Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mandarinuta eu am fost la cursuri la Active Center cu Dna Vania- moasa la Municipal, insa e destul de scump - 90 ron / modul. Daca esti abonata CMU tot dansa tine la Clucerului cate un curs in fiecare prima miercuri din luna. Cursuri se mai tin si la Giulesti si am inteles ca sunt mult mai ieftine sau chiar gratis (nus stiu exact)

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Merci frumos Dana, o sa sun sa ma interesez si la Active Center si la Giulesti.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani, Simo!!! Nastere usoara, bb sanatos si mancacios. Dar pana atunci merge o sau, nu?! Macar din alea fara alcool.

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Kitti, bine ai revenit acasa!
Lavinia, vreau eu lapte cu cereale, ca nu am paine in casa si eu nu ies pe caldura asta...Asa ca am baut doar un cappuccino azi, dar ma cam roade stomacelul.
Sorina cate saptamani vei avea pe 13 cand nasti? 38? 38 si cate zile? Ca vreau sa vad daca sa ma incumet si eu sa ansc la 38, desi n-as prea vrea.

Mergi la inceput

quote:
Mda..fetele astea! Cine sa le inteleaga?

Roxana, cum cine, daca nu tot noi, fetele aflate in aceeasi situatie? (eu sunt certata acum cu al meu - na, o sa zica valen ca-s dusa rau. Sau o sa priceapa? Cine stie??? - dar stiu ca iar vor veni si vremuri bune.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Simo La multi ani! Sa fii iubita si fericita! SA ai o nastere usoara, un bebe sanatos si sa te refaci repede!
Jadi,Irinusha,Kitty bine ati revenit! Sa va refaceti repede! Am vazut pozele cu Daria e o scumpica!
Paticut La multi ani pentru ieri!
Luna te-ai trezit? Ai nevoie de o cafea? Cum a fost petrecerea?

Eu ieri am inceput cursurile prenatale, nu e cine stie ce..parca ar fii un fel de yoga, ne-a pus muzica relaxanta ne tot spunea sa ne concentram pe respiratie (eu in timpul asta ma gandeam al un resto chinezesc..era cam tipul ala de muzica + ma concentram sa nu ma bufneasca rasul)deci sunt varza la capitolul relaxare, starii zen!!!
In schimb am aflat o chestie interesanta ca putem daca vrem sa nastem nu neaparat in pozitia clasica ci intr_o parte (pentru nasterile naturale). Se pare ca in pozitia asta copilul coboara mai repede si riscul de epizio e diminuat! Sper ca va dati seama cam cum e pozitia esti asezata pe o parte, ai un picior intins pe masa si unul pe suport! Eu o sa il intreb pe medic ce parere are. Pe mine ma intereseaza pentru ca de ce mi_e mai frica la nastre e de epizio (Lia eu v_am povestit de o cunostinta care a avut surpriza cu bebe care da din cap!!!)

MADA 31+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Lia azi n-ai aparut la cafea! Ori ti-a venit sotul de prin calatorii si acum te rasfeti cu darurile primite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

ghinetz o sa am 38 de saptamani si 6 zile.Eu zic ca e ok...pentru ca de la 37 nu mai e considerat prematur. Eu fac 5 ore pana in Bucuresti si nu as vrea nici sa stau pana in ultimul moment...ca pana ajung eu la Elias...e cale lunga.
Am uitat sa va spun ca ieri la 36 saptamani si 6 zile avem 3,276 g. Doctorul a zis ca suntem ok (col inchis, uter moale)
Mi-am actualizat si semnatura
pup fete dulci

sorina 37+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Sorina sa fie intr-un ceas bun! Este super ok la 38 si 6 zile. Cred ca abia astepti, nu? Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Eu ma nascut ce cezariana, totala. Eu m-am simtit fff bine dupa. nu am avut nici o problema. E drept ca nu am auzit primul tipat al lui stefan si ca l-am vazut prima oara asa, prin ceata, dar a fost bine. Nu stiu despre rahi decat ca poate sa te doara f tare capul, daca il misti. In timpul operatiei...nu prea te simti, ca dormi. Dupa...vrei cateva ore, iar dormi. e recomandat sa te misti cat mai repede, cam la 5-6 ore sa te ridici macar pentru un tur de salon (sa te ajute cineva, de preferat sotul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sorina, exact la 36 si 6 zile m-a controlat si pe mine. Bebita mea avea 3 Kg. E un pic mai delicata. Na. Doar e fetita.
Eu sincer sper sa nu depaseasca 3,5 Kg sa nu ma rupa. Iar circumferinta capului era de 91,8 mm. Sa inteleg ca eu daca ma dilat 10 cm pot scoate pepenasul.

Dana S37 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput