Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 7

Pinacolada spune:
Bine v-am regasit!!!!!!!!!!!!!!!
Vad ca nu pierdeti timpul, cumparaturi la greu...............
Am fost la mare unde a fost superb si de unde nu mai vroiam sa plecam nici eu nici luca....de la neptun am aterizat la mamaia , dar mai frumos la neptun!
Am descoperit ca luca are rau de masina....very funny, nu? deci a fost distractie mare in masina si o atmosfera minunata!:)
Am ajuns la bucuresti de unde am fugit de caldura groaznica direct la munte, unde ne-am putut odihni....a fost minunat!
aaaaaaaa, din cauza de rau de masina, ne-am dus cu... Sageata-super bine, luca a fost tare incanta de calatoria cu trenul si am ajuns la busteni intr-o ora si 30 min, fffffffffffffff bine, aer conditionat, spatiu de zbenguiala, copii.....mult mai bine!
Dar, s-a terminat CO si iata-ma din nou in campul muncii...groaznic!
Renovarea apartamentului continua..., am fost sa caut canapea la Mobexpert, BoConecept unde scria ca au reduceri de 50 %, cand colo la fata locului constatam ca erau numai de 10 %! nu stiu trebuie sa mai caut...si e asa de cald...........................
Annisia-nu stiu ce sa-ti zic in legatura catelusul-tb sa-l duci la un dr veterenar sa-ti zica ce are la piciorusele din spate si daca exista sansa sa-si revina!
pupici la fete si burtici!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Roxana_G spune:
Neata. Aproape ca nu am dormit, am de ieri nervi din pricina unui mail pe birou pe care m-a pus Aghiuta sa il citesc ieri. M-am ales in mod gratuit cu niste rautati si reprosuri absolut gratuite de la un tampit si nu am reusit nici acum sa ii raspund. Mi-a promis sotul meu ca ma ajuta sa il trimit pe ala la origini diplomatic, dar nu am avut timp ieri.
Asa ca draga Annisia, pe langa ca imi scapase mesajul cu webshots, nici nu aveam timp sa raspund fetei. Mai bine baga acolo mamosenii la bietul animalut, si lasa joarda, nu ne mai da la palme, ca ne dor destul burticile, spatele si alte cele. Cat despre catel, nu stiu ce sa zic, du-l la un medic si poate reusiti sa faceti ceva. Nu e exclus sa fi fost lovit mititelul.
Pinacolada, bine ai revenit. Ai fost pe aici la Neptun si nu ai zis nimic! Cu munca iti doresc numai rabdare, o sa vina si concediul tau. Stiu din experienta ca e un motiv bunut sa mai rezisti. Imi pare rau de problema cu Luca. Cum e raul de masina? Nu ati mai plecat cu el pana acum?
Alinus, imi pare rau ca ti-am insuflat microbul cu jocurile. Eu eram disperata aici cat nu a mers zapp. Numai sa nu ma atace unii. Mulan e super ok pe L1, pe care din ele esti? Oricum daca esti langa mine si ai probleme sa zici, ca eu am ceva armata facuta. Mi-am luat lectia de prima data, faci armata in paralel cu resrsele, si dc nu iti ajung, ataci pe altii sa aduci de acolo. Altfel este mancat. Vezi ca iti trimit spioni sa vad cum stai , ca sa nu obosim fetele pe aici cu detalii. Cat despre Travian, merge mult mai lent cu dezvoltarea. Putine resurse, si ma si ataca unii. Dar nu au mare sansa, ca eu am facut si acolo o armata mica. Cum ai facut mai multe sate acolo? Da PM sa imi fac si eu.
Despre amidon nu mai tin minte exact. Pediatra ne-a zis ca e mai bun ca orice la pielea aia cojita, puneam parca 1-2 linguri in cadita cu apa. Limpezirea cu ceaiuri. Dar a fost o perioada scurta, pana am scapat de franjurii aia.
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

mandarinutza spune:
Pinacolada, bine ai revenit!
Annisia, sanatate multa puiutului mic si poate nu este chiar asa grav, poate se face bine cu tratament. Saracutul de el. Eu aveam prin vecini un catelus care avea un carucior pentru piciorusele din stanga si mergea asa laplimbare.
Cu dormitul si eu citisem ca e recomandat pe stanga. Dar nu pot sa dorm toata noaptea pe stanga, asa ca dorm ba pe dreapta, ba pe stanga. Oricum nu prea pot sa ma controlez in somn sa dorm numai pe stanga.
Yaia, concediu placut !
Noi am iesit aseara la restaurant cu nasii si am terorizat-o pe nasa cu intrebari referitoare la bebe. Dar mi-a dat cateva idei interesante. De pilda pentru baita lui bebe, ca sa eviti sa stai aplecata cand ii faci baie, e util un gratar sau un suport care sa stea pe cada, astfel pui cadita de bebe pe suport astfel creat sau folosesti un suport de cadita.
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

