*** LA REDOUTE (33)***
Raspunsuri - Pagina 14
addya spune:
mai fetelor,
vreau si eu un sfat.
tr sa mai iau niste adidasi pt pitic pt ca i-am maritat pe cei care nu-i veneau.
cupilu meu are labutza cam groasa, si nu stiu pe la ce modele sa ma uit: adidas, puma, nike... ce am avut eu: versaflex rebook.
ia veniti voi cu o idee....plsss!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Tonia Antonia spune:
Nu, Karfe, inseamna ca e un cearsaf mare pentru 2 persoane. Dar dintr-o bucata.
maria_alexia spune:
Addya, eu as lua cu siret, dar grija mare sa inceapa siretul cat mai aproape de varf, sau cu multe clapete, de www.laredoute.fr/vente-superstar-ii-cf-adidas.aspx?productid=324115488&documentid=299107&categoryid=22927884&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">genul asta.
La www.laredoute.fr/vente-adiracer-lo-adidas.aspx?productid=324115466&documentid=299107&categoryid=22927884&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> astia m-am tot uitat iarasi...
Curaj inca nu mi-am facut sa-i comand, tot asa - avem piciorul tare gros...
madau spune:
Addya poti sa-i iei oricare model cu clapeta, chiar si aia de la Adidas pe care i-a indicat Maria Alexia. Chiar si astia cum are Miruna..sunt destul de lati http://www.laredoute.fr/vente-court-tradition-nike.aspx?productid=324116336&documentid=207607&categoryid=26194707&single=&hasnext=1&hasprev=1. Acum vezi si la ce mai au masuri, eu trebuie sa-i iau altii la pitica
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
karfe spune:
ADIRACER i-am luat ptr cel mic si sunt cam ingusti in fata eu am luat cu un nr mai mare si de abia ii vin trebuie sa desfac tot siretul
acum nu ma pot decide la care din cei doi(dar nu sunt din piele)
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3954170&SizeCode=00030&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 sau
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6140742&SizeCode=00030&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
fab
Carmon spune:
Buna fetelor,
Are cineva idee cum as putea face cont/livrare in Grecia? Vad ca nu e trecuta Grecia pe lista tarilor lor, exista un site redoute.gr, dar cu preturi groaznic de mari.
Din pacate nu ma pricep la franceza, asa ca nu ma prea pot descurca pe site-ul lor, am inteles ca se poate face un fel de "delivery la point" sau asa ceva, dar cum??
Daca ma poate lumina cineva, raman recunoascatoare :).
Zi buna tuturor, si spor la shopping.
nushulica spune:
loool am intrat acu pe site-ul grecesc si m-am uitat
mooaaama ce preturi au
carmon din cate stiu eu exista optiunea ca o comanda sa o poti face cadou si bifezi acolo sa se livreze la alta adresa...dar in cazul asta cred ca trebe sa pui pe cineva de aici sa-si faca cont cu adresa din ro si la comanda sa bifeze livrarea la adresa ta
si nici nu stiu exact daca o sa mearga...sper ca te-am ajutat
Lorenza spune:
Eu cred ca in tarile unde au site,nu fac livrari de pe laredoute.fr.Doar sa faci comanda(cont) pe o adresa din Romania.
Eu asa cred.Daca stie cineva mai bine...
felicia74 spune:
adica in Grecia nu trimit, dar in Ro da? Super tare!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
adica in Grecia nu trimit, dar in Ro da? Super tare!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pai asta din cauza ca nu exista redoute.ro
...doamne ajuta nici sa nu faca redoute in ro ca nu mai pupam noi preturi din astea