Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va multumim pentru urarile de sanatate...de la voi au intotdeauna efect, mai ceva ca medicamentele! Alyssa e binisor atat cat poate sa fie dupa: febra, raceala cu muci si tuse, gat rosu, voma si diaree (ieri si alaltaieri doar)...a vazut-o pediatrul si i-a facut si examen de pipi - ok. cica e infectie virala...mama lui de virus ca tare multi-tasking mai e!...pe maine ar trebui sa fie ok.

aseara eram toata familia la capatul capatului...pitika urla rupta de oboseala si se incapatana sa nu se culce, eu cu infectie urinara() si o migrena groaznica, plus alte nimicuri...tati obosit rau si nu se simtea bine nici el dar nu mai avea loc de noi sa se planga saracul....ce mai, ca la nebuni! sper sa vina vremuri mai bune ca nu mai pot!

trimit asta si revin, pana acum l-am scris de 3 ori dar am un virus care restarteaza compu si s-a cam dus degeaba.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar, la listuta zice ca azi e ziua lui Tamar!
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa ai doar bucurii de la copilasii tai si de la viata! Mai vreau poze cu frumusetea ta Adina!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Tamar!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

iar am pierdut mesajul...offf...si nici nu mai am timp sa rescriu ca trebuie sa pun pitiku la nani si sa fac ordine in casa...
i-am zis la sotz ca la noi n-o sa intre niciodata hotzii, e destul sa se uite pe geam si or sa creada ca abia au trecut pe aici, asa harababura e!

intrebare: stiti careva ce virus e asta de-mi restarteaza compu si cum pot scapa de el???... vad avem antivirus si firewall degeaba!

revin mai tarziu.

Album Alyssa

Mergi la inceput

La multi ani TAMAR!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Multi Ani Tamar ! Te mai asteptam pe aici...

Monu-drum bun ! Da' o tricicleta ceva nu-i iei Alexiei?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nu avem in dotare. Dar cumparam.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI TAMAR!

Monu, drum usor, sa ajungeti cu bine si cu toate bagajele, sa aveti o vacanta frumoasa!

Tdi, mamaaa ce de virusi la voi...sanatate multa tie si Alissei. La computere nu ma pricep decat sa le stric

ChrisDun, drum bun si voua, am intrat de curiozitate pe forumul Softpedia. Superdrumul, peisaje de vis, dar n-as putea convinge sotzul nici intr-o mie de ani sa se aventureze pe acolo. Asa ca trebuie sa ma multumesc cu pozele voastre.

Eu voi fi nevoita sa iau masuri drastice. Stau cu fundul pe scaun 8 ore, acasa lancezesc pe unde pot ca am niste migrene groaznice aproape zilnic (sunt convinsa ca mi se trag de la monitor) si ma indop cu placinte, eugenii si mai nou cu arahide in ciocolata. Radeam cand m-am reintors la birou ca a fost un virus de ingrasare prin companie, ca mai toate fetele au luat proportii, da sa te tii acum ca m-a atins si pe mine.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu, drum bun, sa va priasca vacantza si sa nu aveti nevoie deloc de sacul cu medicamente!
Gabitza, hai rezista ca esti deja cu un picior in concediu!
Andutzy, numa' maine nu-i poimaine - cum se zice - si esti deja dubla mamica! cum o sa nasti, cezariana sau n-am inteles io bine?
Loreen, asa deci, ti-ai luat caine?!
Cuscra, voi cum sunteti?
Danelutza, mi se pare ciudat ca i-a iesit copro negativ Isabellei dupa ce ai vazut uratzii in pampers...sau i-o fi eliminat pe toti? cu muntele ai dreptate, sigur ne-ar face bine...la mare nu mai mergem pana creste pitik, vad ca e "cu noroc" si anul asta! cu casa ce sa-ti zic, asa gandesc si eu ca tine ca banii de chirie is aruncati in vant insa o rata ar ajunge la juma de salar si nu putem trai toti 4 din 1000 de euroi pe luna...o sa mai facem sapaturi la anul cand o sa lucrez si eu, asta daca nu castigam intre timp la loto!
ChrisDun, fain de voi ca aveti disponibilitate si curaj sa va aventurati in excursii...te invidiez in mod pozitiv! noi poate facem o tura pe transfagarasan dupa intalnirea de la bran, mai vine cineva?
Fran, cum e fara Iepu acasa? ma gandesc ca va e tare dor de ea dar sigur o sa-i prinda foarte bine vacanta la tara.
Mygirl, asa am inceput si io sa iau proportii...azi o aluna, maine o capsuna...se aduna! aveam perioade cand traiam cu chipsuri si cola in cantitati industriale.

trimit asta sa nu-l pierd...revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ups, fara gluma dar eu simt ca mi se lateste fundul de la 8 ore de stat pe scaun, plus trei in autocar...
Tdi-cel mai naspa fara Iepu' e ca am timp sa gandesc. Si cum sunt si rupta de oboseala gandesc numai prostii. Adica fac scenarii care de care mai negre cu ce i se poate intampla fara mine.
In schimb ei ii merge bine si am hotarat sa mai stea o saptamana, una ca in Bucuresti e cald de mori si nu prea mai statea afara si apoi pentru ca manca destul de bine acolo. Asa ca am zis sa las la o parte egoismul meu de a o vedea 3 ore pe zi si sa o las...dar e greu al naibi, pe bune. Adica dupa ce am stat 2 ani cu ea si am fost de fata la cele mai banale intamplari din viata ei in fiecare zi acum stiu despre ea doar ce-mi zic ai mei la telefon. De exemplu stiu ca a cules toate merele-necoapte, evident -dintr-un mar care e cu un an mai mare decat ea...si-mi vine sa plang ca nu am fost de fata...hai ca o iau razna...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput