Fetelor, au trecut 6 luni de cand am nascut, alaptez, iar problema e ca imi cade mult mult par. Imi cade si cand il perii, dar de cele mai multe ori gasesc parul meu peste tot.
As fi vrut sa fac tratament pe baza interna impotriva caderii parului, dar mi-a fost refuzat pt ca e posibil sa interactioneze cu alaptatul.
Va intreb, daca stie cineva, un tratament naturist care sa dea rezultate.
iei 2-3 oua in functie de cat de lung ai parul, le bati bine ca pt. omleta si adaugi in fct. de nr. de oua 2-3 linguri de ulei de ricin sau de masline, bati bine totul si aplici pe par si masezi bine la radacina. stai asa o jum. de ora si apoi te speli. bine ar fi sa folosesti un sampon de plante (vezi sa nu aiba parabeni ca sunt toxici). ar fi bine si la ultima clatire sa folosesti un ceai de plante (urzica sau tonic capilar, le gasesti la plafar).
asta e reteta mea, sper sa-ti fie de folos.
Eva.
analessya13 ai grija cu oualele , sa nu pui prima data asa mult in par fiindca eu greu le-am indepartat la spalare plus ca ricinul e uleios.Poti sta cu o folie pe par si peste cu un prosop sa tina cald.Nu ai voie suplimente daca alaptezi ,ti-as fi recomandat cateva.Ai putea cumpara de la Vicky tratamentul cu fiole sau din saloane de cosmetica sunt mai multe marci.Sunt destul de scumpe , dar macar pe o perioada de timp stopeaza caderea.
Nu exista o solutie standard si daca e hormonal e posibil sa nu raspunda asa bine la tratament.Nu te speria ca nu ramai fara par
, se regenereaza , iti spun din proprie experienta.