Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata. revin si eu dupa ceva pauza. inca nu am nascut si sper sa nu nasc pana in august. la capitoilul noutati am de raportat doar o infectie la rinichi care nu imi da pace. iau ampicilina la 6 ore, dar vad ca nu prea cedeaza. contractiile le-am pastrat tot la mine, sper ca la voi nu au ajuns. in rest sunt bine. adica stau bine cu moralul. astept sa treaca timpul si imi tot fac planuri de viitor.
pupici la toata lumea. merg sa citesc din urma.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Si acuma chestiuni practice: ma poate lamuri si pe mine cineva ce fel de saltelutza trebuie sa iau pentru bebelina? (Nu c-as avea deja patutzul dar poate nu mai fac 2 drumuri cand iesim la cumparaturi!) Auzeam ceva de saltelutze de cocos (sper sa nu fi scapat un porumbel! ) si eu una habar n-am ce-s si de ce-s alea mai bune decat altele...

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Si eu ma chinui cu intrebarea asta, si din ce am mai citit se pare ca cea de cocos e mai buna. O proaspata mamica mi-a spus ca isi luase de burete si a trebuit schimbata dupa o luna. Se pare ca se deformeaza foarte usor. Ideea pt bebe este sa fie cat mai tare pentru a sustine coloana si a nu cauza deformari...sper ca am retinut bine.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Mai fetelor, poate suna obsedant intrebarea mea, dar despre Anya chiar nu mai stie nimeni nimic? S-au externat? Sunt bine? Deja sunt ingrijorata...

Si eu ma intreb deseori asta. Chiar nu are nimeni telefonul ei sa o sune? Macar sa stim ca e bine. Si sa ii transmitem un pupic

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

am sunat si acum si nu raspunde nimeni. eu stiam ca am nr bun dar nu am reusit sa vorbesc cu ea.
sper sa vina ea si sa ne spuna ca totul e bine.
anya te asteptam.

nico33+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Brazuca ai dreptate, stiu!

Cu saltelele, nu stiu ce sa spun in sensul ca eu am luat de la mondocarp, printre cele mai ieftine si de 1 an jumate de cand o folosim este in continuare f buna.Eu cred ca e o chestie comerciala asta cu fibre si minuni.

Nu acelasi lucru pot sa spun despre asta de la Ikea care nu prea imi place pt ca este din burete si se incinge f. rpd.Clar ca am luat teapa, dar asta e!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetelor!

Nu am mai dormit asa de bine de cateva zile. Meritam asa o relaxare dupa ziua de ieri. Plus ca aseara am sarbatorit cu sotul la restaurant faptul ca bebelina este bine si ca totul este sub control.

Lary, mai e putin pana pe 6. Tinem pumnii ca rezultatul de la eco sa fie ok, asa cum iti doresti tu. Treaba cu bazinul este destul de reala si am vazut ca multi dr prefera cezariana in locul nasterii naturale. Tu deja ai experienta unei nasteri asa ca poti stabili ce e mai bine pt tine si micul samurash.

Ashera, Jeni, Lia, Andreea, Clau, Brazuca, multumim pt incurajari si sustinere! Eu inca plutesc de fericire dupa vestile de aseara. Eram foarte stresata ca bebelina sa nu aiba retard de crestere din cauza tratamentului, insa se pare ca noi 2 comunicam foarte bine ca eu mereu am incurajat-o sa pape si sa creasca mare si sa nu dea atentie la pastilele pe care le ia mami. Si vad ca galushca m-a ascultat.. cat despre curatenie, mi-am impartit "prioritatile" pe zile si ma voi apuca sa le fac incet, fara efort fizic, cu pauze lungi si dese, ca am timp si nu ma mai grabeste nimeni. Acum m-am calmat, nu mai sunt crizata ca ieri.

Andreea, tot fara dop? Nici o contractie nimic?

Lia, eu am cautat saltea de cocos in Bucuresti si nu am gasit pana acum. Am auzit ca e cea mai buna. Cele din iarba de mare am inteles ca fac un fel de gaze si nu sunt prea recomandate. Eu cred ca voi face la comanda una la Relaxa si gata. Mi-e lene sa stau sa caut prin oras saltele si sa dau si o carca de bani pe ea. Si cele de relaxa sunt ok, ca doar dorm pe ele de ceva vreme si la cat o va folosi copilul in patut, nu are timp sa se deformeze, mai ales ca pana pe la 1 an abia se misca copilul prin patut.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

pentru lia si fetele care mai intreaba de salteluta, noi am avut saltea din iarba de deal si am fost foarte multumiti de ea... zilele astea vom monta din nou patul si vom vedea daca o pastram sau nu... asa ca ma intereseaza sfaturile in privinta asta

andra, ma bucur mult de vestile tale bune;

si eu sunt oarecum obsedata de control, dar m-am straduit cum zici tu, sa mai las fraiele sa-mi scape uneori, pentru ca simteam ca o iau razna sa ma ocup de toate, mai ales in cazul in care avea cine sa ma ajute cu unele lucruri ... stii ceva? am observat ca nu s-a facut gaura in cer din cauza asta, iar stresul meu a fost mult mai mic... chiar daca nu au iesit toate cum mi-ar fi placut mie

fac si eu galerie fetelor care asteapta sa nasca; va tin pumnii sa aveti nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Dupa ce a asistat la show-ul dat de gogoshik Mariuk la mami in burtik, tati s-a panicat si ma bate la cap sa fac bagajul pt spital sa fie totul pregatit! Am luat cam ce imi trebuie, dar nu am inca putere sa le si bag intr-o geanta toate la un loc. Ar insemna ca prea se apropie momentul. El saracu s-a speriat ca la cat de tare il lovea poate sa iasa deja oricand....expertul de el a decretat!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

mai bine mai tarziu decat niciodata asa ca:

mioara felicitari! bun venit lui doru, sa fie sanatos, mancacios si cuminte cuminte, iar tie refacere rapida!

nico33+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, Karligutza noastra nu a dat nici un semn azi si nici pe mess nu e on line....ne-o face vreo surpriza?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Scuzati semnatura "invechita", azi am schimbat si noi semnatura, da? , va rog frumos....

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput