Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
adinush spune:
Hai ca m-ati facut curioasa si m-am masurat in talie am 75 in conditiile in care am plecat de la 65-67
Si eu care credeam ca nu mai am chiar asa mult de dat jos
Messa spune:
Marybell, eu am doi pitici, sa vada bine si sa fi normala (macar normala daca nu desteapta foc) la cap. Am lucrat (primul meu job) intr-o gradinita si am vazut atatia copii cu ochelari, si cat de nasol se purtau ceilalti cu ei si ce porecle le puneau si ce nasol era cand si-i pierdeau... si am avut si o fetita autista, noi am descoperit ca era autista, parintii nu stiau... foarte nasol, e groaznic sa fii mama si sa vezi ca iti pateste copilul asa ceva... ma rog, cred ca am ramas cu niste scurtcircuite. O sa-mi treaca
Miha, nu se uita chiar tot timpul crucis, dar se cam uita... eu diferenta mare am vazut-o uitandu-ma la poze - pana prin a doua luna se uita bine, pe urma a inceput sa se uite crucis (bine, cam atunci i-am pus rahatul ala de carusel). Oricum, vad ca parca se uita din ce in ce mai bine de cand l-am dat jos, deci poate o sa fie totul ok.
Miha, eu zic sa o iei mai des la Selgros
Lilidana, eu asa am facut, am ingrosat progresiv laptele.
Cata, sper sa nu fie cazul sa-i dau in judecata. Dar am zis, daca din cauza caruselului lor copilul meu ramane cu ochii crucis si trebe sa stau sa tratez la ea, nu ma las pana nu-i fac terci. Si am si nervii, si timpul, si banii, si cunostintele si rabdarea s-o fac. Oricati ani ar dura. Si nu as cere bani - as cere sa fondeze si sa intretina un institut pentru depistarea si tratarea gratuita a problemelor oculare ale copiilor.
Azi am dormit mai mult, deci am scapat si de afurisita de migrena. Era de la nesomn... nu tensiune, ca eu pana si in sarcina am avut tensiune mica. Mercic de idee, Ivona, macar mi-am luat o grija cu tensiunea si m-am apucat sa fac ce trebuia de fapt, adica sa pun naibii cornu'n perna si sa dorm bustean, cu gupil lasat solemn in grija lu' tac'su!
Cata, daca vad vreun individ care vine sa faca propaganda, imi da ceva de facut pentru descarcarea nervilor , asa ca praf il fac!
Dana
Ivona, treaba cu produsele facute in tara - eu sunt asa. Prefer sa cumpar produse romanesti. Dar... sunt "sneaky" ca n-o fac din patriotism. Ci pentru ca multe produse romanesti inca sunt cat de cat naturale sau au mai putini aditivi. (Evident, NU toate, numai unele). Dar treaba cu institutiile de stat, asa este - mi se pare de toata jena ca statul roman in loc sa incurajeze industria romaneasca... eh... ca la noi la nimeni.
monu, cum se mai simte puiul tau? Are dr. Stanciu vreo banuiala ce ar putea fi?
gabitza, totusi, ciuperca nu cred sa fie, ce naiba... de un' s-o ia? Incearca si cu crema antifungica (au zis fetele de care), cine stie... dar eu totusi cred ca nu are cum sa fie vreo ciupercutza.
cristiana, eu pe fundul tarcului am lasat fundul tarcului si atat. Cand e cald si o tin in el numai in nappies, ii pun un cershaf subtire si atat. Ai grija cu ochiul... poate niste Visine te-ar ajuta?
adinush, lasa fatou, n-ai luat-o razna in primele luni, de-acum nici ca mai sunt sanse, deci ai scapat! Iar cu coadele alea doua si fatza de 18 ani cum naiba sa nu-ti zica oamenii donshoara? Eu pariez ca cin' te vede cu fata zice ca esti babysitteru'
rali Sa stii ca eu ma bucur cand am "musafiri"
marybell, drum bun si distractie placuta! Ne vedem dupa 1 august atunci
IVONAAAA!!! Foarte tare! Initial am crezut ca e sprijinita de ceva, dar nu, ea statea in picioare! Clar, sunteti precoace.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Daconst spune:
Rali,deci o fi normal?Ca pe mine ma apuca stresul ca nu mai scap de burta.Si chiar fac si abdomene,dar tot se umfla inapoi peste zi,vorba ta ca la 4 luni.
Cristiana,te iertam ca a fost tati acasa,dar nu uitam.
Adinush,dar piscat de puric n-a fost nimeni pina acum.
Na ca sunteti si voi unice prin ceva!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
Ivona1977 spune:
Ai dreptate Adinush scuza-ma, e OK! Apasa Ella pe sageti...
Mercic ca ne-ati vazut fetele
Am vazut ce misto esti, Liuda, si ce ochi albastri are Diana! Te incumeti inca sa porti alb, bravo tie!
Dana eu am burti...Si de cand gateste mama...nu mai zic...Noroc ca merg la servici de luni! Acolo imi e speranta de slabit!
Maine mergem la Stonehenge cu catel cu purcel asa ca ma duc sa strang juma de casa in bagaje. Va pup si va promit poze! Sper ca nu ploua...
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
Messutzo se sprijina cu fundu ala mare de canapea...nu sta ea nesprijinita...Ma bucur ca ti-ai luat de o grija cu tensiunea. Poate il convingeti pe tati si mergeti undeva in concediu macar o saptamana sa faci o cura de somn. Fara laptop ca te tenteaza si tot nu dormi... ai grija de tine
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
cristiana70 spune:
MESSA, ochiul si-a revenit din fericire, trebuie sa fiu mai atenta cu piticul, una-doua e cu mainile-n fata noastra. Pe tati il trage de nas.
