Cum ne-am cunoscut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

"Gradinita"!!! Cautam gradinita pentru Alex. Si asa am dat de DC. La ce categorie ma incadrez? Google? Ca asa puteam sa dau cautare pentru pantofi sau mai stiu eu ce si, pana la urma, ajungeam si pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Insarcinata fiind, mi-a spus o prietena sa caut pe Google, "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani". Am gasit-o si odata cu ea si pe voi.

Maadi si calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

am aflat de la prietena si colega mea de servici; avem copiii de aceeasi varsta si, prin urmare, aceleasi preocupari.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am votat "de la o colega". In 2003 aveam o colega la birou care era insarcinata si citea in fiecare saptamana la "odiseea sarcinii" cum creste bebe. Citeam si eu cu ea pentru ca ma fascina cum poate un samburel atat de mic sa se transforme intr-un bebelus.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

De pe un alt site, despre bebelusi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De la o prietena, membra a acestui forum, Flori76!
Multumesc, Floricici!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Traiasca Google... nu aveam copii si nici nu doream inca... insa cautam o reteta si mi-a aparut ... DC, alta data am dat cautare despre petrecerea unui we si iar DC... si daca mi-a tot aparut in cale... am intrat sa-mi pling ofurile aici...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ce pacat ca nu exista optiune si pentru mine - "nu mai tin minte" Accesez atatea siteuri zilnic, incat chiar nu imi amintesc. Cam 50% sa fie google, ori, a doua optiune, la vreo 10%, sa fie culinar.ro. Alte idei n-am..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

am votat- de la o prietena, pe vremea cand eram bineinteles

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Urma sa plec din tara si am primit un link catre subiectul Romanilor din UK de la Babee, m-a ajutat f mult sa aflu mai multe informatii despre ceea ce ma interesa si ulterior sa ma acomodez mai usor aici.

--------------------

Andra

Mergi la inceput