Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by jadi

Nikole, lista de telefoane e inca in emailul comun, fiecare fata care a dorit, a lasat acolo numarul de telefon deci poti anunta pe oricine!

Deni & Vlad & Tudor

Mai sa fie am dat in orbul gainilor sau ce...mai ma uit o data, multam fain Deni!

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nikole, in mail-ul comun e un fisier care se numeste "numere de telefon", serveste-te de acolo.

Ilenutza, ti-ai scos cerclajul?

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, am scris la fel aprox in acelasi timp.
Ce face Tudor, mananca bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Gata am gasit, am notat...
vreau sa intreb ceva in legatura cu contractiile ...tot am citit in stanga/dreapta ca debuteaza ca niste dureri, colici menstruale si ca ulterior cresc in intensitate, durata dar ca raman la stadiul de dureri menstruale doar ca mai dure/violente.
Ei...de ceva ore in urma am niste dureri f ciudate si violente (va rog nu radeti ca-i nasol rau, nici la dusmani nu doresc)) si de spate in zona sacrala dar puternice de ma trec apele, norocul meu ca in cateva secunde dispar...problema e ca revin si daca pana dimineata nu trec merg la medic, dar pana atunci...astea sunt contractii?si burta mi se face pietroi se aduna parca...
daca astea-s contractii eu va spun drept ca ma iau si plec la spitalu de zambareti ca-s groaznice nu-mi inchipui ceva mai rau de atat...
de la durerile astea ma ia si cu greata si cu durere de stomac...offfffff
iar m-apuca....

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Bun venit pe lume Ingrid Ecaterina si refacere rapida mamicutei Cristina26.

Timi
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Lauda de sine nu miroase a bine, dar eu vreau sa impart cu voi niste pozici cu cea de-a doua burtica a mea. Mie mi se par faine. E link la semnatura.
Ce parere aveti?

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+

-> Album foto <-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
[]

Lunita, sunt cu ochii pe tine, sa-ti fac galerie din timp, la fel si lui Nikole!
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Nana Mai este pana imi faci mie galerie, pe la jumatatea lui august asa. Si lui Nikole tot pe acolo parca. Cum a fost in Romania?

Fetelor eu am fost o vrednicuta azi. Nu numai ca am fost la cumparaturi si am alergat tot Mall-ul (dupa chiloti, camasi de noapte, apoi chestiie pt bebe luate de soacra-mea) dar am si spalat coloratele fie-mii, am pus la loc in sertare rufele curate ale lui Cosmin si ale lui barbatu-miu, si am calcat toate albele fie-mii spalate ieri. Am spalat si vasele si acum ma apuc sa fac niste paste carbonara. Vine cineva a masa? Ziceti voi nu sunt buna de maritat?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nikole din teorie parca prea suna a inceput de travaliu sau travaliu fals ce ai tu acolo, insa nu te baza pe ce spun eu ca nu am experienta.

Cristina ma bucur tare mult pentru tine. In general pentru fetele de departe de casa parca simt ceva aparte. Mi se pare ca treceti mai greu peste perioada asta a graviditatii. Felicitari , sa fiti sanatoase si tu si bebita Ingrid (frumos nume).

Jadi ce semnatura ti-ai tras dupa ce ai primit atentionari ca inca te dai gravida

Dana S37 + 5 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole eu zic ca sunt contractii ce descrii tu, insa nu ai zis daca sunt reglate sau nu, adica te uiti la ceas si daca au ritmicitate si revin la aceeasi durata de timp ar fi bine sa contactezi maternitatea. Eu insa nu cred ca sunt serioase caci si eu mai am (exact cand ai zis ca te trec apele la fel vin si la mine, in valuri) de obicei trebuie sa dureze ceva mai mult de cateva secunde.

Despre intensitatea durerii ce sa-ti zic, as vrea sa te incurajez ca asta e tot insa... Incearca sa gandesti pozitiv, la sfarsitul acestor dureri se afla Kevin pe care cred ca abia astepti sa-l vezi. Makes sense?

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna pe cuvant ca ma gandeam sa va scriu aici cum am facut eu astazi paste carbonara. Asa ca sa va dau si eu o reteta 'a la Dana'. Fantastic cum ai scris tu exact de asat cand ma pregateam sa concep mesajul.

Dana S37 + 5 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput