Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Gatta, iannis il chema pe barbata-meu. Mie imi plac mult si numele Ovidiu si Rares !!!
Virgo, gheorghe in varianta greceasca este IORGOS

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by virgo

[quote]Originally posted by ginnette

mai sunt: Vlad, Codrin - dar, din nou, cum prununta ei doua consoane una dupa alta ?!

Nu vrei sa stii ... eu am un nume chiar foarte latin , Lavinia , iar ei au dat-o repede pe Lavina , care inseamna avalansa ...

Iar daca le zici astora de Vlad , Tepes o sa-i fie porecla , sigur !

Aoleu, ce ... ingusti la minte (ca sa nu zic altceva )
Macar noi l-avem pe Tepes si il stie toata lumea! De la ei, din istorie de cine s-a auzit?!

Dar, ai dreptate, la gradi si la scoala, copiii nu prea gandesc si-l 'terorizeaza'!

Poate o sa ai "Helena" (asta dak vrei fetita)

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Raluca , Angi , imi dau lacrimile de emotie cand citesc ce povestiti voi despre cum i-ati vazut pe samburei...Cred ca e minunat , marti merg si eu la 3D si sper sa vad cat mai multe.Cred ca o sa plang ca o proasta...

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

exact sentimentul acesta l-am avut si eu eu. m-am emotionat tare si mi-au dat lacrimile de fericire.
felicitari, mamici pt

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

noi ne-am gandit la Iris pt fata si Alex pt baiat.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alexandru il cheama pe tata (si Alexandra, pe soacra-mea); este frumos, dar am impresia ca numele "altuia" depersonalizeaza copilul (pasarele, ce vreti).

Iris, mmmmm.. frumos si suav!

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Nu este batut in cuie dar oricum vom alege niste nume care sa poata fi pronuntate usor si in strainatae(daca tot am intrat in Ue) fara a fi corcite . Desi nu ma prea incanta ideea de a da al doilea nume cred ca pana la urma vom apela si la asa ceva cu conditia sa fie nume de sfinti, ca sa avem mai multe zile de sarbatorit si sa primeasca bebica mai multe cadouri.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Eu m-am gandit la Oana Maria daca e fetita si George - si inca nu stiu al doilea nume (posibil Ciprian)- daca e baiat. Dar nici la mine nu e batut in cuie. Imi plac numele simple, care nu pot fi prescurtate sau diminutizate.

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Alexandru si celelalte variante e arhi-folosit , pana si pe ultima printesa a Olandei o cheama Alexia ! Deci ... ce-i prea mult strica .

Frederik e un nume cool , asa il cheama pe printul Danemarcei , iar la nume germanice sau latine se cam pronunta corect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Helo, fetele!! Vad ca v-ati dat deja la nume!! Eu nu mai pot de greata! Azi chiar am imbratisat wc-ul de dimineata la munca, dar nu aveam ce sa dau afara, asa ca m-am chinuit degeaba.

Eu simt c-o sa avem fetita! O s-o cheme Silvia.
Daca e sa fie baietel il va chema Robert Mihai sau David Mihai.

Ralluca, eu nu mai am niciun bebe. M-ai confundat

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Helo, fetele!! Vad ca v-ati dat deja la nume!! Eu nu mai pot de greata! Azi chiar am imbratisat wc-ul de dimineata la munca, dar nu aveam ce sa dau afara, asa ca m-am chinuit degeaba.

Eu simt c-o sa avem fetita! O s-o cheme Silvia.
Daca e sa fie baietel il va chema Robert Mihai sau David Mihai.

Ralluca, eu nu mai am niciun bebe. M-ai confundat

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mei Ioana , vad ca ai inceput in forta cu greturile ...eu la 6 sapt am inceput sa am vagi urme de greata insa n-am vomitat pana in sapt a 8 a, iar din sapt a 8 a s-au acutizat , ma tin toata ziua si de cel putin 2,3 ori pe zi. Cel mai nashpa e dimineata cand am stomacul gol si n-am ce da afara ,numai fiere ... transpir toata , ma ingalbenesc si simt ca ma lasa picioarele. Eeh , dar parca nu mai am asa mult , sper sa termin dupa ce intru in 4 luni.Cred ca si caldura este de vina , observ ca daca stau la AC parca mi-e un pic mai bine.
Las' sa avem noi greturi dar sa fie BBeii sanatosi si voinici ! Zau ca nu-mi pare rau , ar fi fost mai nashpa daca eram ca Gugu sa nu ma pot misca din pat ...asta da chin..

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput