Ce parfumuri noi ati mai incercat?
Raspunsuri - Pagina 4
principe spune:
ultima achizitie BEYONDPARADISEde e.lauder,noaua formula shi prezentare in sticluta alburie ,il am shi pe cel mov,dar cel alb parac miroase shi mai bine...sa mori cind il miroshi
mony-k spune:
Mie mi-a placut foarte mult Coco Mademoisselle de la Chanel.iar acum folosesc Burberry London by Burberry.Am mai avut L'instant du Guerlain si mi-a placut.Poate sa-mi spuna cineva cum miroase Style de la Jil Sander?
iliuta spune:
Eu lucrez intr-o parfumerie. In fiecare zi imi pun alt parfum.....le tot probez.......pt mine mi-am luat CK IN TO YOU de Calvin Klein. E pt vara.Mai am unul care miroase super ( mi l-a adus vara mea din Dubai) - Eau de les mervelles de Hermes, Paris....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
mina spune:
quote:
Originally posted by Lara
Un super parfum de vara, desi nu e nou e Aquawoman-Rochas. Ce ma enerveaza la el e sticlutza, nu-mi place deloc cum arata. Daca nu-l miroseam inainte sa vad cum arata, n-as fi dat doi bani pe el, insa e suuper fresh si revigorant. Ar mai fi Ultraviolet(cel roz)-Paco Rabanne, Omnia(cel alb)-Bulgari, Amour - Kenzo.
Foarte laudate, desi inca prin mana mea n-au trecut inca ar mai fi Rush2 - Gucci, L`eau D`Issey(cel verde)(cel alb il stiu, insa nu mi-a placut) - Issey Miyake, Light Blue- D&G, Angel- Thierry Mugler.
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
mmmmmmm, subscriu la Aquawoman, bun bun!
Tot pentru vara Sun de la Jil Sanders
si, noutate, Sumermania de la Armani (atat pour famme cat si pour homme). Faine faine amandou
pentru iarna sau pentru seri elegante: Poeme de la Lancome
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului