Miss Odiseea Sarcinii - CONCURS - 2 poze
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Aaka spune:
cred ca e o idee foarte frumoasa de a promova frumusetea viitoarelor mamici.am vazut deja cateva poze din album si chiar sunt dragte unele. ma gandesc ca si eu poate voi reusi sa pun o poza daca voi avea parte de vre-una reusita in aceasta perioada
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Herra, foarte buna propunere. Sper ca sotul ei sa fie de acord, pozele ei erau minunate: inocenta, maternitate, bucuria de a fi mama.
M-am uitat si eu la pozele din galerie ... poate oi fi eu mai ciudata( nu dati cu rosii, bla-bla ... stiti voi textul), insa mai bine ar fi sa faceti si o sectiune a concursului numita Miss O S - Fata de la pagina 5... in care sa se poata desfasura toate amatoarele de poze la nudul gol. Cred ca pt situl Despre Copii putina decenta nu ar strica. Nu sunt impotriva acestor poze in general, insa cred ca locul lor este strict in albumul personal de acasa. Sau in Playboy, Hustler etc
Dar nu pe DC.
Ma rog, e doar parerea mea.
Sibylle
Aici fata de la pagina 5. in primul rand iti respect parearea...ficecare cu ce-l doare.....am trimis 4 fotografii ls concurs iar adminii au ales-o pe cea mai dezbracata..care poate ar fi trebuit sa stea in albumul meu de acasa....dar te intreb...daca eu nu am prejudecati?daca am fost ff mandra de burtika mea care as fi dorit sa se vada mai mare dar nu a fost in mom acela?daca am avut curajul de a poza nud si a prezenta fotografia si altor persoane?de ce te deranjeaza?ti-ai spus parerrea asta e o respct...dar atat nu incerca sa faci din tantar armasar ca nu are rost....NU MA VOTA SI GATA...DAR NU FA NISTE COMPARATII...GEN FATA DE LA PAG 5 CA ,......MAI BINE TAC..si nu vreau sa intru in dicutii interminabile cu cineva care nu are dreptul de a comenta si de a face o asemenea afirmatie.....Chiar tu ai spus ca ai si tu asemenea poze facute dar care le tii doar pt tine...daca iti lipseste curajul de a le face publice atunci de ce te deranjeaza daca altii o fac? ....si daca te deranjeaza cand ajungi pe pagina respectiva nu te uita......
Parearea mea....
Iar daca iti deranjeaza atat de mult pupila, stimata "doamna".....atunci cere adminilor sa scoata poza respectiva.....cum am mai spus alegerea a fost a lor......
ASTA AM AVUT DE ZIS.....dreptul la replica
Si rog adminii sa scoata poza cu pricina daca deranjeaza la pupile si sa publice o alta poza din cate le-am trimis...
poza cu sutien si chilot si o burta mai mare poate nu vor mai deranja anumite pupile gingase ale unor cucoane pudice...
![](icon_smile_big.gif)
Carmina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
ilse spune:
Aici o cucoana pudica
Iti inteleg parerea dar si restul "cucoanelor" (apropos, se poate spune mai elegant "doamna") au si ele dreptul la o parere.
E foarte frumos gestul de arata femei insarcinate, dar sa stii gusturile difera de la persoana la persoana, de exemplu si eu fac parte din sectiunea "femei cu oroare de afisare in public" a intimitatii ma refer, asa ca nu il consider deloc jignire postul ala rosu si uneori cu majuscule (considerate a fi in spatiul virtual tipete)...unele femei nu doresc sa fie expuse, ba eu cred ca majoritatea nu doresc asta...daca tu esti diferita foarte bine, este dreptul tau si atat.
Elenalove27 spune:
Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place, NU !!! parca asa se spune.
Daca aratam asa de bine in timpul sarcinei, cu siguranta pozam si eu nude! dar, daca trimiteam pozele la concurs aici pe DC...NU.
Si de ce spun nu, deoarece iese multa barfa si multa cearta din partea celor care nu aprecieaza poza...doar critica,vai-vai cum draga a avut curajul sa pozeze goala pusca etc...si cel mai mult curaj sa trimita pozele la un concurs despre burtici...ca daca avea o pereche de bikini pe ea si un sutien care sa acopera doar sfarcurile poate nu mai era asa de tam-tam poza Karrei!
karra,
edit:
cand am deschis prima data albumul si am vazut poza nuda am zis, ce mistoooo este poza! dupa ce am stat si analizat la rece ce vorbe or sa iasa din poza...am avut dreptate...cearta si iar cearta...fel si fel de pareri, ca de acceia edit:*SUNTEM(am scris sunt) o comunitate mare si bineinteles cu pareri cat mai diferite
Consi spune:
Karra si mie imi place poza ta! Si iti apreciez curajul. Chiar ai fost o gravidutza frumoasa, spre deosebire de mine care m-am umflat cat un balon.
Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, problema e cum o spune si ce cuvinte foloseste. In ceea ce priveste comentariile rautacioase, ignora-le. Maternitatea e ceva foarte frumos, si "parerea mea" e ca o femeie insarcinata chiar si goala, nu suporta termeni de comparatie cu "fata de la pagina 5". Dar asta e parerea mea!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Din punctul nostru de vedere, nu consideram necesar sa scoatem o poza din concurs doar pentru ca unele persoane nu pot suporta vizual sanul descoperit al unei femei gravide. Aici la Desprecopii.com am avut de-a lungul anilor multe discutii in care ne-am pastrat linia de toleranta si de moralitate.
Prin acest concurs, noi sustinem frumusetea sarcinii si a maternitatii.
Persoanelor care sufera de pudoare, falsa sau reala - le recomandam sa pastreze un limbaj decent si sa accepte si alte puncte de vedere.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Marilena12 spune:
Am trimis si eu o fotografie din timpul sarcinii, sper sa apara! Daca ceva nu este in regula, pot sa trimit alta.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Elena, foarte bine ai scris, subscriu.
Mie imi place f mult poza, e o poza reusita si nu cred ca ar trebui scoasa din concurs daca Karra e de acord sa participe cu aceasta poza.
Succes Karra!
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Multumesc pt sustinere....
Elena love
Consi
alina morostes
Chiar aveam nevoie de niste vb caldesi putina sustinere....
Va multumesc din suflet
Carmina de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss