*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 28
carrie spune:
nici eu nu mai inteleg
Mottanel eu am primit premiul de nastere 204 roni, nu e la fel in toata tzara?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
carrie spune:
acuma am citit, si trusoul cine si de unde il da?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
addinel spune:
neata mamici
am apucat sa intru si eu putin, am facut pachet bombitza si am trimis-o numai cu ta'su la plimbarea de dimineata. am un gol in stomac, e prima data cand nu ies cu ea afara. dar parca nu mai puteam, vreau si eu putin timp numai al meu. bebelina mea e cuminte in general, dar are zile cand face crize- de aici si porecla de bombitza, ca explodeaza repede :P. daca e tati cu noi e ok, reusesc sa raman calma, daca e la serviciu ma enervez si mi se pare necinstit ca el nu e langa mine sa ma ajute si exact ca si ella il sun si il balacaresc (dupa care imi dau seama cat de aiurea sunt si imi pare rau). cred ca toate astea sunt stari normale, de vreme ce atatea dintre noi le traim.
eu acum am alta problema... eu ar trebui din octombrie sa incep serviciul si nu reusesc sa gasesc bona. as fi vrut sa gasesc pe cineva sa stea cu mine 2 luni sa am timp sa o cunosc, sa vad cum se comporta cu copilul, etc. am vb cu vreo 2 persoane dar nu mi-a placut de niciuna, am impresia ca nici nu voi agrea vreodata pe cineva. in plus mi-e teribil de teama sa nu dau peste vreo nebuna sa-mi tina copilul nemancat, nespalat, neplimbat sau mai stiu eu ce sa-i faca. ce ma fac, pe unde scot camasa??? ar fi varianta sa vina soacra-mea - in cazul asta as elimina teama ca cine stie ce i se intampla copilului, dar mi-e teama ca imi aduc mare scandal in casa in felul asta. ea e o femeie mai ciudata, sigur nu as agrea stilul ei de a creste copilul (toate sfaturile ei sunt aiurea si rautacioase) si asa s-ar isca certuri intre mine si barbati-miu.
se mai duce cineva asa devreme la serviciu? cu cine va lasati bebeii?
pupici la mamici de capsunici
mama lu' maria
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
mary_lou spune:
Dragele mele,eu chiar simt ca o sa o iau razna,nu stiu ce sa mai fac cu Patrick al meu,colici toata ziua,voi ati mai pomenit asa ceva?Ieri mi-a plans toata ziua,nu prea a dormit, manca si plangea,aseara cand credeam ca-l scot la plimbare si o sa adoarma a inceput sa tipe,a tinut-o asa pana la 12 noaptea,nimic nu-l calma,m-am si speriat la cat de tare tipa si se invinetea tot!Il plimbam cand eu,cand sotul,cand sora mea si nimic!La un moment dat,m-am enervat eu ca s-au anuntat musafiri(socrii)si eu nu am chef de musafiri la mare si sa vedeti ce l-am agitat pe Patrick,tipa de nu stiam ce sa facem,am vrut sa mergm la spital...nu ma mai enervez asa niciodata,asa mi-am propus,sper sa reusesc dar am o soacra acra,pe care nu o suport(e moldoveanca)cu toate ca sunt cu sotul de 13 ani impreuna(de la 18 ani)...
Ella,te inteleg perfect,eu am zis ca nu-mi mai trebuie al doilea copil....nu mai fac fata stresului,sper sa nu o iau razna!
poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei
chiquitita spune:
Madalina, iti trimit cu drag poza, dar pe ce adresa? Referitor la plimbare, noi in parc am venit o singura data ca e in partea cealalta a orasului si e o adevarata excursie. Trebuie sa plecam cu tati cu masina, cu carutul etc. Dar sigur o sa mai venim si ne auzim la telefon. Pana acum am scos-o in fata blocului unde trec masini si e o galagie ingrozitoare si doarme tun. In parc unde era liniste si cantau pasarelele a plans, mancat, vomitat sughitat, nu a vrut in carut. Cand am ajuns la bloc a adormit.
Am mai fost in centru unde a facut ca in parc. Cum a ajuns la bloc, a adormit. Cum te mai descurci cu mucisorii? Eu nu am deloc succes si intre 3-6 dimineata e apogeul fonfaielii si biata fata face ca o locomotiva. In greutate ia bine. Vinerea trecuta avea 4465g. De trusou si alocatie s-a ocupat sotul. Il intreb si iti raspund, ok? La Cic inca lucram. O gramada de actaraie...
Am si eu o intrebare: mi-a zis o prietena ca se scoate NAN-ul de pe piata ca au gasit niste chestii in el datorita ambalarii necorespunzatoare. E adevarat?
