Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 10
bex spune:
Raluca, apropos de intrebarea ta legata de masaj. Eu am mers vreo 2 luni deja si sper sa merg iar de luna asta la masaj in manastur la salon Esteline, pe I Mester, costa 180 lei/abonamentul e special pt gravide si lauze. Tipa de acolo e super profi si masajul se face cu uleiuri de lla ardes. Zic eu ca merita...plus ca durerile de cap de la inceputul sarcinii mi le lua la propriu...cu mana...
22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by dpop
felicia, la mine de ex era un fel de senzatie ciudata, ca un gadilici in zona uterului. oricum, daca te stii mai sensibila, nu fa nici cel mai mic efort.
azi am programare la eco ... abia astept
pt neogym trebuie ceva adev de la medicul ginecolog? sa stiu sa cer ...
Eu nu sunt o fire sensibila, din punct de vedere al sanatatii, tocmai de aceea am fost ingrijorata. Dar o sa am mai multe grija de mine de acum incolo.
Felicia, 7+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
antoni spune:
dpop-da, iti cere o hartie de la medicul ginecolog in care sa le scrie ca poti merge la gimnastica. daca vrei sa faci si gimnastica si exercitii pilates. pt cursuri nu cred. ca sa stie ca nu ai restrictii cu miscarea, ca n-ai probleme.dar eu tot uitam, si le-am dus dupa 2 saptamani, deci poti incepe si fara.
pupici fetele
OanaAlina spune:
Raluca, nici noi nu cadem nicidecum la un acord in ceea ce priveste numele...
O zi frumoasa la toata lumea! Pupici!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
Morgano spune:
Neata fetele,
Meli, cu gandul la tine mi-am inceput ziua
Scuze, Raluca, am avut aseara draci si am citi pe sarite.
La IsoX mi-a placut Diculescu si tipa care sta langa el. Mi s-a parut ca se uita ok, ca e fte simpatic, bun profesionist, etc.
La Halmasan mi s-a parut mai profi aparatul, mi-a placut cum se vedea pe monitorul pus special pt pacienti, mi-a placut ca a durat mult mai mult.
Insa dc e sa aleg ca preferinta, as merge tot pe IsoX, parca m-am simtit mai bine acolo.
La Halma m-a mai deranjat putin o chestie, m-a pus sa-mi dau chilotii jos pana pe coapse, ma simteam ciudat de tot fata de 2 straini complet. Si la final mi-o trantit moshu o reteta de 1 km cu vitamine, calciu, triferment, materna, si alte pilule magice pe care nu am de gand sa le iau.
M-am programat totusi peste 5 sapt ca sa mai vad inca o data asa bine fetita dulce si s-o vada si tati, dar ca incredere de medic si nu de impresie artistica, prefer Doculesc si Iso X.
Mama ce polologhie scrisa am tras
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
Tot io, tot pt Raluca :))
Ana nu pricepe ea mare lucru, adica vede burtica, o pupa, simte instinctiv ca se intampla ceva acolo, zice bb, imi ridica bluza si ma mangaie pe burtica, insa e prea mica sa inteleaga cu adevarat ca in burta e o fetita. Daca intrebi cum e cheama pe fetita din burtica zice Ana, si dc zici: nu e ana, e un bebelus, surioara ta Iris, zice: Ishti, e mortala, fix ca numele maghiar Istvan prescurtat se aude, ne stricam de ras cu Isthi a ei
Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Edit: sincer mi-e putin teama de reactia ei cu surioara, nu pt ca nu ar fi fte iubitoare si sociabila, ci pt ca o simt extrem de sensibila, chiar dc aparent e un dracusor vesel si fara probleme, si ma tot gandesc cum am sa ma impart fara a face inechitati. Inca sincer o simt ca pe cea mai mare iubire din viata mea, chiar ma intreb cum am sa fiu dupa ce se naste Iris, cum am sa iubesc la fel de mult, cum am sa am timp de fete, tati, casa si birou.... am tot felul de spaime, cred ca sunt firesti.
Raluca spune:
Ripley, tare multumim matale de informatii....cred ca e super mortala Ana. Ce fain ca e mica diferentza dintre ele. La noi fiind mult mai mare , cred ca Ilinca nu va fi prea incantata la apritia acasa a bbului desi la toata lumea se lauda ca va avea o sora/frate (io mai sper)! Vreau sa o implic in aranjarea camerei ptr. bb, cumpararea patutzului, chestii de'astea, sper sa ajute!
Dpop, cu tine m-am inersectat la centru de tranfuzii mai demult? daca nu scuze...cate saptamani ai, la cine mergi la echo?
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Raluca spune:
Tot io:
ca bine graiai Ripley: Primul bb e cea mai mare iubire a vietii...si mie mi-e frica de reactia mea in raport cu bb doi.Sper sa stiu sa nu fac diferentze, Doamne ajuta!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Bex, Dpop succes la eco! Ce frumos ca vedeti bebelusii!
La noi a fost usor cu numele! Am fost de acord amandoi cu varianta! Eu am venit cu propunerea si tati a fost incantat! Norocosi!
Felicia, o sa mai ai N momente de ingrijorare, cel putin la mine asa a fost, m-am ingrijorat din toate nebuniile...dar asta e, cred ca la prima sarcina esti mai stresat. Eu de-abia astept sa fiu gravi a doua oara, o sa stiu la ce sa ma astept si nu voi mai fi asa stresata!Sper!
Pupici!
Gabriela 29+ Sara
Morgano spune:
Stii cum e? Probabil va fi totul bine, eu asa sper, ca nu vor fi diferente din partea niciunuia din membrii familiei. Problema e ca Ana e fix in perioada in care necesita cea mai mare atentie de pana acum, a ajuns sa se tina de fusta mea cand nu-i convine ca vine mama sa stea cu ea sau nu-i face Marius vrerea, desi teoretic eu sunt cea mai severa tot cu mine incearca toate limitele, puiul mic.
Mai am un pic si ma apuca boceala asa dor mi s-a facut de ea... si sunt la birou de 2 ore doar...vai-vai-vai ce sensibilitati
Ripley 25+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)