ADINUSH, bine ca mai sunt cavaleri care sar sa te ajute!
DANA, daca tot sunt iertata, ma car sa-i calc hainele, ca se zvonea ca maine seara iar pleaca.
IVONA, pai dragilor, trebuia sa mergeti cand a fost festivalul acela al vrajitoarelor, in ziua solstitiului parca, daca nu gresesc. Sa faci poze multe si vreme buna sa aveti!
cristina mamica de David (21.12.2006)
adinush spune:
Daa Dana...si sunt asa de mandra de asta,nici nu-ti poti inchipui
Messo nu zi hop pana nu treci pragul...daca m-ai fi vazut aseara ce scenarii aveam in cap...puteam sa ma duc linistita la Marinescu ca sigur ma primeau
(N.B. pt cine nu stie spitalul Marinescu e cunoscut ca spitalul nr 9)
Catalina spune:
'Naseara fetele. Ne-am adunat si noi de pe drumuri, am pus cupilu la culcare si sa vaz ce mai face batalionu' de mamici. Deci sa vaz.
Gabi, suuuuuper intrebarile. Multumesc. Mi-am deschis un docoment si le pasteuiesc acolo pe toate. Sper sa treaca bubele ... nu prea stiu ce sa iti zic de ele dar vaz ca au zis fetele.
Liuda, pot sa te intreb cat ii dai la bona? Daca nu vrei pe aici (desi nu te stiu secretoasa) da si mie un PM, macar orientativ. Iti face si curat? Sau sta doar de Dienuta?
Cristiana, tzestoasa noastra (care a fost si caracatita si broasca si de fapt ea e o biata albinutza), adica salteluta aia cu jucarele ne-a salvat. A stat Matei pe ea de a tocit-o, de fapt din cauza asta cred ca nu s-a intors decat tarziu pe burta. Acum insa este in concediu pana la urmatorul bebel pentru ca acum Matei e mare si jucariile sunt prea jos. Dar a fost ffff buna. Aaaa, si inca ceva, pe caldurile astea nu recomand, tine fff cald la spate.
Liuda, si eu am revenit la Pampers. Aceeasi parere despre Huggies: prea mari si a fost singura perioada cand Matei avea bube pe fund ce nu a avut el nici cand avea diaree.
Rali, multumim de urari. Si voua numa' bine. Ma bucur ca v-au folosit traducerile. Imi pare rau ca nu am mai apucat, poate dupa ce ies la pensie. :)))
Adela, felicitari pt dintisor. La mai mare!
Ivona, hai ca m-a lasat paf fita! Cum sta mai in picioare ca nu imi pot da seama din video?!
Dana, eu mai am vreo 3 kile in plus si burta mi se vede destul de bine (acolo or fi toate). Si soldurile la fel. Imi arata cam ca la 3,4 luni de sarcina asa ... Soldurile nu ma mai astept sa imi fie la fel ca inainte. Sincer, eu nu ma prea agit.
Adinush, daca fita zice intai tata si nu mama, mamica, mamicuta, apai chiar ca ma supar pe ea. :))))
Stai linistita, pritoceste copilul bine bine ce sa zica mai intai ca doar e cuvant important. Se consemneaza in analele familiei.
Messa, ce mai faci, cum te mai simti? te rog io din tot sufletul meu nu o lua pe urma mea. Aici lumea se sprijina pe tine, esti stalp al societatii. Ce te-a apucat mai cu autismul ala? Ca vad ca vorbesti serios. Eu am zis ca faci o gluma. Ce ai? Ia mai descrie o data pt mine de ce ai zis asa? Ce te supara la fata? In afara de faza cu ochiul care am inteles ca daca e se poate corecta.
In legatura cu migrena. Tu porti ochelari? Ca imi inchipui ca stai cu ochii in computer toata ziua. Vezi sa nu fie de la asta.
Cristiana, mie pe strada imi zic astia domnisoara eu impingand la carut. Or crede ca sunt bona ...
Adinusho, hai ca iar am citit ca sa nu zic ca n-am citit si vad ca n-am inteles nimica. Ce ai si tu? De ce bati la portile lu' Marinescu?
Cam asta
Messa spune:
Cata, nu port ochelari, iar monitorul e TFT... nu are ce sa-mi facala ochi. La mine sunt migrenele de cand eram mica mica, am ani in care nu le am si ani in care le am. Dar zilele astea au fost de la nesomn. Iar cu piticii mei, m-am mai linistit, i-am facut iar niste poze de test lu fi-mea si vad ca se uita bine de cand i-am dat jos saracia aia de carusel. Si a mai fost si atenta la mine E clar, cand ma doare capu' sunt cu capu'
--------------------
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Messa spune:
Ivona, cam greu la mine cu vacanta, dar fac eu cumva... si ne caram la mare. Poa' sa zica cine ce-o zice, eu la mare merg (Numa' ca nush cand). Tin fata la umbra si eu fac baie.
Hai, mai, adinushule... chiar asa? Daca mai ai idei bizare da-mi un telefon
Cristiana, si a noastra la fel, ne da un fel de pumni in cap, ochi, nas, in ce apuca. Asta cand vreau sa-i dau mancare si ea nu vrea. In rest, il trage pe tac'su de barba si pe mine de coada.
--------------------