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
lulu26 spune:
florina dupa nastere si noi am spus ca data viitoare daca vom avea bani vom opta pt o clinica privata. E inadmisibil ce se intampla in sistemul public, in ciuda taxelor, impozitelor si spagilor pe care le dam. Eu am nascut noaptea , iar la un moment dat pe sotz l-au dat afara din spital ( i se permisese pana atunci sa stea la intrare) ca tb femeia de servici sa dea cu mopul. A stat sarmanul in masina cu telefonul langa el stiind ca sunam periodic sa-l informez care mai e starea mea.
Lulu si
Alessia Ioana
tincutza spune:
Eu am inceput munca, ce e drept la nivel redus inca din luna iunie. Nu lipsesc insa de acasa mai mult de 3 ore, timp in care ii las bunicii (cu ea sta micul nostru, si ea ne este sprijinul principal) un bibi proaspat muls de dimineata
.
Cred ca tot din toamna, cand o sa trecem la diversificare o sa trec la un program prelungit, dar la san nu renuntam.
Avem si noi o problema. Puiul nu a mai luat in greutate de vreo 2 saptamani. Am urcat la 6,4 kilograme si acolo am "intzepenit" cu acul cantarului. Pediatra a zis ca o fi de la caldura, dar parca a trecut cam mult de cand nu am luat in greutate. Nici puiul nu mai vrea sa stea la san cat statea in prima luna, trege maximum 10 minute si gata, nici picat cu ceara nu mai vrea sa pape si se chinuie (de "vanturi", saracu', le trege mai ceva ca un om mare). Iar noaptea se trezeste doar de doua ori, el care inainte papa la 2 ore batute pe muchie. Ce sa fac sa il pun sa mai ia si el niste grame, acolo...
analex spune:
[quote]Originally posted by addinel
neata mamici
eu acum am alta problema... eu ar trebui din octombrie sa incep serviciul si nu reusesc sa gasesc bona. as fi vrut sa gasesc pe cineva sa stea cu mine 2 luni sa am timp sa o cunosc, sa vad cum se comporta cu copilul, etc. am vb cu vreo 2 persoane dar nu mi-a placut de niciuna, am impresia ca nici nu voi agrea vreodata pe cineva. in plus mi-e teribil de teama sa nu dau peste vreo nebuna sa-mi tina copilul nemancat, nespalat, neplimbat sau mai stiu eu ce sa-i faca. ce ma fac, pe unde scot camasa??? ar fi varianta sa vina soacra-mea - in cazul asta as elimina teama ca cine stie ce i se intampla copilului, dar mi-e teama ca imi aduc mare scandal in casa in felul asta. ea e o femeie mai ciudata, sigur nu as agrea stilul ei de a creste copilul (toate sfaturile ei sunt aiurea si rautacioase) si asa s-ar isca certuri intre mine si barbati-miu.
[]
Addinel, noi em gasit bona in Anuntul Telefonic. Initial ne-am inscris la Marry Poppnis, e o agentie de bone pe la blocurile acelea gemene de langa Tribunal, dar am dat si un anunt, dupa care ne-au sunat o gramada. Am avut cred 15 interviuri in 4 zile, cam la 2 ore venea cineva. Am avut o lista cu intrebari care ni s-au parut semnificative si ne-am folosit si ' al saselea simt', destul de mult si ... nu ne-a placut nici una din cele care ar fi trebuit sa ne placa, dar am ales pana la urma o doamna care s-a dovedit OK. I-am cerut cazier, adeverinta medicala si copie de pe buletin. Sta cu bebe de mai bine de un an, de cand avea sase luni si Doamne ajuta! e in regula. Spor la cautari!
Analex
lavini spune:
Addinel, eu am aceeasi problema ca tine.In octombrie ma duc la munca si nu stiu de unde sa incep cu cautatul unei bone.Faza cu increderea e marea problema si cu teama ca imi las copilul cu cineva strain, dar nu am pe nimeni din familie care sa stea cu el.Asa ca cine cunoaste o bona de incredere-sunt doritoare.
Lulu, faza cu datul afara o cunoastem si noi.Nu stiu dc ddoar la Giulesti se practica asta, dar sotu' a facut o mie de drumuri sus-jos ca venea portarul si il dadea afara si apoi tot el ii dadea drumul inauntrru, cu textul:"vine Sanepidu, nu pot sa va mai las".Si doar nastea nevasta-sa, nu statea de nebun sa ocupe holul degeaba pe acolo..Dar asta e sistemul nostru de sanatate pt care cotizam milioane in fiecare luna..
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Alyna24 spune:
Tincutza, pai poate se satura in 10 min.Cine stie ce o vea?
Poate caldura?Si Davidutz papa 10 min max.De ex aseara dupa baita a papat vreo 5 min si alea chinuite si a dormit de la 10.30 la 4.Si...nu mancase de la ora 17.
Ella, vroiam sa te intreb daca imi vine mandat postal pt comanda pe LR.Si mai pot da o a 2 a comanda?Chiar dc nu mi-a venit prima?Sper s-o primesc repede!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)