Mamici de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 26

jadi spune:
Eu am purtat chiloti cum m-a dat la salon, la reanimare stai fara ca una doua te mai controleaza sa vada cum se retrage uterul si cum sangerezi. Problema e ca vata nu poti sa o asezi peste operatie si cand sangerezi, te patezi exact in fatza chilotului si am tot schimbat la chiloti pana am plecat, noroc ca am avut mai multi
Deni & Vlad & Tudor

AndraZ spune:
Jeni, ai dreptate 100%. Tensiunea peste 14 devine periculoasa, insa in sarcina este bine s-o monitorizezi de cand incepe sa creasca. Orice puseu de teniusne sau edeme trebuie raportate la medic. Cel putin asa spun toti ginecologii. E drept ca eu am avut probleme din saptamana 18 si de atunci suntem cu tratament si cu monitorizare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa neglijam tensiunea. Mai bine previi decat sa tratezi.
Ioana, vezi ca si stresul si oboseala isi spun cuvantul, nu numai caldura. Cred ca ar trebui sa iti mai iei cate un liber din cand in cand. Eu inainte sa ma internez eram foarte obosita si din cauza asta am avut o crestere mare de tensiune, chiar si cu tratament. Cum am stat acasa linistita cum mi-am mai revenit. Asa ca nu amana o zi de concediu daca te simti obosita.
Andra 37s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

nma spune:
ioana si eu am tens 12/6 si am inteles ca e ok. pana la sarcina asta eu aveam 10/6.
deni daca tu ai lapte iar el e lenesi nu ii mai dai cu biberonul caci de foame o sa invete sa traga cat ii trebuie. sa incerci sa nu il lasi sa adoarma cu titi in gura. daca trage putin si apoi doarme nu isi potoleste foamea. banuiesc ca sti toate aste, dar m-a gandit sa iti amintesc. alex obosea foarte repede si adormea la san. pana si medicii mi-au spus ca nu va suge, dar cu multa rabdare am reusit.
jeni la medicul meu de obicei se sta mult desi ai programare. ieri a avut si cateva urgente si nu am putut sa comentez. era o fata cu sarcina de 5 luni care tocmai se operase de apendicita si venise din spital sa vada ce medicamente ii sunt permise. mi-a fost tare mila de ea. cand vad ce probleme au unele fete ma gandesc ca eu sunt o norocoasa. trebuie sa vedem mereu partea plina a paharului.
de la medic nu am noutati. trebuie sa stau in continuare in pat.
m-am hotarat si eu sa ma vopsesc, mi-a trebuit cam mult si acum nu sunt multumita. aveam suvite blonde si am vrut saten deschis, aduca nuanta mea naturala. a iesit saten super inchis, aproape negru. sunt curioasa care va fi rteactia sotului si a copilulul. mie imi e greu sa ma obisnuiesc mai ales ca nu am stat la soare si sunt cam alba.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

jadi spune:
Am uitat sa va zic ca ieri i-a cazut buricul celui mic dar a ramas buricul un pic acoperit.
Oana, sunt cu pompa on line! Sa vedem ce efecte va avea!
Fetelor, nu mai nasteti?
Deni & Vlad & Tudor

AndraZ spune:
Nico, mai ai putin de stat in pat. Maine poimaine apare bebelina si uiti cand a trecut timpul. Cat despre vopsit, eu m incercat la inceputul sarcinii sa imi fac niste suvitze la coafor, dar nu a iesit culoarea care trebuia, insa a fost ok. Coafeza mea mi-a spus ca la unele femeie iese diferita culoarea pt ca e diferita dozarea de hormoni, deci noi suntem mai "speciale"
Andra 37s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

liadorian spune:
Jadi, bafta la "pompat"! Pupam pe Tudor sa fie un pic mai curajos si sa pape bine de acum inainte.
Ai vreme sa ne spui ce-ai folosit pentru buricul lui Tudor? LIA si
domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

jadi spune:
Spre rusinea mea nu am folosit nimic, mai puneam cate putin de baneocin peste buric sa mai usuce. Si pentru ca i-am facut baie zilnic chiar daca nu ii cazuse buricul, am avut grija sa sterg bine apa cu betisoare de urechi de jur imprejurul buricului.
Deni & Vlad & Tudor

liadorian spune:
quote:
Originally posted by jadi
Spre rusinea mea nu am folosit nimic, mai puneam cate putin de baneocin peste buric sa mai usuce. Si pentru ca i-am facut baie zilnic chiar daca nu ii cazuse buricul, am avut grija sa sterg bine apa cu betisoare de urechi de jur imprejurul buricului.
Deni &Vlad & Tudor
De vreme ce totul e in regula...

Mai avem 4 saptamani!

brazuca25 spune:
Mai ales la cat de cald e, si eu zic ca ar trebui sa facem baitza la bebe. Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Ioana75 spune:
Nico, Jeni, Oana, Andra, multumesc.
I-am zis sefului ca s-ar putea sa dispar brusc in concediu, si m-a rugat politicos sa-i dau un mail de acasa ca nu mai vin. Mi-a batut si niste apropouri sa ma intorc la job tot aici, chiar daca nu e mult de lucru, ca 'doar o sa am 2 copii de crescut'. Vad ca si-a dat seama ce m-a tinut pina acum in firma
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)