de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

hai sa va dau apa la moara:este interesant ca bolnavii cu Altzhaimer au simptomatologia remediului aluminium;este interesant ca sunt persoane care foloseau cu mandrie vase de aluminiu;dar, nu asta vreau sa va spun ci faptul ca nu am niciun semn de "aluminium";dar tare bine le-ar face unora o clisma cu cafea;s-ar trezi alti oameni!curati,linistiti cu ei insusi,frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cred ca automedicatia cu Ignoratium Vulgaris ar fi un bun punct de plecare pentru sarlat...homeopati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Cred ca automedicatia cu Ignoratium Vulgaris ar fi un bun punct de plecare pentru sarlat...homeopati

te rog sa-mi traduci ca nu inteleg;de,varsta,fixatia pe homeopatie,nu stiu care este motivul.

Mergi la inceput

daca as gasi un remediu de buna dispozitie si de speranta l-as da prin lege romanilor;as gresi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by b.nica

daca as gasi un remediu de buna dispozitie si de speranta l-as da prin lege romanilor;as gresi?

Ba io l-as vinde in farmacie la fel cum fac homeopatii cu zaharelul lor cu iluzii, gratis n-are efect

apropos, unul din principiile de baza ale hoemopatiei e cel enuntat mai sus, 'individulizarea', cum se impaca principiul asta ("tratarea omului si nu a bolii") cu vanzarea libera in farmacii a remediilor fara sa fie necesara reteta de la homeopat?
Prin urmare si principiul asta e doar praf in ochii celor care pretind sa vada rezultatele homeopatelor la testele clinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

ma gandeam sa nu raspund,pt.ca este greu sa explici ca abordarea in homeopatie nu este ca cea in tr. clasic;un studiu, interpretabil statitic,repetabil,nu stiu(eu) cum s-ar putea efectua in cazul homeopatiei unde tratamentul este individualizat strict;poate daca se iau 100 de persoane care au nevoie de belladona si se compara rezultatele;daca ies mai mult de 50%pozitive?

Daca ai avea curiozitatea sa citesti studiile respective ai vedea ca au fost facute cu personalizarea tratamentului. Adica homeopatul a recomandat pacientilor tratamente personalizate, doar ca jumatate din ei au primit tratamentul recomandat iar jumatate au primit placebo. Nici macar homeopatul nu a stiut care pacienti au primit remediul si care au primit placebo (double-blind).

Ai spus ca vrei sa discuti fara prejudecati, eu iti arat evidentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma intreb de ce nu moderatorii nu penalizeaza si "acreala repetata" din raspunsurile unora...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Ma intreb de ce nu moderatorii nu penalizeaza si "acreala repetata" din raspunsurile unora...
Nicoleta

Nicoleta, , nu pune la suflet. Unii au impresia ca le stiu pe toate. Si daca acum nu se poate raspunde la niste intrebari, totul e sarlatanie. Nici macar nu vor sa-si puna problema ca poate exista si un raspuns stiintific, iar noi, acum, cu ceea ce stim, nu avem cum sa-l vedem. Generatiile viitoare poate ca vor da dreptate sau poate ca nu homeopatiei. Dar e mult mai usor sa razi, cand nu stii ce se intampla cu adevarat, si sa strigi: "sarlatanie!". Asta e. Nu poti decat sa-l iei pe fiecare exact asa cum e.

edit: nici Copernic n-a fost crezut la inceput, cand a spus ca Pamantul se invarte in jurul soarelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Ba io l-as vinde in farmacie la fel cum fac homeopatii cu zaharelul lor cu iluzii, gratis n-are efect

Eu nu inteleg de unde atata rautate,ce deranjeaza pe unii ca eu sau X sau Y cumpara 'zaharelul' ala din farmacie si mai are si efect(chiar daca placebo cum zic unii ),eu totusi zic ca e o chestie buna ca macar are efect,era mai rau daca nu se vedea nici un rezultat.Cred ca daca nu erau rezultate nici nu se vindea in halul asta,ce mai conteaza ca e facut din nush ce ficat sau ce alta prostie,important e ca vindeca ,chiar si prin Placebo cum zic unii.

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cum, nu credeti in cromoterapie si in astrologia medicala? Foarte rau faceti, ar trebui sa luati exemplu de la Ministerul Sanatatii!!!! www.gardianul.ro/2007/07/09/dezvaluiri-c11/yoga_si_astrologie_compensate-s97648.html" target="_blank">El crede. Si deconteaza....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput