Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 30
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by pufymic
Am trecut doar sa va salut ca azi sunt ocupata tare....fac dulceata!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Sa ai spor!Din ce fructe?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Din piersici
MamiLili -mie cred ca nu mi se va intampla niciodata sa-mi adoarma copilul de la sine, mai ales in scaun de masa
Gety - eu fructele i le dau fie cu cereale, fie ca si desert dupa legumele de la pranz.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
MamiLili spune:
Mai avem cateva poze facute in week-end, la manastiri
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Buna fetelor!
Vreau sa va intreb pe cele care a-ti fost la mare deja cu bucuriile.Sau comportat bine?? Au papat mancare de la hotel sau borcanele?
Nici nu stiu ce sa fac sa imi cumpar borcanele pt Maya sa avem cu noi sau ???
Eu i-am luat borcanele cu fructe sau fructe+cereale (legume nu papa la borcab=nel deloc) pt cateva zile iar acolo ne-am dus in Constanta la Real + Selgros si am cumparat alte borcanele cu fructe si cereale.
Pireu de legume i-am facut din legume congelate dar nu prea era fericita sa manance legumele.
Carnita si ou nu i-am dat deloc cat am stat la mare ca mi-a fost frica sa-i dau din restaurant si m-am gandit ca nu va pati nimic daca o saptamana nu va manca ou si carne.
Meniul ei la mare era cam asa
- dimineata - san
- 10-11 - fructe
- 14-15 - legume
- 17-18 - un Danonino/iaurt/cereale/fructe
- 20-21 - cereale
- nopatea - tzitzi
Per total, la mare nu a mancat bine deloc, a avut zile in care a mancat extrem de putin dar cum am revenit acasa i-a revenit si ei pofta de mancare cat de cat.
Eu eram foarte stresata de mers cu ea in concediu tot pe considerentul ce papa ea acolo insa nu e chiar asa de greu pana la urma.
Concediu placut sa aveti!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Am trecut doar sa va salut ca azi sunt ocupata tare....fac dulceata!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Yam yam ....
Ce dulceata faci?
Io am facut un compot de cirese si nu sunt sigura ca sunt ok borcanele asa ca tot mancam in fiecare seara cate un borcan sa verificam daca nu cumva s-a stricat dar inca n-am nimerit vreunul rau :))))
Mai am cateva borcanele...
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
Zina spune:
Buna fetelor,
Eu nu am mai intrat pe forum de luni de zile, nu am mai deschis calculatorul...Oricum, mi-a fost dor de voi.
Am si eu o intrebare: ce sa fac, Rares (care are 8 luni si jumatate), nu prea doarme noaptea. Asta de cand l-am nascut. Si suntem terminati. Nu i-am dat nimic, ca medicament. Seara, mananca pe la ora 20:30 - 21:00, laptele (245 ml), adoarme numai leganat, intr-un leagan suspendat din tavan, si de pe la ora 12:30, 1 noaptea incepe vanzoleala. Se intoarce de pe-o parte pe alta de o mie de ori, pe la ora 1 ii dau iarasi lapte (210 ml), pe la ora 4:30, din nou lapte (145 ml). Nu i-am putut scoate masa de noapte, si asta e o problema. Daca-l las mult sa se fataie, se trezeste de tot, si trebuie dus din nou in leagan. Eu nu ajung sa dorm aproape deloc. Dimineata sunt rupta. Ce sa fac? La noi in casa e si foarte cald, 26-27*C. Ziua, Rares dorme de 3-4 ori, cate o ora si ceva, altfel nu rezista. Va rog, dati-mi ceva sfaturi, in privinta somnului de noapte la Rares, ca simt ca cedez psihic.
Va pup cu drag pe toate,
Zina