Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

bex-mersi mult,Iuliu Maniu e fosta 6 martie, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Da, aia e:), strada in oglinda;)

Stii ce vroiam sa iti zic meli, sa stai linistita, cred ca o sa nasti fix la termen, tocamai am aflat ca o cunostinta care era in 4 iiulie fix in 40 de sapt exact miercuri a nascut, asa ca se mai intampla si asa...ca la carte;) stai linistita ca trece weekendul...

22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!
Am fost ieri la eco si am fost tare impresionata.Mi-a placut tare mult.M-a tinut cam o jumatate de ora in care a masurat si a analizat fiecare particica si organ din corpulet.A fost super.Totul este bine am o fetita sanatoasa.
A fost foarte rusinoasa,isi tot ascundea fatuca,isi tinea manuta la nasuc si si-o tot freca.Pana la urma a reusit sa faca o poza din profil,ca sa-i vedem mutrica.Si toata ziua ma uit la poza ei si mi se pare asa de frumoasa.M-am dus acasa si m-am uitat la pozele de cand eram mici si parca seamana la nasuc cu sotul.Sa-l vedeti ce mandru e.Ca e fata tatii,eu sa-mi fac baiat.
O sa ma chinui sa pun cateva poze.
A,si mi-a dat CD cu un filmulet de 19 secunde in care se tot scarpina la nas si 23 de poze,cum a oprit el imaginea sa faca masuratori.
Sunt foarte fericita ca am o fetita sanatoasa!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Bravo, Ramo!!! Ma bucur mult ca ai fost multumita de prestatia dr-lui. Super:), cam asa si a mea, cu manuta ba in gura , ba peste obrajori...stiu ele ce fac acolo, eu astept sa mai treca vreo luna sa o vad din nou

22 +

Mergi la inceput

bex-multumesc mult, da Doamne sa fie bine.
Ramo-tare ma bucur pt voi, bine ca e sanatoasa, inca un pic si o s-o vezi, o s-o tii in brate. ai sa vezi ce repede trece timpul(in afara de ultimele zile)ai fost ieri la curs? cum a fost? cu dr. Mitea?
ce ne-a recomandat sa papam la alaptat? gimnastica ai facut cu pitica?
pupici

Mergi la inceput

bex a fost super.Mi-a placut mult.O sa ma duc iara pe la 30 de saptamani.
Meli ce grea e asteptarea asta...Da,am fost ieri la curt,a venit doamna Mitea.Si am facut Pilates.Am hotarat ca o sa ma duc numai la pilates,ca la aerobic ma obosesc prea tare si mi se pare mai important decat aerobicul.

bebelina

Mergi la inceput

Ramo-bine faci, daca crezi ca te oboseste mai bine nu. oricum faci miscare, ca nu stai in pat toata ziua. Pilates si mie mi-a placut, te relaxeaza.nu uita ca in abonament ai inclus si un masaj, profita de el si relaxeaza-te. ce noutati a spus Mitea?
restul fetelor?sunteti prea ocupate?inca nu v-ati deschis ochisorii?
pupici la burtici

Mergi la inceput

Ramo, joia e pilates? De la ce ora? Cat e? cum e? mergi in trening?

22 +

Mergi la inceput

Offf,nu mai pot sa pun pozele in yahoo...ce ma enerveaza...
Meli ne-a zis ieri ce trebuie sa facem cand ajugem cu bebele acasa,cum sa fie temperatura,cum sa-i facem baita,ce lucrusoare sa avem....cred ca tu ai mai auzit chestiile astea.
bex Pilatesul e si marti si joi.De la ora 7.Martea se face in alta camera si aerobic.Dar mai folositor e pilatesul.Te ajuta mai mult la nastere.Aerobicul e mai mult pt intretinere.Poti sa vii imbracata in ce vrei,in trening,in pantaloni scurti,in iegari,in ce te simti tu bine.E super,o sa-ti placa.a,si costa 100000 ora.

bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ramona, ma bucur ca o sa ai o fetita dar mai presus de toate ca este un copil sanatos! Ce fain ca a avut atata rabdare cu tine!

Meli, mai ai doar un pic de asteptat! Ce a fost mai mult a trecut!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput