Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Iar chestia cu brelocul, nu stiu, cred ca se intampla o data la 1 miliard de cazuri.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, am uitat sa te rog sa-mi pastrezi si mie un porumb fiert, ca taaaare-mi place. Eu de anul viitor o sa practic sportul: coborat 4 etaje cu Maria intr-o mana si carutzul in cealalta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, buna dimineata! Pe mine m-a sculat Narcisa, a vrut putin lapte, si nu am mai putut dormi dupa aceea...
Cat am ras eu de taica-meu... a vrut si el sa piarda cheile odata si nu i-a iesit...
Apropos de porumb, eu pun in fiecare an la congelat cativa stiuleti.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata

multumesc inca o data pt cuvintele frumoase
pufymic, asa e am chinuit puiuta 3 zile cu injectiile intramuscular, ca apoi sa faca o alergie de toata frumusetea de la penicilina. Mi-a fost tare frica sa nu fie rubeola sau roseola, dar acum am verdictul de la 2 medici ca e alergie, deci sper ca asa e
eloise, multumesc mult pentru sfaturi. La Patri au aparut prima data pe sub barbie, dupa urechi si apoi pe fata, iar ieri au iesit si pe spate si burtica si stiti de ce?! pt ca o pediatra de la spitalul de copii din Oradea, dupa ce a ajuns la concluzia ca e alergie de la penicilina i-a dat o suspensie "zinat" care contine tot peniciline si s-a agravat alergia. Ieri am fost la pediatara Patriciei si alata minunatie: nu se gaseste in farmacii suspensia pe baza de azitromicina pe care mi-a data-o, de aceea mamilili daca esti pe faza te rog nult sa ma ajuti sau alte mamici(daca ati avut de-a face cu acest zmax si stiti, va rog sa-mi spuneti si mie):
initial trebuia sa-i iau sumamed 2,5ml la 12 ore
(nu am gasit in nici o farmacie) asa ca am luat ZMAX de la Pfizer (
care contine aceiasi azitromicina), dar in prospect scrie ca acest zmax se ia toata suspensia reconstituita o singura data si ca se pastreaza doar 12 ore de la preparare. De aseara de cand am cumparat medicamentul tot incerc sa dau de dr. sa-mi explice cum sa i-l dau si nu-i raspunde la tel., iar asistenta mi-a zis sa nu cumva sa-i dau mai mult de 2,5ml si ca imposibil sa fie valabil doar 12 ore de la reconstituire. E ceva medicament mai nou de care ei inca nu prea au habar

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ignatica, multa sanatate lui David si sa gasiti cat mai repede un leac la febra.

La multi ani bucuriilor de 30!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

multa sanatate la bebeii bolnavi

AdinaF...suuuuper pozele...m-au impresionat profund...intotdeauna ma impresioneaza gemenii...pt.ca si eu mi-am dorit
poza cu ei cand dorm in carucior este bestiala, nu mai zic de tort

xandrutza...super tare povestirea cu cheile

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inapoi pe pag 1!!!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Lili, poveste pentru tine: intr-o iarna, tatal meu (care este cam grasut ), a alunecat pe gheata si a cazut... i-au zburat cheile din buzunar in zapada, nici nu a stiut... unde crezi ca am gasit cheile? La un var de-al meu, cazuse si el pe gheata si a dat de chei, i-a placut brelocul si le-a luat... Deci totul e bine cand se termina cu bine...

Suuuuuper taaaaree!!![/b]

Mergi la inceput

Ramomar, ma interesez si-ti raspund diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Multzumim frumos de complimente

Beatrix, bine ai revenit ! Am vazut pozele, sunt tari de tot,imi plac f. mult ochisorii baietelului tau, e un scump, ce mai.

xandrutza, asa ceva "nu se exista" :))).

fetelor, intrebare: voua nu vi se par nashpa fazele, cand vi se compara odraslele, cu copiii altora, asa pe fatza?
De ex azi am iesit la o cafea cu niste prieteni de-ai sotului, au un baietel de 1 an, si tipa-mi spunea despre el ca a cantarit sapt. trecuta exact 9 kg, dupa care ma intreaba ce greuate au ai mei. Eu i-am raspuns ca n-am cantar de bebe, dar pe cel normal de persoane au 9,5 resp. 9,7 kg (dar ac. are sigur marja de eroare mai mare). Dupa 5 minute il ia pe alex al meu in brate si exclama: "vai, ce usor esti, mult mai usor ca al meu". Ce faza aiurea, eu nu-s la competitie cu nimeni, iar fie vorba intre noi, eu si sotul meu suntem mai inalti decat ei, asa ca ar fi si normal sa avem copii mari.

Povestiti si voi astfel de intamplari, ca pe mine tare ma amuza.

O seara faina.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput