Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (202)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
quote:
Originally posted by mirela10
a iesit si iulian azi dupamiaza cu noi afara(o data la cateva luni) si numai prostii a facut,e tare relaxat baiatul,imi venea sa-l bat.a cazut dani de doua ori cu el,il lasa sa fuga si el se uita dupa mushte...n-are nici un stres,si in casa ii mai da si pepene rece din frigider
Mirela... pai ia fa niste instructie cu el
Si eu cateodata ii scot lui Dani pepene din frigider dar il pun la microunde sa se incalzeasca. Pai instruieste-l un pic.
Poate se uita dupa fuste nu dupa muste
Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca sunt multi barbati care habar nu au cum sa aibe grija de un copil
Giova..noi am dus apa la padure si inca chiar multa...45 l dar la cat de mare e piscina aia nu se vedea decat pe fund. Asta in care se jucau copii e a finului nostru, a mea e si mai mare si 45 l erau doar intr-un colt
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
a baut si marco lapticul si i-am taiat prin somn(prima data), 4 unghii. a inceput sa se miste si sa scanceasca, asa ca restul de 6 maine dim. cu urletele de rigoare.
Bee ma bucur ca ati avut o vacanta misto, ca papa Ana de toate, chiar si lapte Fulga cu prostii. te-ai intalnit cu fetele de pe litoral?
Ali, Anasol, Bianca am vazut pozele sunt spiridusii. filmuletzele le vad maine, cand sunt singura.
Mirela daca ai sti de cand astept si eu sa fie ok Marco pt. vaccinul ROR.ba a fost mucios, ba nu era vaccinul, ba tusea, ba a aavut febra. acum sa vedem ce va mai avea si sapt. asta...m-am saturat!!!
Asa sunt barbatii astia...Clau numai prosti il invata pe Marco, si le retine piciul foarte bine. Imi vine sa-i bat pe amandoi.
am pus si eu un filmuletz de ieri de pe balcon in (1). tot slabu meu l-a invatat sa faca asa....
acum vreau sa descarc si niste poze de pe tel. lui Clau, sa le pun in yahoo.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
szaboali spune:
Bee bine ati revenit acasa...fain ca s-a apucat Ana de papat laptic.
Bianca fain v-ati distrat si voi dar de unde palaria aia? A cui e?Cand am vazut pulpele alea mi-a parut rau ca nu am mers la iarba verde...
Anasol si pe David l-am vazut distractie pe el.
Giova la Marcolino, un baiat care te ajuta la curatenie ti-a spalat balconul
Monica faine pozele e superb acolo cu asa multa verdeata.
Mirela asa patim si noi , cand e Mitica prin zona Iarinei atunci se arunca cel mai frumos fata de pamant...zici ca se emotioneaza cand e pe langa ea
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Anasebe
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Unde ati disparut toate??????????
Ati plecat la "nai-nai" ?
Giova spune:
eu vreau sa pun sarbatoritele de iulie.
cine ma ajuta sa-mi spuna cine e lui Dani de Biancas?
imi cer scuze, dar nu mai retin...Iarina?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
szaboali spune:
Giova da e Iarina dar fi atenta ca mai e si Eduard de Micio
monica70 spune:
ANASEBE LA MULTI ANI
NOAPTE BUNA
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
pai din cauza aia eram in dubiu. pai Iarina e cu 2
_
szaboali spune:
Asta bineinteles daca avem voie cu cate doi gagii...desi vad ca si David a mai pus ochii pe inco o gagica...facem plin de haremuri p-aci