ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Merci pt tip, Dya...

Ala de la noi cred ca era Jubileu sau se numea pur si simplu Apa de toaleta ! Da , le stiu pe amandoua , da' nu mai stiu care si cum mirosea ! Apa de toaleta de lacramioare era chiar placuta , pacat ca prezentarea era simpla tare. Jubileul , ca prezentare , era ceva mai stilat !

Mie imi plac NOA ( Cacharel ) , ROMANCE ( Ralph Lauren ) , J'ADORE ( Dior ) , EMOTION ( Laura Biagiotti ) si varianta Jordache a parfumului PASSION de Elizabeth Taylor. Ca textura , toate sunt florale , nu foarte tari , dar se mentin. Usoare si pentru toate buzunarele sunt Chanson de Vie , Adidas bleu si Vanderbilt-ul mov ( mai puternic , mai mult de toamna/iarna ). Chestia cu pastratul mirosului am inteles ca depinde de ph-ul pileii.
La capitolul parfumuri pt. barbati , stau mai prost , singurul cu pretentii pe care l-am dotat pe sotul meu a fost OBSESSION ( Calvin Klein ). Pt. ziua lui ma orientez spre Hugo Boss , da' o sa i-l iau dupa miros , nu dupa nume , ca nu prea le stiu ...Sau Issey Miake , daca se lasa cu dezbracatelea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mie imi place Samsara,Samsara Shine,Gabriela Sabatini,Mediteraneo si am mai folosit Opium dar seara numai.Mai imi place unul de la The Body Shop:Moonflower.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiongabriela spune:

Mie una imi place cel mai mult ADDICT (DIOR) dar nu-mi displace nici J'ADORE (DIOR) sau ALLURE (CHANEL).

simion

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Preferatele mele : Champs Elysée de la Guerlain si Premier jour de la Nina Ricci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Mie imi plac:

pt seara: Paloma Picasso

Armani- Mania

Carolina Hererra- sticla e patrata, nu mai stiu cum se numeste

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Dragostea mea cea mare este Dali de la S.Dali, iar mai nou mi-am luat Wish de la Chopard.
As vrea sa mai schimb si chiar m-am gandit la Joop

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Cerutti 1881,
Amarige si Ysatis-Givenchy
Premier Jour-Nina Ricci
Tresor-Lancome
Jaipur-Boucheron

samd...bani sa fie ca de placut se gasesc parfumuri

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Parfumul meu preferat este DAVIDOFF_COOLWATER..nu l.am gasit printre preferintele voastre,apoi CHANNEL5 si OPIUM si AMARIGE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Place si mie daviddoff, dar goodlife, opium si Magie Noir si mai ales toate de la Casa Fendi.
Da in lipsa de monetar ma dau si cu d`alea de la Avon
Oricum as sta toata ziua cu nasu in parfumerii
Pupi, Nadina

Nadina

Mergi la inceput