Salvati piata Obor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu am inteles ca pastreaza o parte din piata, si fac si mall.
O sa fie mult mai curat, si o sa avem si piata, si mall, si parcare, si de toate (mai putin bisnitari!)

Daca aveti rabdare, pe www.ps2.ro gasiti contractul de modernizare.

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Si eu imi fac cumparaturile in piata Obor. Prefer legumele si fructele din piata celor din supermarketuri. Am de unde alege. Si nu cartofi de Spania, mere de Grecia...
Plus in weekend de la 5 la 8 sau 9 dimineata functioneaza piata de angro si cumperi de la tarani direct, inainte de a-i sufoca bisnitarii. Plus la un pret mult mai mic.

Sunt pentru modernizarea pietei dar in nici un caz pentru mall. Chiar e nevoie de schimbare in acest loc.
Asa cum dupa parerea mea s-a reusit cu piata Matache, se poate face si cu piata Obor.

Sau a mai fost o incercare de piete mobile, in care sa vanda direct producatorii, dar nu mai stiu ce s-a intamplat cu aceasta initiativa care a functionat doar o vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

clar pt o noua piata. piata nu inseamna pipi la colturi si tigani la furat. adica ccc cam cum se defineste acum piata obor. poate sa fie ceva f fain. si desi au cam aceeasi provenienta, prefer sa mi fac cumparaturi din piata si nu din super market.

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma indoiesc ff serios ca daca fac moll va mai ramane piata.. nu de alta dar o sa se intinda cu parcarea la marele infinit...

PS - si eu am chef de pepene, cirese si mere romanescti; la hipermarketuri sunt numai made in Spania, Grecia sau Turcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Probelema e ca si in piete sunt tot fructe si legume tratate, stimulate si straine. Si uneori taranii le trateaza cu multa incostienta, mai ceva ca cele grecesti. Stiu asta din sursa sigura, din dorinta de a castiga banii, le super stimuleaza de numai sanatoase nu sunt. Si in plus te pacalesc la cantar de nu te vezi.Eu m-am lecuit de piete. Nu mai gasesti tarani adevarati cum era odata, toti sunt afaceristi , nu conteaza prin ce mijloace scot banii, si nu se gandesc ca marul respectiv e consumat de copii. Am rude la munte care imi spun cum procedeaza vecinii lor cu fructele. Ca sa fie rosii le stropesc cu o substanta..asta e doar una...Nu mai spun de rosii si alte legume pline de azot ca sa fie mari si frumoase.Asa ca ...piata nu mai e nici pe departe ce-a fost odata. Prefer sa cumpar din supermarketuri, ma gandesc ca cei din marile sere sunt mai verificati decat taranii.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

auzisem la tv ca de fapt va fi o piata civilizata in incinta unui mall.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Orice ar face, oricum va fi mult mai bine decit e acum. Azi a fost mama in piata (se duce cel putin o data pe saptamina, dimineata devreme) si mi-a zis ca pe jos era o mizga verde, mirosea a urina si a varza stricata si cit e ea de nostalgica tot a zis ca ar trebui sa-i dea foc sa curete ce e acolo. Si cu iluziile noastre ca in piata gasim produse crescute fara azotati si alte chimicale, hai sa fim seriosi si sa nu ne imaginam ca taranul de azi e frate cu stapinul Mioritei! :) Face si el tot ce e posibil sa creasca toate mari, sa nu le manince daunatorii si sa reziste cit mai mult. A trecut vremea balegarului si daca mai sint citiva care cultiva asa, fiti siguri ca nu umplu Piata Obor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by chris80

auzisem la tv ca de fapt va fi o piata civilizata in incinta unui mall.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mai exact, cica vor fi 2 etaje subterane unde va functiona piata.

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Piata este, intr-adevar, o mare mizerie; este totusi un loc unde isi fac cumparaturile o gramada de oameni. Nu prea mai este ieftina, asa cum era renumita, insa gasesti inca marfa buna la preturi rezonabile.
Destinatia se schimba dupa cat de mare e spaga oferita de cei care vor face acolo profit. Si normal ca spaga oferita de administratorul actual (doamne, ce batalie a fost acum cativa ani, la ultima licitatie...) nu se compara cu cea a unui investitor pentru un mall. Ontanu e si el om...
Eu nu merg acolo pentru targuieli, desi trec zilnic pe langa ea; problema mea este parcarea. Prefer o piata langa care imi pot parca masina cat mai aproape. Daca o fac totusi, ma duc musai la "furaciuni", acolo unde tiganii vand marfa furata la preturi mici. Sa mai zica cineva ca sunt sovin, eu care contribui la prosperitatea lor...
Din pacate, cred ca acolo nu mai poate functiona o piata, asa cum ne gandim noi ca ar trebui sa fie.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Puschea pe limba! sa intre cu buldozerele cat mai repede. Cosmarul copilariei mele. Multa mizerie, hoti, mizerie, hoti.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput