Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi acasa. a fost fain in oras, marco cuminte, ne-a lasat sa stam pe terasa la suc si el cu alti copii prin iarba sau dupa catei.
Moni faine poze, ma bucur ca dia e mai bine acum. saracii de voi...ce weekend ati avut.
Bianca ma bucur ca v-ati simtit bine la gratar.
Mirela lasa ca-i trece pana se insoara. Si marco a picat azi de vreo 3 ori, dar nu tare si nu a plans si nici urme nu are, doar pantalonii sunt negrii in genunchi.
Anasol fain ca v-ati distrat si voi.

pozele le vad mai tarziu. le-am vazut pe a lui Moni.
acum merg la baita si sper sa adoarma repede.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tocmai am vorbit cu mami ,a adormit Diana si a mai mancat acum seara juamte de banana si 2 iaurtele mici! A zis ca s-a cam miorlait dupa mine la culcare ... da' ca acum s-a obisnuit cu mine doua nopti ,cand am ajuns tot pe BUNI o striga
Apropo,cum am ajuns ne-a luat de mana si pe mine si pe Ghitza "ai tati" si ne-a dus la balcon foarte incantata, sa ne arate si noua APA si POMII - tot privelistea cu lacul se vede din camera.
Cu exceptia problemei cu Diana,tare bine m-am simtit,n-as mai fi plecat de acolo ,e o statiune asa de linistita,atata verdeatza,e plin de pensionari cu nepotei sau fara si de cupluri cu copii.
La strand au construit mult pe acolo,dar n-am avut chef de asa ceva,poate WE viitor.
Sa vedeti faza: ieri,a aparut un autocar sau doua plin cu fete tinere credc a erau mai mult de 50 ,erau straine si cred ca musulmane- cateva aveau pe cap sal ,dar erau brunete ,maslinii,cu ochi negri,nu mi-am dat seama de unde erau Maroc? Tunisia? Turcia nu prea cred,ca nu-s asa brunete alea.Erau imbracate modern si la ceva terase am vorbit in franceza.Le-am vazut cand veneam de la farmacie si pe urma am iesit cu Diana cu tricileta si cu mami la plimbare si ele stateau in parca pe banci,cand am trecut printre ele erau toate cu ochii pe noi -mai ales pe Diana . Am bagat o tura pana la hinte,s-a jucat,cand ne-am intors alea erau tot acolo si ... tot cu ochii pe Diana! Se chinuiau sa ii faca cu mana,dar Diana era mai blegutza decat de obicei si palidutza,asa ca i-am atras eu atentia,i-am zis "Uite ce de tanti,zi-le ceau si da-le pusi".Si fata s-a executat,le-a facut cu mana si a zis ceaaaau ... tipele deja erau cu mainile pe sus si ranjeau toate cu gura pana la urechi ,dar cand au vazut-o ca le face si PUSI cu degetul ... cateva erau deja in picioare si una s-a repezit ca un vultur la Diana si a pupat-o de doua ori pe obraji - Diana era in bratze la mami atunci ... Am ramas interzise,am plecat mai departe,una ne-a zis "LA RIVEDERE",eram prea shocata ca le-as fi intrebat de unde-s ... Vad ca are fiica-mea o charisma - acum internationala ... si cu previziuni de camile inca
Mai si faza e ca inaintea noastra era tipul ala de care va ziceam ca are 4 copii ,doi baieti mai mari si doua fetitze si e putin spus frumoase, una de trei ani satena cu parul lung,cealalta de doi ani blonda cu parul cretz,amandoua cu funditze si ochi albastri ,ca doua papusi si la alea nu s-au prea uitat araboaicele alea

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...puteau fi din Algeria, Maroc sau Tunisia...de ce nu le-ai intrebat?
Deci Dia a ramas acolo..pana cand? Cat au parintii tai bilete? 18 zile?
Mai ce bunici de treaba...sa isi strice ei concediul stand cu nepotitzica...se vede ca o iubesc mult .
Si pe mine ma duceau bunicii in fiecare an la mare sau Felix dar nu cred ca eram atat de mica.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by anasol

neatza.........
a venit stapanul acasa si parca degeaba am facut curat ieris ca e la fel ,,,,,,,,toate jucariile imprastiate in toata casa,numai biscuitzi pe jos,offfffffff.........ma duc sa-i pregatesc papa......
la noi e fff cald.....cred ca iesim pe seara cand se racoreste....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Asa e si la noi din nefericire...si mai ales mi-e o ciuda cand vine cate cineva la noi si vede jucarii imprastiate...desi chiar atunci le stransesem...daca e curat si se apuca fata sa faca dezordine cand e musafirul in casa nu mai am treaba...lasa ca cresc ei mari si si-or strange singurei jucariile

