Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pai normal ca te injura...ce ea e iepure?????

anca 21+

Maria
poze

Pai vezi? Nu e iepure! E panda...
Rox, regretul meu e ca nu stau la curte, ca mi-as lua animale...multe.

Pussi, merci, la fel si tie! Bine ca ai rezolvat pina la urma. Am si eu un dubiu: cum stii care e Mara si care e Ana? Cum ai sa le deosebesti in momentul in care se nasc si le vezi prima oara?

bebe si burtik

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..nu ANCUTZA nu e iepure e caine....si eu ii dadeam morcovi...daca vi la mine in casa pt ca nu te cunoaste te maraie si se tine dupa tine ca un catel..RAMO..sa inteleg ca iepurina mea l-a luat la rautate pe cutzu tau..
OANA..buna..
..fetelor mie mi-a aparut multaaaaaaaaaaaaa celulita...si la subrat am inceput sa fac pernute de grasime..sunt cat o vaca..de azi nu mai mananc paine..si eram ata de slabutza..si cand il mai aud si pe al meu ca zice ca sunt frumoasa imi vine sa-i dau cu ce apuc in cap...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Pussi, deci pe care ai s-o paruiesti ca ti-a dat cu sutul in timpul sarcinii?

bebe si burtik

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

eu sunt bine,inafara ca nu dorm noaptea ca si voi si mai am cateodata dureri bqa in stanga ,ba in dreapta ,asta e dam inainte.

anca, cand am avut probleme in sarcina cu matei am cerut mai multe pareri si mai tare m-au bagat in ceata,era in perioada in care abia incepuse sa se faca teste la toxo , citomegalo si rubeola.si m-au innebunit ,ba ca am toxo si rubeola,ba ca am numai toxo si am avut rubeola,desi maicamea nu-si aduce aminte de rubeola,cred ca am facut testele de vreo 10 ori si erau 2 mil.

sistemul no stru nu cred ca este inca pregatit si destul de informat pentru a face si interpreta analizele la amnio si TT sa DT.

in sarcina cu matei si mie mi s-a spus sa fac amnio si sotul meu nu a vrut.trebuia sa fac amnio la Polizu si sa vina o ruda de-a mea sa ia lichidul si sa-l duca la alta clinica la dr. Albu,o intreaga nebunie. ar fi trebuit sa-mi faca dr.herghelegiu,parca,ma simteam ca un cobai.

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ei lasa Roxi,daca al tau zice ca esti frumoasa!
Eu am pus 1 kg pe mine,dar simt ca deabia acum incepe sa se puna.Ca orice pap se pune.Si eu am o gramada de celulita,chiar daca sunt scoaba.Nici nu ma dau cu crema,ca n-are rost si mi-e lene.In schimb ma dau pe bust si pe burtica,obligatoriu,in fiecare seara.Folosesc Mustela pt bust,si alta pt abdomen.Dupa ce voi naste,o sa ma duc la masaj pt celulita.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

..fetelor mie mi-a aparut multaaaaaaaaaaaaa celulita...si la subrat am inceput sa fac pernute de grasime..sunt cat o vaca..de azi nu mai mananc paine..si eram ata de slabutza..si cand il mai aud si pe al meu ca zice ca sunt frumoasa imi vine sa-i dau cu ce apuc in cap...

Roxana, te inteleg perfect, toata lumea imi zice ca sunt frumoasa asa, gravidutza, mai ales Dan, vad ca inca ma mai gaseste atragatoare, iar mie imi vine sa plesnesc de ciuda cind imi vad "silueta" in oglinda...doar gindul la puiul meu ma mai consoleaza...

Ramo, si eu cred la fel, ca animalele seamana cu stapinii lor, mai ales ciinii.

bebe si burtik

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

apropo de silueta,sa vedeti ce subtirica sunt si tare a-si vrea sa fiu mai plinuta.am fost la o petrecere, numai burta era de mine, dar majoritatea barbatilor mi-au facut complimente,mi-au spus ca arat foarte bine.supla si cu burtica.daca fac rost de poze am sa le trimit pe mail.

22+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am celulita.....

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasmicilor stiu de acum Ana e cea de la etaj, cea mai mare si mara cea de la parter ..mai micuta. Si dupa ce se nasc sigur am sa le deosebesc...nu sunt gemeni identici, aceia seamana. ale mele sunt biviteline! Fiecare cu casuta ei(placenta)
si eu am celulita ..dar asta este recuperez dupa nastere!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Pussi, si noii mei nepoti sunt bivitelini...cel putin asa zic parintii, ca nu sunt identici. (eu inca nu i-am vazut). Si deci, care din ele o incaseaza prima?

bebe si burtik

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput