Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, nici nu ma gandesc ce-o fi pe capul tau acum, cel putin jumatate de casa luati cu voi, nu? Lasa, macar la Bistrita o sa respirati mai in voie decat in Bucuresti. Drum bun sa aveti, daca luati atata amar de calculatoare cu voi, inseamna ca n-o sa lipsesti de pe-aici, sper, cel putin.

Noi doi iesim un pic la plimbare prin cartier, mi-am mai revenit putin parca, multumesc, dar ochiul tot ma supara. Saracul, ca o masura de autoaparare, toata ziua a lacrimat. Interesant e ca ieri nu m-a suparat deloc dar de dimineta am simtit ca ma doare groaznic, mai ales la lumina. Ca sa fiu cool o sa-mi pun ochelarii de soare, desi soare nu prea e afara.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

RALI, sa stii ca si al meu sotz a reactionat la fel ori de cate ori i-am lasat singuri, a fost tare dragut intr-o zi cand m-a intrebat daca nu m-am saturat de programul asta, nici nu m-as fi asteptat. Sanatate si tie, cred ca e cam horror dupa un an si doua luni fara rushi... ce sa zic, la mine a fost groaznic prima data.

La multe lunisoare nazdravanului Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

tot eu...:))
Catalina- si eu si sotul iti multumim pentru traduceri (cu intarziere pt. ca tot uit)... am reusit sa-l adormim pe Vlad fara sa-l mai obosim. Petrecere frumoasa si servici usor!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cristiana- multumim! Cu rusii nu pot spune ca e mai rau ca inainte...poate mai mult cantitativ...primele trei zile nicio durere...azi nu stiu de ce m-a durut...
Plimbare placuta!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristiana-ia ayuzi ia! dai buzna! pai ce voiai,sa astepti sa se termine subiectul ca sa ne spui ca ti-e rau?sau sa fi scris pe ala vechi ? auzi la ea,scuzati !
sa te bat bolnava sau sa te las sa te faci bine?
hai,baga acolo ceaiul,pune-ti barbatul sa te maseze nitel,si stai la tv sa te dregi!
liuda- si eu am inteles ca de la voi ,marca pampers e cea mai buna.
loremunteanu- l-am vazut pe scumpul de Roni.poze 2 nu merg.
liudo- ce mistoaca esti!

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Marybell a nu se intelege ca intentionez sa-mi omor copilul doar ca o iau razna si paranoia e in floare la mine-n gradina
Anyway...mi-a placut enorm de mult filmul prin modul de abordare...cum poti fi uneori pur si simplu depasita de situatie

Mergi la inceput

AELITO, bate-ma bolnava ca poate imi revin caci barbatul a plecat la tara, sa-l ajute pe bunicul lui, asa ca masaj nu pup, decat eventual ceva picioare de la David!

E un nor mare si negru deasupra, si o zapuseala de mori, vine sau nu vine ploaia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

na hai ca am intrat si noi in randul lumii
ne-a iesit primul dintisor

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Feliitari Adelapentu dintisor!

Cristiana insanatosire grabnica!

Fetele va rog frumos cine se pricepe, am incercat sa citesc restul din capitolul trecut si cand dau clic pe 36 ma trimite la 35...

Siiii...mai nou... www.dropshots.com/day.php?userid=309787&cdate=20070630&ctime=174838" target="_blank">STAM IN PICIORUSE!!!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,felicitari Alexiei pentru primul dintisor.
A avut dureri?Sau ati scapat usor?

Cristiana,sanatate multa.hai ca ai cam tras chiulul la scris si ai cam mult de recuperat.

Liuda,ma asteptam sa te vad in costum,parca asta ai spus ca ti-ai cumparat de botez,nu?Oricum esti sexoasa rau.
Bai cu hotelul asa s-a nimerit oferta.Adica pentru ofertele de la nemti au bagat doar hoteluri cu 3-4 stele.Si daca a costat si putin,iti dai seama ca n-am refuzat.

Katy,slipul tau e captusit?De unde l-ai luat ca am o mamica care m-a rugat sa-i cumpar de aici pentru fetita ei,ca cica in Buc n-a gasit.

Fetele care ati slabit toate kg din timpul sarcinii,cum stati cu burtica?Se mai vede?Ca eu desi slabesc parca burta tot am.Numai dimineata e plata,dar cum beau apa sau mananc ceva se vede.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput