ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIM spune:

Buna fetelor , acum m-am hotarat sa scriu si eu 2 randuri. Parfumuri preferate... am cateva.. Sa incep.. Cel mai mult imi place Dior - "Dolce vita" , apoi Lancome - "Miracole", Laura Biagiotti - "Laura", Davidoff - "Cool water", Boucheron - "Jaipur", Caroline Herrera 212 si ar mai fi cateva.

Sa auzim numai de bine
CRIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

mai fetelor,
am descoperit un parfum nou aparut care dupa parerea mea miroase bestial.Se cheama BAZAR si este de la Cristian Lacroix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Da` Angel de la Thierry Mugler n-a incercat nimeni?E nitel cam tare,dar e pt.seara si e preferatul meu!Si Opium de la y.s.Laurent miroase bine.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

quote:
Originally posted by iren

Da` Angel de la Thierry Mugler n-a incercat nimeni?

Iren&Bogdanelu`

Eu am sa-l incerc!! Mi-am facut o lista lunga cu parfumuri cu care am sa-l prezint pe sotior de ziua mea, 8 martie, ziua lui(he,he)etc. Cu ocazia aniversarii casniciei am sa va intreb ce masini preferati!!!
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Fetelor, va recomand Rush de la Gucci. Prima data mi l-au facut cadou socrii mei. Acum sotul e avertizat cand e nevoie de o noua doza si se conformeaza.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Si eu va recomand cu caldura sa va faceti testul de parfum inainte sa cumparati ceva. Evident informativ!!!www.avantaje.ro/frumusete/personalitateparfum.html.
Dar preturi nu puneti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

212 - Herrera, 1881 - Cerutti, Woman - Boss, iar pentru seara Magic Noire

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Fetelor, am o mare rugaminte. O sa va rog sa-mi recomandati un parfum sexy (pentru barbati, ca pentru mine toate sunt sexy si le-as manca pe0 toate). Vreau sa-l dau gata pe sotul meu intr-o zi speciala (si o seara la fel) si sunt in pana de inspiratie. Astept propuneri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristienutza spune:

Mie imi plac multe parfumuri.Dar va pot spune sigur ca urasc parfumurile tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Didi,

Imposibil sa nu-l dai gata cu KENZO .Miroase asa cum trebuie sa miroasa un barbat, proaspat, seducator, fara sa-ti incarce narile cu un miros dulceag sau floral sau mai stiu eu ce. Si Chrome de la Azzaro e in acelasi ton, cu mai multe citrice la baza mi se pare, dar tot proaspat si seducator. Plus ca n-o sa-ti poti tine tu mainile acasa

scarmanus

Mergi la inceput