greturi.
gata, v-am pupat, nu stiu daca mai postez azi. cred ca v-ati saturat de mine deja
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Shine spune:
pentru mamicile stresate de greutatea bebelusului.
alexandru are 5 luni si cateva zile si are 5.700.. cred(acu 2 sapt avea 5.600), nascut cu 2.800
lungime 69 cm nascut cu 48...
nu picape nici un grafic.... dupa grafice ar trebui sa aiba vreo 6.500 si 60 de cm, acu ce sa ii fac? sa ii dau in cap ca e prea lung? sau sa ii indes lapte pe gura ca sa aiba ce vomita.
atata timp cat ia in greutate, nici nu ma mai stresez. am altele pe cap de care sa imi fac griji.
adinush spune:
Am venit si noi acasa de la vaccin,am papat si acuma matza doarme.Partea buna e ca de obicei dupa vaccin doarme rupta,ar trebui sa facem vaccin mai des 
Se pare ca a cantarit-o bine asistenta pt ca azi,la 6 luni avea fix 8 kg.IN schimb nu a mai crescut nici un cm.Si am vorbit eu ce am vorbit cu pediatra,i-am zis ca desi este maricica ma cam ingrjoreaza faptul ca ia in greutate din ce in ce mai putin(1-200 gr pe luna),am mai discutat noi sia intrat fetita care urma dupa mine si a cantarit-o asistenta.S avea si ea tot fix 8 kg..Si acum vine bomba...fetita avea 1 an si 4 luni
asa ca dr s-a uitat la mine plina de subinteles,eu am promis ca nu ma mai plang si am trecut la intepare.
aaa..mi-am adus aminte ca am vazut o conversatie pe conferitnat si de acolo am dat-o intr-altele..eu cred ca cineva imi fura chilotii
pe bune,eu imi aduc aminte ca aveam o gramada de chiloti(stiu sigur pt ca am avut o perioada de vreun an in care imi cumparam in disperare seturi care mai de care mai smechere si mai scumpe,de....de firma) si de dimineata am cautat prin tot dulapul o pereche de chiloti,si nii cosul cu rufe murdare nu e chiar asa de plin
asa ca am zis ca nu-i mai cumpar haine lu fii-mea si ma pauc sa-mi cumpar chiloti![]()
A.Alina spune:
Lilisor, multumim mult pt colectia de stelute 2. Cand ai timp sa ingrijesti 2 copii, sa gatesti, sa faci curat, sa iesiti la aer, sa te intalnesti cu toate mamele care merg pe litoral, sa scrii pe forum si sa faci colectii?
Vreau si eu reteta!
Marinar, felicitari pt kg in minus. Azi le scriam si eu fetelor in conferinta ca dupa o saptamana de cura de slabire cu Herbalife am cu 200 gr. in plus si senzatii de lesin. Vreau si reteta ta (pe aia de slabit ca la kg mele nici nu ma gandesc la cea de dulceata de visine)!
Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)
loremunteanu spune:
Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Dati-mi si mie o idee de ceva ieftin si bun pt facut piureul pt bebelush. Sunt acasa la ai mei si nu am chef sa mai fac o investitie prea mare pt o luna. Am luat un tocator, dar nu-mi foloseste la nimic; marunteste nu face piure... am mai dat si 150ron pe el...
Citesc din urma si revin...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami aici
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Dati-mi si mie o idee de ceva ieftin si bun pt facut piureul pt bebelush. Sunt acasa la ai mei si nu am chef sa mai fac o investitie prea mare pt o luna. Am luat un tocator, dar nu-mi foloseste la nimic; marunteste nu face piure... am mai dat si 150ron pe el...
Incearca sa le dai dupa ce le toci cu mixerul.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)