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Mai ce liniste pe aici...
Am ajuns si noi acum si am vrut sa descarc pozele dar nu mai am acumulatori, asha ca poze putin mai incolo.
Apropo de reviste si televiziune...intotdeuna mi-a fost ciuda ca stau departe de chestiile astea. Ce fain se distreaza bucurestenii cand sunt concerte gratis ...Noi..pauza.
Atatea emisiuni sunt cu public la Tv...m-as duce si eu la una daca as sta in Buc,,,dar asha...
Giova, Anasol..si la mine e dezastru cateodata ..toata ziua strang la jucarii, cateodata le urasc
Ali, mai ai pizza?

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Din pacate nu mai am s-a topit dimineata...lasa ca pe cand veniti "pe vedere" promit sa gatesc fara marar si numai cu patrunjel

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Mai am lasat-o acolo,ca si-a revenit,dar e si mai bine,e aer curat ,aici ce as face cu ea? Sa o las doar cu Ghitza,sa le intrerup concedul alor mei sa vina mami acasa? Mai mult pentru Diana au mers acolo!Din pacate nu pot lipsi de la birou,decat in caz de forta majora,acum e o perioada f.f.f.f.f. incarcata,numai de aia imi era groaza ca va trebui sa stau in spital cu ea,sau ceva de genul asta,ca stiam ca e nasol cu deshidratarea ...
Stiu ca am fost cand aveam 8 ani la Sinaia cu ai mei si a trebuit sa il interneze pe frate-meu care avea 3 ani ca refuza orice medicament si l-au pus pe injectabil si ce e mai rau,nu au lasat-o pe mami cu el,parca il vad si acum la o fereastra mica cu gratii facandu-ne cu mana Noroc ca l-au tinut doar trei zile!
MAI,pana nu uit LUIZAA felicitari pentru cea de a doua fetitza,are MARIA surioara,e super!
GIO sa va fie de bine TV-ul,ANASOL vad ca te cam sresasi cu CM si nu mai stiu ce am mai citit ,imi amintesc eu

Mergi la inceput

Nu mai stiu care din voi ati spus ca ati fost la munte undeva in zona Brasov, nu chiar in Brasov...Nu retin unde ati spus si ziceati de o cazare foarte ieftina....
Unde era? Isi aminteste cineva

Mergi la inceput

Mai am pus ceva amarate de poze,ca pe cand am ajuns in parc s-au descarcat acumulatorii si ciuciu poze

Mergi la inceput

Moni...vezi ca la 11 pe Prima incepe emisiunea cu "Spitalul de Urgentza"...
L-am intrebat pe Nelu daca lui i-au luat interviu si mi-a zis ca au vrut dar el nu vrea. Niciodata nu sta asta la filmat...nu ii place..
Ali, am inteles ideea cu . Esti tare cumsecade

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirela10

in curand o sa mergem sa ne dea BIA DE CATA autografe,,,bravo frumoasa mica!CATA mai intra si mai povesteste cate ceva...
ANASOL,BRE PAI TI S-a pus pata pe toate frumoasele forumului,ce vrei sa-i faci harem lui dav?iar cuscra vad ca-ti tine isonul...rusine mey ca dani e baiat valabil si fidel si s-a pastrat numai pt jasmine,si toata lumea stie cat e de gre o relatie la asa departare.dar pe el nu l-a importat gura lumii,da`daca vede ca face mandra un pas gresit,gata poa´sa-si ia adio de la el.asa ca asteptam deznodamantul...
noi am fost in parc,a alergat dupa iulian si s-a impiedicat de o bordura si a luat o gura de tarana,mai are si tot nasul julit

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Pai e fan Clona si de aia vrea sa ii mai ia o nevasta lui David

lui dani pe nasuc...sa ii treaca repede julitura.

Mergi la inceput