Neveste minunate
Raspunsuri - Pagina 4
tumpi spune:
mai fetele si mie-mi este lene cateodata, dar asta nu inseamna ca sunt puturoasa.M-am trezit intr-o si intr-adevar ca-mi spune sotul meu ca m-am puturosit, dar i-a trecut repede.
Cred ca toate femeile au momentele lor mai bune sau mai proaste si simt nevoia sa leneveasca.Atat i-ar trebui cuiva sa-mi spuna ca sunt lenesa.Curatenie e in casa, praful sters, lucruri spalate?Pai atunci ce mai vrea.Se mai intampla sa nu am chef sa calc rufele dupa ce le strang dupa uscator, dar asta nu inseamna ca sunt lenesa, sau sa nu am chef sa gatesc si atunci pregatesc ceva pe fuga, dar asa cum spuneau si alte fete si noi ca si ei muncim.Eu una ma trezesc inaintea lui ca sa am timp sa ma pregatesc, sa dau de mancare pisicilor si sa-i pregatesc lui micul deju.Ce ar vrea un barbat mai mult de la noi?
Ioana
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by Marina
aici e de mine...deci io'st nevasta cea lenesa care isi arunca hainele peste tot, nu sterg prafu, nu dau cu aspiratorul, nu calc, ud florile e drept, cu bucataria sunt in totala lupta...adica mai bine nu mananc decat sa dau drumul la aragaz ....
In plus am mania pantofilor si imi cumpar pantofi ori de cate ori am bani pe mana...acum de cand am copil ii cumpar si ei
Ma duc la meci...da nu am mai fost de mult...oricum ma uit asta e clar...beau bere si ies cu fetele la carciuma.
Aduc si bani in casa e drept....
Marina
LOOOOOOOOOOOOOOOL aia cu pantofii o intzeleg, shi io-s la fel, am revenit de la Roma cu 5 perechi de pantofi shi 3 poshete + o pereche de adidashi marimea 18 pt. Andreas pe care sunt convinsa ca n-o sa-i poarte niciodata, dar i-am luat macar sa-i pun in vitrina, ca taaaaaaaaaaare dragutzi mai erau.Vinerea trecuta am fost cu fetele mele (angajatele) 5 la numar la Beauty Farm, shi ne-am facut masaje corporale, shi alte shicane de astea, ne-am lafait in jacuzzi, shi pe la sauna, dupa care ne-am oprit la un restaurant italian sa mancam, shi apoi am fi mers la Coktail Bar, dar noroc ca era inchis, asha am ajuns acasa devreme.
Idem, aduca banii acasa.
Dar stau shi acasa cind Alexandru are chef de mers la o bila cu baietzii.
Corinna
petra spune:
IOANA, ai mare dreptate, in ceea ce ai scris. Fiecare are sa zicem dreptul la un pic de leneveala, de la treburile zilnice, pe care uneori chiar daca-ti este lene sau nu tot trebuie sa le faci.
Ca uneori facem lucrurile cu mai mult sarg si alte ori cu mai putin asta este cu totul altceva decat leneveala(puturoseala , dupa unii)!
cristina73 spune:
Joxy, loooool, sunt mai mult decit de acord cu schimbarea titlului
sa traiesti
numai bine
cristina73
ani35 spune:
Dragii nostri...barbati,e evident ca puturoase sau...minunate,nu puteti fara noi si...nici noi fara voi.Asa ca,mai bine ,sau fiecare cu imaginatia lui.TUTUROR fetelor de ,sunteti !!!Daca dragoste nu e ...nimic nu e.