Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 17

siminoc spune:
 am trecut la clasici: sinatra si amstrong.![]()
a apucat-o sugitul! sper ca-i un semn bun!![]()
Simona
+39 mamica de 
 Miruna
A M R 10 ZILE (teoretic!) ![]()
poze cu burtica si fara  

siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorian
M-am invrednicit sa ies si sa-mi fac dozarea aceea de anticorpi si tare bine mi-a prins miscarea!![]()
In mod clar, omul e facut pentru delasarea bipeda, nu pentru statul la orizontala.
Problema mea nu mai e neaparat mersul de elefant leganat, faptul ca nu mai apreciez distantele (m-am infipt azi voiniceste printre 2 masini parcate fara sa-mi dau seama ca nu mai am cum sa ma strecor gratios printre ele, ca inainte!). Noooo! Mie imi cad pantalonii de pe mine! Is dintr-aia cu material elastic peste burta si tot aluneca si eu tot trag de ei, ei tot aluneca... M-am profilat pe mersul shmecheresc cu mainile in buzunare. Chiar va rog sa va imaginati, venind din sens invers, o ditamai fumeia cracanata ca o ratza, cu burta inainte, cu o camasa rosie pe care n-o poti rata din motive evidente, care merge asa, lasata pe spate si cu mainile infipte in buzunarele nadragilor! Mai mare dragul, nu-mi fie de deochi!
![]()
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

ce m-ai amuzat Lia!Simona
+39 mamica de 
 MirunaA M R 10 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara

ilenutza spune:
 Andreea ambele pentru epiziotomie, carpiconul e crema iar oximedul e spreyul ala pentru arsuri.
anto ma bucur sa aud ca esti bine!Sa inteleg ca refacerea este mult mai usoara dupa bb2!Cu odihna cum stai?te scoala des printzesa?
Ile 
 36 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 04 sapt. 

Ioana75 spune:
 Anto, ma bucur sa aud vesti bune de la voi
. Deci n-ati scapat de molipsirea plinsului
. Abia astept si eu sa vad daca o sa faca Miruna figuri ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ghinetz spune:
quote:
Si a ce miroase parfumul de bebelusi?A lapte de mama si transpiratie?
Asta e super tare!!!! Eu aveam un antiperspirant fara miros. Si muuuulte dushuri!
Oana
 36+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
quote:
Cred ca u2 i-a placut cel mai mult, ca se agita mai tare. Are gusturi bune!
Bravo, Miruna!!! U2 merge si cu palaria de paie cu panglica mov, cu fusta pepit, cu... (Baniciu stie mai departe) Simona, Lia stiati ca aceasta Miruna chiar a existat? Era o colega de-a lui Alexandru Andries de la Arhitectura.
Lia nu stiam ce semnifica Sonia, dar am cochetat si eu cu numele - daca era fetita - pentru ca am pata pe numele de origine slava. Dar totusi, daca era fetita alegeam ceva intre Lia si Ileana (am mai zis, nu?)
Oana
 36+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

valen spune:
 Anto, ce frumos e acolo la voi, dincolo de plansetele lui Victor ( si sarah spune la fel: "bebe dodo",defapt este singurul lucru inteligibil pe care-l zice.). Incearca sa-i pui Soniei un prosopel umed pe burtica atunci  cand ii face baie, sa se simta putin protejata. Eu asa ii faceam sarei la inceput, cand plangea si se potolea. Liadorian, esti tare, tare dulce cand de autoironizezi.
AndraZ, da, eu mai bazaiam asa de dragul vremurilor bune si dorul prietenilor mei din Romania insa nu-mi facea bine la moral deloc...acum m-am maturizat draga mea si ma abtin 

Luna, sa petreci frumos si sa te distrezi pe cinste ca nu cred ca mai pupi curand. Si domnu' meu s-a dus sa vada finala ligii campionilor la fotbal (parca) in contextul in care eu eram ff gravida si o aveam si pe miss pis cea mare pe cap. Defapt m-a sunat de la serviciu (dupa ce eu ii zisesem sa vina repede acasa) ca "mama, sa vezi ce chestie, tocmai am terminat treaba si ma gandeam sa nu stau aiurea la serviciu ci sa merg si eu cu colegii sa vedem meciu' la o teresa, insa, daca te superi eu vin acasa, ca stiu ca ti-e greu, defapt putem veni sa vedem meciul acasa, dar daca sarah doarme, stiu eu, sa n-o obosim prea tare". Pai sa mor de ras si alta nu.ghinet, lasa-ti sotu' in pace draga mea ca n-are nici o vina. Acu 2 zile te laudai la alte topice ca-i minunat si-l iubesti de numa numa si acu ce facushi?![]()

siminoc spune:
quote:
Originally posted by ilenutzaquote:
Originally posted by liadorian
Inainte sa plec de acasa, promit ca incerc sa gatesc ceva. Vad eu ce, ceva usurel!
un sandvis
Si a ce miroase parfumul de bebelusi?A lapte de mama si transpiratie?
Ile36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

ce poznase sunteti voi fetelor azi!

Simona
+39 mamica de 
 MirunaA M R 10 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara

otim spune:
 pentru cele care iubesc pisicile (si nu numai ) un video dragut 
pisica
si una despre soti ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ci doar sa va smulg un zambet ) 
masina
Otilia
inceput 34+
Laurentiu  

ghinetz spune:
 Anto, bine ai revenit. Ma bucur ca micuta Sonia e bine, ca ii prieste plimbarea. Si Victor e un dulce, cu solidarizeaza el... Dragul. Oare Stefan al meu cum o reactiona?
Luna, sa te faci frumoasa, sa te simti bine deseara si...sa ajungi acasa atunci cand obosesti. Ma bucur pentru tine ca ai terminat, in sfarsit, cu serviciul. Si ca o sa fi o printesa in seara asta, inconjurata de atatia barbati.
Valen, ce sa faci..stari schimbatoare, ca la orice bombardament cu hormoni. Una peste alta...mi-e drag asa cum e, ca e al meu si il iubesc. dar nu inseamna ca nu-i mai vad defectele. Si apoi, asta e o chestie care ma caracterizeaza (nu sunt mandra de, dar...): imi profilez nemultumirile pe cei dragi. Cand am iesit de la medic, dupa vestea cu E-coli, dupa ca am vazut ca dr. inca nu stie cui ma lasa cand pleaca...hop si eu sa sar cu gura pe el ca nu ma ajuta, ca se plange. (chiar daca asta a si facut, dar...)
Lia, pe bune ca as fi vrut sa te vad!
Oana 
 36+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"