Gama de creme Garnier
Cele care ati folosit produse cosmetice din aceasta gama (lapte demacheant, lotiune tonica, creme de zi si noapte), sunteti multumite de ele?Fac referire aici in mod special de Garnier Essentuals.
Raspunsuri
mira_m spune:
Eu fol. Reapair &comfort si e super bine deoarece am ten cu tendinta de uscare!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Dory232002 spune:
In afara de mira_m nu mai foloseste nimeni aceasta gama de creme??
mira_m, merci mult pt. raspuns.
Roxana Claudia spune:
eu folosesc demachiantul, lotiunea tonica si demachiantul de ochi de cativa ani buni; sunt fff multumita
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
mcm spune:
Eu am folosit pentru ten uscat si am fost multumita. Am schimbat pe Nivea de dragul schimbarii doar si nu pot spune ca sunt la fel de multumita.
www.articoledepetrecere.ro
mcrissa spune:
foloseam si eu acum cativa ani o crema hidratanta cu vitamina C.tare bine imi mergea, dar vad ca nu se mai fabrica de ani buni.era o crema gel.nu stiu daca au mai scos asa ceva, ca de cand nu o mai fac pe aia nu am mai luat de la ei.
Cristina in asteptarea mormolocului
Priscilla spune:
Si eu folosesc gama Garrnier,de vreo 4 ani si sunt foarte multumita,nu as schimba-o cu nimic.Produsele sufletului meu sunt:demachiantul de ochi,lotiunea tonica,gelul de curatare,crema de zi,si vopseaua de par.A,si am mai luat odata o masca cu miere.Si ea a fost buna.
Iolanda,
de printesica,Alexandra,17 iulie 2006
Dory232002 spune:
Va multumesc ft. mult pt raspunsurile voastre fetelor.
Deja mi-am procurat si eu gama de care va-m spus si se pare ca este ft. buna, mi-am luat lapte demachiant care este si pt. ochi
, lotiune tonica, crema de zi si crema de noapte.
Dory232002 spune:
Fetelor, eu am renuntat repejor la ele, la cateva zile dupa ce le-am folosit, ma umplusem de bubite pe fata
, cum am renuntat sa le mai folosesc, cum mi-au trecut.
LuisaTL spune:
Buna,
Dory, mai exact ce crema ai folosit de la Garnier?
Parerea e ca ar fi trebuit inainte s-o testezi. Sa fi cautat mostre si sa vezi daca iti prieste crema respectiva.
Eu de pilda am avut o mostra de la o revista a cremei "comfort&repair" cu miere de salcam. Mi-a ajuns s-o folosesc de cateva ori ca sa-mi dau seama ca-mi face bine sau nu. Abia apoi cand am vazut ca e buna mi-am cumparat-o.
Singura crema naspa de Garnier cu care nu m-am impacat a fost Essentials. Am ajuns sa ma dau pe maini cu ea.
A..si mie imi pare rau dupa crema cu vitamina C care a disparut de pe piata. A fost prima crema din viata mea si mi-a facut mult bine. era grozava. Pacat ca nu se mai gaseste...
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)
iuliana_2007 spune:
Sincer nici eu nu m-am impacat cu aceasta gama,nu am inteles de ce nu mi-au priit si am ales niveea cu care mi-a mers si imi merge foarte bine mai ales ca eu am un ten sensibil,fac bubute pe fata si de la apa de la rubinet care stiti bine cum este si ma spal pe fata cu apa plata.Pana nu incerci de la mai multe game de produse nu ai de unde sa stii ce tii se potriveste cu adevarat.Dar nu lua multe produsere repede pana nu le testezi.
Numai bine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."