Bietele animale....!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bobocel_07/bobocel_07.jpg)
bobocel_07 spune:
Asa ceva nu se poate.Parca am in cap imaginea acestor biete animale, ochisorii lor care exprima durere si groaza.Nu am vazut stirile dar parca ii am in fata mea pe calaii lor care merita acelasi tratament.Ma doare sufletul pentru ce se intampla
.
alexia_07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
brendamitran spune:
Semnat petitie.
Sper sa se faca ceva!
BRENDA
FOREVER YOUNGSa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
goldi spune:
Ma ingrozeste cata furie si rautate poate exista in sufletul unor oameni, care se razbuna - bineinteles!!! - pe alte suflete mai slabe.
Sincer regret ca nu exista pedepse pt astfel de specimene!
Am semnat petitia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
matildasep spune:
E ingrozitor ce se intampla, persoanele care isi bat animalele ar trebui sa fie la fel tratati.
Exemplu: aseara, stateam in fata blocului cu fetita care se juca cu alti copii, la un moment dat un lup lasat fara lesa a sarit la un alt caine de rasa cu botnita si in lesa, au inceput sa se atace, fata i-a luat botnita sa se apere pt. ca lupul a inceput sa-l muste, noi ne-am speriat atat de tare ca am lasat tot ce aveam si am intrat in scara blocului de frica, intre timp un baiat a intervenit, si a reusit sa-i puna lesa lupului, dupa ce s-au despartit ,nu va spun ce bataie i-a tras femeia lupului, cu un bat in cap, de multe ori, de-mi venea sa plang, m-as fi dus sa-i spun ceva femeii, dar mi-era ca o sa sara cainele pe mine, pt. ca inca era nervos. In cazul asta as fi chemat politia daca, se intampla intre persone, dar la noi in Romania, cum n-avem politie pt. animale, pe cine sa chemam?? As fi luat batul si i-as fi dat ei in cap, pt. ca s-a intamplat din vina ei,nu trebuia sa-l lase liber. Va da-ti seama ce se putea intampla daca era un copil prin apropiere? Ar trebui inchise astfel de persoane.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
Ashera spune:
Semnat pethtia. Chiar asi vrea sa se faca ceva in privinta asta si la noi in tara. Astfel de oameni trebuie inchisi in penitenciare, nu este suficienta amenda de cateva sute de lei ! 34+
Christian
ami32 spune:
oare cum pot vedea unii, animalele ca pe niste obiecte?! cum pot sa le loveasca cu atata cruzime, mai ales dupa ce ele ii ajuta sa rezolve unele treburi?! oare vina lor este atat de mare atunci cand gresesc incat sa nu fie iertate, asa cu iti ierti si copilul cand greseste, mai ales ca ele nu pot graii?! ar trebui sa se infinteze si la noi , Politia Animalelor, iar pedeapsa sa nu fie doar amenda, ci asa cum este si in SUA, amenda si inchisoare.
mirachi spune:
da...sa se faca politia animalelor...sa se dea si legi mai aspre pentru pedepsirea celor care uita ca animalele sunt fiinte si nu obiecte si dupa aceea o publicitate mai agresiva cu masurile luate...si asa poate vor invata multi ca animalele nu sunt doar obiecte cu care sa isi masoare ei forta si puterea...si poate nu vor uita sa isi educe si odraslele...
Mamica de alexuta mica
faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403
UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT
NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII
NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP