Bd Stefan cel Mare- circulatie tramvaie intrerupta

Bd Stefan cel Mare- circulatie tramvaie intrerupta | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea,

Am inteles ca de astazi tramvaiele 34 si 46 nu mai circula pe Bd. Iancu de Hunedoara si Soseaua Stefan cel Mare. Asta inseamna de la Piata Victoriei la Obor sigur.
Stie cineva daca va circula vreun autobuz in locul lor sau ramane doar metroul ca alternativa?
Eu caut un traseu de la Basarab (partea dinspre Titulescu - Primaria Sector 1) la Stadionul Dinamo (bazin), ca vreau sa trimit cupilul la inot cu una din bunici. Ma bazam pe 34, si cand colo . Iar cu Metroul (de la Basarab pana la Stefan cel Mare) nu vrea sa mearga bunica nici in ruptul capului ca are ea ceva cu acest mijloc de transport...

Am studiat si am gasit o varianta sa ia de la Basarab (Titulescu) troleul 86 pana intersectia Dacia cu Tunari, de unde ar trebui sa ia tramvaiul 5 pana la intersectia cu Stefan Cel Mare. Sau de la Basarab (Titulescu) 182/282 care ajung undeva in spatele stadionului pe diferite trasee (la 282 imi pare cam prea lung traseul), dar nu-mi dau seama cat mai e de mers pe jos de statie la bazin, ca la capitolul cu mersul pe jos bunica sta rau de tot.
Dar cu toate schimbarile astea in traseele mijloacelor de transport in comun, imi e si frica sa nu ma trezesc ca nu mai ajung pe unde credeam eu nici cele pe care le-am gasit ca alternativa, ca se apuca astia de sapat si gaurit strazi si pe acolo.

Asa ca va intreb pe voi, cei care mergeati frecvent cu 34 si 46, acum ce faceti? Ce solutii ati descoperit si testat? Ca vreau sa fac un traseu care sa "tina", nu unul cu care sa pun cupilul si soacra pe drum aiurea, sa ma boscorodeasca bine dupa aceea .

Multumesc anticipat de sugestii.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu am testat, dar pe siteul RATB scrie ca intre Gara de Nord si Obor va circula de acum 634...banuiesc ca va avea statiile unde le aveau si 34 si 46 demult cand treceau pe la gara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ce inima...ce suflet....sa trimiti o femeia batrina..chiar si soacra fiind.... zi de zi cu autobuzele la 45 C...si cerbul sa stea la TV relaxat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ei, mai Guestus, cerbul si cu mine estem la serviciu la orele celea cand este cursurili. Ca m-as fi dus eu cu iedul si as fi facut si o baie cu ocazia asta (ce mi-ar mai place ), dar nu poci, deh .

quote:
Originally posted by Guestus

Ce inima...ce suflet....sa trimiti o femeia batrina..chiar si soacra fiind.... zi de zi cu autobuzele la 45 C...si cerbul sa stea la TV relaxat

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Nu am testat, dar pe siteul RATB scrie ca intre Gara de Nord si Obor va circula de acum 634...banuiesc ca va avea statiile unde le aveau si 34 si 46 demult cand treceau pe la gara.

Iata mesajul de pe siteul RATB, pentru cei interesati:

Se intrerupe circulatia liniilor de tramvai 34 si 46 pe Bd. Iancu de Hunedoara si Sos. Stefan cel Mare

In vederea executarii lucrarilor de modernizare a caii de rulare pe Bd. Iancu de Hunedoara si Sos. Stefan cel Mare, incepand cu data de 02.07.2007 traseele liniilor de tramvaie 34 si 46 se modifica, astfel:
Linia 34 va functiona intre Sura Mare si Str. Lizeanu pe traseul actual, cu intoarcere prin Str. Lizeanu, Str.Reinvierii, Str. Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand, Sos. Mihai Bravu, apoi traseul de ducere.
Linia 46 va functiona intre Granitul si intersectia Sos. Mihai Bravu/Bd. Ferdinand pe traseul actual, apoi modificat prin Bd. Ferdinand, Str. Ziduri Mosi, Str. Reinvierii pana la Str. Lizeanu si va intoarce prin Str. Lizeanu, Sos. Stefan cel Mare, Sos. Mihai Bravu, Sos. Iancului, apoi traseul de ducere.
Pentru preluarea calatorilor de pe traseul parasit de tramvaie, linia naveta de autobuze 634 va functiona intre Gara de Nord si Bucur Obor, pe un traseu modificat de la intersectia Bd. Iancu de Hunedoara/Cal. Dorobantilor, pe Sos. Stefan cel Mare pana la Bucur Obor.
Abonamentele eliberate pentru liniile de tramvaie 34 si 46 vor fi valabile si pe linia naveta de autobuze 634.

Da io tot nu pricep, masina asta 634 ajunge la Dinamo sau nu?

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Stiti cam cat va dura aceasta situatie?
Si eu mai folosesc linia 46 de tramvai, ar fi util de stiut!
Caprioara, in mod cert va trece autobuzul 634 pe acolo! Dar cred ca va fi f.f.f aglomerat fiindca suplineste 2 linii de tramvai.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Din cate am inteles, pana in noiembrie . Si apoi va urma si aducerea la nivel a sistemului rutier, va fi un deliciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Caprioara, eu in titlu am citit "bebe Stefan cel Mare". :-)) sper sa nu te superi, mi s-a parut amuzant. sigur voiai sa spui "bulevardul"...

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput