Salvati piata Obor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Cred ca de vreo 8-10 ani n-am mai intrat in vreo piata.
Tu de ce vrei sa ramana piata? Faci cumparaturile acolo?

A, ba da, sa nu mint, am mai fost. Iarna cand am de cumparat brad.

Adina + Olivia 04.03.2004

Dar de unde iti cumperi zarzavaturile Adina? Din Mall?
Eu prefer sa cumpar de la producatori, chiar ma uit la cel ce vinde sa nu fie tigan, sa nu para prea orashean... cumpar de la cea mai autentica taranca chiar daca marfa e nu este cea mai aratoasa, dar stiu ca e cea mai gustoasa si sper cat mai naturala.
Pot sa spun si eu ca n-am mai intrat in Piata Obor de multi ani, dar intru aproape zilnic in pietele din drumul meu si nu pot sa-mi imaginez cum am trai fara tarabele tzaranilor de unde sa ne aprovizionam pt gatit. Nu am nimic impotriva Mall-urilor, sunt frumoase, civilizate, dar nu-ti dau de mancare decat fast food sau legume din import fara gust.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

probabil ca pt. edilii nostri este mai comod sau mai AVANTAJOS sa construiasca un mall decat sa igienizeze si sa faca un loc de targ autentic romanesc in care sa se reia traditiile de Mosi cu tot ce presupune(oale,cani,linguri de lemn si produse specifice);de ce sa nu disprugem tot ce ne aminteste de satul romanesc,de traditiile satului;mai bine facem un mall in care sa se fataie toti cei carora le miroase de tara asta;nu zic ca ma incanta bazarul care este astazi Oborul,dar nu o sa uit ce insemna:vasele de Mosi,zarzavaturile de toamna cu aromele lor inconfundabile,sechestrate acum de intermediari verosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact la astea ma gindeam. Ultimele postari cuprind tot ceea ce vroiam sa spun. In loc sa se inchida pietele, ar fi mai bine sa se modernizeze si sa dea voie doar taranilor sa vinda direct.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by dana d

Dar de unde iti cumperi zarzavaturile Adina? Din Mall?

Fetele mele

Dana, toate cumparaturile le fac o data la 2-3 saptamani, din hipermarketuri. Asta este. si oricum la mine in casa nu se gateste des. Nici mama mea nu se mai duce la piata.

Revenind, mi-e perfect indiferent ce vor sa faca acolo, dar sa curete odata mizeria de acum.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput