ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Chiar zilele trecute am incercat Celine Dion e fain imi place si mi-am luat si Dolce Gabana light blue e foarte fain,in rest si Ralph Loren -Ralph imi place sau Escada Sentiment,J'adore Christian Dior sau Sensi Giorgio Armani acum l-au scos.trebuie sa trag o fuga pe la mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Preferatul meu este Hot Cuture de la Givenchy de care nu ma pot lipsi niciodata iar mai nou mi-am luat Very Iressistable de la Givenchy si noul Hugo Boss care imi plac la nebunie.

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Intr-o vreme era J'adore, dar acum este Lou Lou Cacharel- un pic dulce depinde de purtator.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

stie cineva de ESPERIENCE de la Priscila Presli
nu sunt sigura daca asa se scrie, nu l-am mai gasit de multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamai spune:

J'adore si Chanel 5 de la Dior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

DUNE

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Parfumurile si pantofii sint accesoriile mele preferate.Dintre parfumuri folosesc Lancome(Tresor si Mirracle),Kalvin Klein(Eternity si Contradiction),Elisabeth Arden(5th Avenue).
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

SENSI de la Armani!!! Tare as vrea sa-mi cumpere sotuletul meu de sarbatori... Poate imi puneti voi o pila .
Dar nu sunt mofturoasa, daca nu e sa fie, ma multumesc si cu altceva, ca imi plac foooaarte multe parfumuri, ca de exemplu: Hugo Boss Woman, Kenzo Parfum D'ete, Calvin Klein Contradiction si Eternity, Elisabeth Arden Red Door...
Va pupic dulce!
Amelia si Ana Maria - 1 an si 2 luni..

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Eu ramin la prima dragoste: DUNE - Christian Dior.

Cu drag,
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Si mie imi plac foarte mult parfumurile.Nici eu nu sunt fidela doar unui parfum, ci imi place sa schimb in functie de starea sufleteasca, momentul zilei, anotimp.......Ultimul parfum care imi place cel mai mult este J`Adore-Dior.Imi plac cel mai mult mirosurile proaspete, florale.
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput