Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

noi ne spalam doar cu apa.
pe pastele pe care le-am vazut (numai pentru copii sub 7 ani) scria ca se folosesc doar sub supravegherea parintilor pentru a evita inghitirea.
pai daca fiica-mea, sub supravegherea mea personala a reusit sa manince o floare, daca ii bag in gura pasta de dinti cum pot sa-i spun sa nu o inghita?

nenedent nu am gasit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Roxana, eu il spal de la 10 luni de cand i-a dat primul dintisor si probabil ca s-a prins de smecherie plus ca ne mai vede si pe noi ca o facem. Sunt sigura ca daca il lasi pe Catalin cu periuta in mana ar stii ce sa faca cu ea .
Mihnea re 4 dinti si 2 iesiti asa putin.

Adi eu ii pun un bobulet de pasta pe periuta apuc sa i-o intind in gurita si pe urma continua el. Evident ca o inghite (mananca) dar este o pasta recomandata de la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

buna ziua dragele mele!!!!
Noi va salutam din Baia Mare,de ceva vreme suntem plecati in concediu prin diverse locuri si din acest motiv nu am mai intrat.
LA MULTI ANI TUTUROR CIRESHELOR CARE AU RAMAS NEURATE DE NOI !!!
Roxana si Carminutza,felicitari pt burtica!!!Aveti grija de voi si sarcina usoara pana la capat!!!
Bun venit fetelor noi si sa petreceti clipe frumoase alaturi de noi!!!
Lacra,o sa dau un semn de viata cand ajung acasa sa recuperam si noi tricoul!!!!
Doroti,nu stiu daca ti-am mai spus,dar mi-a placut montajul e pasti!!!!
Gata,ma retrag la "depou",ca aerul de aici in da o mare pofta de somn!
Pup iu all si poate reusesc sa mai intru.
Adela,poate reusim sa ne vedem cand ajung in oras.Dau un Buzz pe mess si poate punem la cale o intalneala,ce zici???Vrei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dana, noi plecam la Buzau duminica si ne intoarcem peste o saptamana.

Lya, "La multi ani" cu intarziere pentru Eric; noi am fost plecati si nu am avut net.

Asadar, sper ca toata lumea e bine, noi stam o saptamana inBuc, timp in care mami de Alec merge la , am fost azi la sedinta numarul 4, muschii mei sunt zob.

Va dorim toate cele bune si faine, zile racoroase si copii cuminti.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Pastele de dinti...subiectul meu preferat

Roxaniciu...si eu am avut o tentativa sa o spal cu colgate 0-2 ani...si chiar am facut-o vo 3 sapt pana cand a venit vremea sa predau proiectul de sfarsit pt specializara pe care am facut-o la facultate(pedodontie=stomatologie pt copii)...unde mi s-a recomandat calduros si prieteneste sa nu o mai spal cu pasta asta de dinti pt ca are continut de fluor pe care copilul il ingera ca deh...nu poate sa scuipe.Cele mai frecvente cazuri de fluoroza sunt chiar de la inghitirea pastei de dinti.A zis ca pana la 2-3 ani sa o spal cu pasta fara fluor(vezi nenedent) sau sa ii sterg pur si simplu dintii cu o compresa.
Conteaza mult si antecedentele familiale.Adik daca tu si sotzul sunteti bine merci cu dinti in gura,fara leziuni active(carii netratate)...inseamna ca el nu prea are de unde sa pescuiasca prea multi streptococi mutans(cel mai incriminat microb in aparitia cariei).Daca din contra...la 30 de ani sunteti de proteza(am mai intalnit) din pricina cariilor si nu alte cauze...atunci chiar ar fi recomandat sa-i dai si fluor pastile.
Concluzia cu fluorul acesta a fost ca recomandarea se face in functie de situatia clinica...asa ca d-aia trebuie dus copilul la stomatolog de cum i-a iesit primul dinte...ca sa fie invatat ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hei Lacri...deci esti prin zona...
Daca ai timp si chef poate ne intalnim intr-o zi...(fara bebei...ca pe Ingrid nu o scoatem decat seara si dimineata afara cand traficul e de-a dreptul infernal,asa ca mi-ar fi greu sa ajung in zona ta)...sa mai povestim despre astia mici si nu numai...si sa-mi recuperez palarioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vivi - satu'mana de sfat; io credeam ca fac mare branza . Daca va vedeti fara bebei ma bag si io

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si io vreau o intalneala fara bebei, cu voi evident.
Viviana multumim pentru explicatii!
si mai voiam sa spun ceva dar am uitat asa ca ma duc la nani nani puiul mamii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Adela,poate reusim sa ne vedem cand ajung in oras.Dau un Buzz pe mess si poate punem la cale o intalneala,ce zici???Vrei???[/b][/i][/font=Trebuchet MS]

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Wow, cum sa nu!Da un buzz si povestim.Numai sa nu ne nimerim sambata si duminica ca nu suntem acasa week-endul asta.

Adi a plouat ieri ceva, dar de aseara ploua intr-una, s-a racit f bine afara.Mi-era dor de ploaie!!!In general nu-mi place, dar acum ma bucur de-a dreptul.Era uscata iarba in parculetul de la bloc de atata seceta.
Sper sa ajunga si pe la voi....da nu din portia noastra, sa va trimita Dumnezeu alta gasca de nori umflati de ploaie.Pupici la Ralucuta .Intr-adevar asta e o perioada pe care noi o resimtim mai mult....de la copiii dependenti de noi in mai toate lucrurile, au deja autonomie de miscare destul de mare, mintea odihnita (nu ca a noastra) sa poata inventa tot felul, dorinta de explorare mare....asa ca....gata nazbatiile!Eu de Andrei nu ma mir, imi place sa-l vad cum mai descopera cate ceva (de ex ieri am gasit o colectie de frunze langa un ghiveci cu o floare care-mi place tare mult).....dar m-am impacat cu ideea ca aste varsta pt asa ceva.Cu ceea ce nu ma pot impaca, e ca un pustiulica de aproape 6 ani (Fineas) face mai multe prostii ca piciul de 1 an.Suntem intr-o periada de criza de comunicare, eu cu nervii intinsi la maxim.....sunt in cautarea unui echilibru cu el, cat mai repede!!!

Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata

Cine mai vrea ploaie si racoare sa ceara din Maramu' de la Camelia.
eu am cerut si a venit. de aseara ploua. si e si racoare.

Mergi la inceput