Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Lala, felicitari pt.baietel. sa fie sanatos si cumintel.
ooff, de-abia astept sa aflu si eu ce am in burtica.
irinouka, bine ai venit.

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ioana trebuie sa suni cam cu o luna si un pic inainte . Mie astazi mi-au facut programare pt 29 august iar pentru programarea de azi am sunat in jur de 28 mai

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by numeioana

La varsta asta a sarcinii nu mai face nimeni transvaginala... Si eu pe-aici, fetelor, cu greturi multe...

Maine ma duc la eco, sa-mi tineti pumnii stransi! O sa vad si eu samburica pentru prima data. Sper sa se vada ceva acolo! Ce parere aveti, apoi ar trebui sa ma programez la Iosup pentru 12-13 saptamani de sarcina la eco morfologica? Mi-e frica sa nu cumva sa nu gasesc loc la CMU.

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Bafta multa maine la eco ! O sa vezi probabil un punctisor negru ...Sa bei apa multa inainte sa ai vezica plina ca cica se vede mai bine.
Daca vrei morfo la Iosup , grabeste-te si suna si daca nu gasesti la CMU incearca la Fortis , eu acolo ma duc.

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am inteles ca la CMU e foarte aglomerat. O sa sun la Fortis.

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irinouka felicitari si bine ai venit in grupul zuzelor Sarcina usoara si bebe sanatos! Primele 10 mesaje iti sunt moderate si nu apar in timp real, deci e posibil sa nu le vedem. Sa scrii cat mai multe mesaje, ca sa scapi de moderare!
Ioana bafta pe mainde la eco.

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari, gatta, Laura! ma duc sa stau in pat ca ma omoara greata!

Ioana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toate zuzele!Am fost la ECO si sunt tare bucuroasa!Bebele meu e bine,are 5,4 cm,toate organele la locul lor,puls 148-150,dimensiuni normale pt.12s si 3z.Mi-a masurat si translucenta nucala(desi bebe topaia intruna),era de 2mm.E buna valoarea,nu?Dr.mi-a recomandat sa fac dublul test(peste 31 de ani),si nu prea stiu ce sa fac.Voi vorbeati de triplul test,nu de dublu,asa-i?La Medsana e 1,6mil.Voi stiti alte preturi?Trebuie sa ma gandesc pana maine,desi mi-e tare greu,ma tot uit ca toanta la poze!
Va pup

Carmilia 12s1z

Mergi la inceput

Felicitari, Carmilia!

Am vazut mai devreme subiectul de la Bucatarie cu pateul de casa si mi s-a facut o pofta de pate!!! Mi-a trecut toata greata dupa ce am mancat 2 felii de paine prajita cu pate. Stiu ca nu e indicat in sarcina, dar 2 bucatele nu au ce rau sa faca!!

Mi-am revenit!!!!!! yupyyyyyyyyy

Ioana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Buna, felicitari noilor zuzici!

Carmilia, intreaba de triplu test si la Genetic Lab. parca era 120 ron. De dublu nu stiu.

Oare ce se intampla cu greata asta, ca si la mine e rau tare de vreo 2 saptamani? Credeam ca deja incepe sa ne lase

Voua v-a masurat medicul deja translucenta nucala? Imi cer scuze ca nu mai stiu cine a intrebar daca 2 mm e ok. Raspunsul este ca da, important este sa fie sub 3 mm.

Va pup si zile usoare!
Raluca

13+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Revenind la dublu si triplu test,tinand cont de faptul ca sunt mai mult statistice,un risc crescut la dublul test nu ma pune pe jar pana la triplul test?Daca dublul test iese bine,se mai face triplul test?N-ar fi mai bine sa fac direct triplul test?Ce ziceti?

Carmilia 12s1z

Mergi la inceput