Carmenita spune:
Ce harnicute sunteti! Repede mai umpleti paginile astea!
Noi suntem bine, au trecut contractiile si nu am luat decat no spa ca mi-a fost frica sa iau gynipral din cauza tensiunii scazute. Dar cu odihna si no spa au trecut. Am fost si la eco sa vad daca suntem bine, ca mi-era teama de col. Dar colul este bine, este inchis, are 3.8 cm, deci e chiar lungut pentru varsta mea de sarcina. Bebe si-a schimbat pozitia, a coborat cu capsorul in jos, si cred ca perelinajul lui prin burtica mea, mi-a dat contractiile alea. Acum e cumintel, doar cand vine ora mesei sau ma asez in pat sa dorm incepe sa se agite mai mult. Oricum, pentru ca e jos, a inceput sa imi simt si burtica mai grea si am sesizat ca si la sofat e cam nasol. Cred ca ma cam las de soferie, ca si asa e o nebunie in oras, acum vara.
Vad ca avem o gramada de fete plimbarete. Sunteti in concediu, la munte, la mare. Mie imi e teama sa merg prea departe, ma limitez la judet, mai merg pe la ai mei, pe la socri, dar stau in zona la 20-30 km de oras.
Am fost si la cumparaturi, ieri. In carrefour, la mag. z, de hainute de copii, au reduceri la jumatate de pret. Cred ca sunt reduceri la toate magazinele din tara, pana miercuri. Noi am luat cate ceva pentru bebe, si au fost convenabile ca pret, reduse la jumate.
Asa ca va doresc vacanta placuta si spor la cumparaturi!
Aveti grija de voi si de bebei!
Carmen 26+
Andrei

ancasilv spune:
Neata burtici!
Annisia, multumesc mult de raspuns. Si eu ma gindisem la Albu, dar parca auzisem niste pareri cam naspa despre el, nu mai stiu exact ce/ Tie ce impresie ti-a lasat? Are rabdare, iti explica ceva sau e mut ca Iosup? Si inca ceva, cit costa (eco de trim 3)? MERci frumos!
O zi racoroasa si linistita va doresc!
Poze nunta...
anca +25Bb Vladut...

ancasilv spune:
si apropos, nimeni nu face eco decit la cei trei printi vestiti (plus albu?) Oare?
Poze nunta...
anca +25Bb Vladut...

danielle02 spune:
`neata burtici!
annisia parerea mea e sa duci catelul rapid la un veterinar sa il consulte si sa ai mare grija.ii trebe vaccin,tratament ptr. viermi... sunt sigura ca vei gasi un suflet bun care sa il adopte dupa ce il pui pe picioare.
roxana ce super trebe sa fie la mare,aici ploua mereu si ma enerveaza de mor.vroiam si eu sa ies din casa ieri,sa ma plimb pe plaja,sa ma balacesc putin,dar nica.a plouat si mi-a dat peste cap toate planurile.oribillll....
mai fetelor,cum sa clatiti hainutele bebelusului de 2 ori?nu le spalati la masina?nu se clatesc destul de bine?eu nu m-am prins...
danielle 28+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nana dar pe mine nu ma invidiezi ca nu ma mai duc din februarie la munca? EEEEE, cine poate oase roade....
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Vaiiiiiii, ce obraznica!!!!!! Sa-ti fie rusineeeeee!!!!! Vreau si euuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by alinus_25quote:
Originally posted by NanaMotoc
Alinus, la ce te referi? Se poate ca bebe sa faca alergii si iritatii ca e mama prea zeloasa? De la prea multe servetele si gel pt spalat?
Nana,29+
Razvan Andrei
Nana vroiam mai mult sa lamuresc chestiunea pt sinea mea.... Totusi nu am luat in calcul ca si copilul poate fi sensibil.![]()
Nu stiu daca in cazul finutului meu e de vina apa de robinet, produsele folosite, sau mama lui......si asta in contextul in care masa e asistenta, foloseste si plante medicinale la baitza de seara, a avut o dieta exceptionala pe timpul sarcinii si inainte, acum la fel. E genul ala mai organic, de care spunea si Alice
Tu zici ca n-ai vrea sa pici in damblageala, dar uite ca masa si tasu asa au program seara.....de fiert apa si racit (iti dai seama ce cantitati), separat fac decoct de plante medicinale (si aicea baga galbenele, pelin si mai nou musetel.......si tare mai spun ca de cand iau bagat musetelul si sapunul de la Avene ii merge mai bine baiatului)
Foloseste insa si servetele Pampers cand il schimba si gel pt spalat Jhonson's.
Ma intreb, totusi n-o fi mama prea zeloasa?
Alinus25s cu
Iulius
Foto cu iubirea mea secreta
Nu stiu ce sa zic, insa mi se pare o nebunie sa faci toate astea. Poate ca le fac acum la inceput, insa o sa li se ia si vor renunta, iti garantez eu. S-apoi copilul trebuie sa lupte singur si sa-si faca anticorpi, nu sa traiasca, ca intr-un glob de cristal. Parerea mea.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

tomasa spune:
Ba la masina le spalam Danielle, doar ca mai punem o data programul de clatire. Eu personal cred ca e suficient si o singura data, dar rau nu are ce sa faca o dubla clatire a rufelor.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+
Maria