*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io acum am venit de la posta, am avut de luat un pachet, dar nu redoutist, s-a uitat aia si nu aveam nici un aviz. Chair vroiam sa va intreb..voi cand mergeti sa intrebati de colete, se uita doar in cutia cu avize sa vada daca nu e ceva, sau se uita si in depozit?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetele.....eu nu vad nici o diferenta la 2 demarque ...tot preturile alea sunt afisate....sau nu stiu eu sa le caut?

Astept si eu un pachet din 28....sa sper pe maine oare...restul mi-au ajuns cam in 10 zile....
Am cateva produse in cos...ce ziceti sa mai astept sa vad sau sa dau comanda??????

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Eu am primit o data aviz, am mers cu el la posta si cei de acolo nu gaseau nici un document de insotire. Imi ziceau ca am primit din greseala avizul, am insistat sa caute o cutie alba cu bulinute verzi si au fost tare mirati cand au gasit coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Salutare

Vaaaaaaai ce preturi mici....

Am intrat sa va spun ca geanta cu bile (nushulica stie care ) am vazut'o ieri la Montreux- o statiune exclusivista pe malul lacului Leman, pe langa Geneva, la fabulosul pret de 30 de franci elvetieni Da aveau 3 culori diferite...

Noi suntem bine...Acum ne-am asezat si pana duminica nu mai plecam din zona (scriu cu o tastaura diferita si nu prea gasesc semnele pe care le caut).

DE la Innsbruck am plecat sa viztitam Salzburgul, castelul de acolo si am luat-o, apoi catre St. Moritz (ploua dar peisajul e demential) , am traversat muntii si spre seara am ajuns la Milano unde ne-am si cazat (nu erau reduceri la Prada si Gucci ) . A doua zi am coborat la Genova, pe litoralul marii Meditaerane (superb oras) si am urcat apoi catre Torino, am vazut scurt centrul orasului si am luat-o catre Mont Blanc pe care l-am si traversat prin tunel, catre Franta, am avut ghinion ca ploua si era tot varful invaluit in nori... Seara am ajuns in Elvetia si aici ramanem pana luni dimineata. Trebuie sa va mai zic ca sunt 13 grade si e friiiiiig aici .

Mai va scriu cand mai am timp, am vazut ca au aparut deuxiemme demarque da ma pastrez pt cand ma intorc...

Va pup pe toate

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

feli,

pijamalele le-am luat io la reducerile din februarie; aia bleu nu e ca in poza, ma refer la culoare care e mai spalacita; am oprit-o doar pe cea cu catelusi si cea urata am maritat-o.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am facut si eu prima data o comanda pe \LR pe data de 2 iulie a.c.
Am primit confirmarea , mi-au luat banii din cont si acum astept sa-mi vina coletul!Sper sa-l primesc!Voi primi mandat postal/aviz acasa pt a-l ridica de la posta?

Acum am o intrebare pt cele care fac shopping pe LR de mai mult tp:Care sunt codurile pt cadouri?De unde le iau?Sunt mai multe si pot alege ce vreau?
La prima comanda mi-a spus cineva ce sa scriu acolo insa acum vreau sa fac deja a 2 a comanda si nu stiu ce sa scriu la cod pt cadou!Ajutati-ma, va rog!Am intrat pe acele site-uri pt coduri pe care le aveti in primul capitol insa.....nu pricep oricum o iota in franceza asa ca....mi-am legat urechile!
va multumesc!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

elle mersic! Abia astept sa le vad.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ce o fi aia glaciere camping?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor eu abia am aflat de La Redoute.

As vrea sa fac o comanda cat mai repede dar am cateva intrebari.

1.Am citit aici de niste coduri pt. cadouri, la ce se refera?
2.In momentul platii avem nevoie de nr. de cont atasat cardului sau efectiv nr. inscriptionat pe card ?
3. Miki unde ai gasit bluza aceea mov ?

katthy

Mergi la inceput