Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Problema mea nu mai e neaparat mersul de elefant leganat, faptul ca nu mai apreciez distantele (m-am infipt azi voiniceste printre 2 masini parcate fara sa-mi dau seama ca nu mai am cum sa ma strecor gratios printre ele, ca inainte! ). Noooo! Mie imi cad pantalonii de pe mine! Is dintr-aia cu material elastic peste burta si tot aluneca si eu tot trag de ei, ei tot aluneca... M-am profilat pe mersul shmecheresc cu mainile in buzunare. Chiar va rog sa va imaginati, venind din sens invers, o ditamai fumeia cracanata ca o ratza, cu burta inainte, cu o camasa rosie pe care n-o poti rata din motive evidente, care merge asa, lasata pe spate si cu mainile infipte in buzunarele nadragilor! Mai mare dragul, nu-mi fie de deochi!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

quote:
Originally posted by ilenutza

Mai ales ca acum e f. cald iar lohiile astea au un miros de crapi!

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Aoleu...deci sa ma pregatesc si cu parfum la greu in bagaj???? Deci o sa put??? Pai o sa aiba bebe motive sa planga!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

Brazuca secretul sta in dusuri dese ,daca dai cu parfum superi pe bebe. Adica nu se recomanda parfumul deloc in primele luni, bebe te recunoaste dupa mirosul tau normal in plus ii poti provoca alergii.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Eu am luat tinctura de galbenele si de cretisoara. Ne-a trimis Nikole un link in care se spunea ca aceste tincturi + ceaiul de pelin ajuta la vindecarea rapida a epiziotomiei. Eu o sa-mi fac un amestec din apa si aceste tincturi, le pun intr-o sticla cu atomizor si fasss, fasss la dansa . La fel de bune am inteles ca sunt frunzele proaspete de patlagina puse pe tampon.
Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Toate bune si frumoase, dar tincturile astea nu-s pe baza de alcool?! Si nu ustura cand faci fasss cu pulverizatoul pe rana???

Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Got it...fara parfum! Mersik pt sfat!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia m-ai facu sa rad. tare asi fi vrut sa te vad. nici eu nu aproximez bine distanta si mai dau cu burtica in cate ceva.

si eu stiu ca nu e bine sa te parfumezi. sa nu faca bb alergii. eu nici detergentul nu l-am mai schimbat de cand l-am nascut pe alex. parfum am inceput sa folosesc dupa vreo 3 luni, dar ceva freash.

luna singura intre atatia barbati? te cred si eu ca stai pana la 12. ai grija cu contractiile.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Inainte sa plec de acasa, promit ca incerc sa gatesc ceva. Vad eu ce, ceva usurel!

un sandvis

Betadina pentru epi!nu ustura, tinctura de propolis ustura, mai precis arde, dar face bine!
Tincturile le torni pe rana.Ceaiurile le pulverizezi!Uite cum am procedat eu: puneam o paturica absorbanta sub mine si cu o oglinda tinteam locul, turnam tinctura pe epi apoi puneam absorbantul.

Andreea nu mi-a dat prin cap sa ii caut pe net! se gaseste de cumparat sticla cu atomizator sau cum?

Si a ce miroase parfumul de bebelusi?A lapte de mama si transpiratie?

AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Nu a mai nascut nimeni?
Nu apuc sa citesc din urma, mai ales ca ati fost tare harnicute la scris.

Azi am fost pe afara la o plimbarica scurta, prima data dupa luni de zile, ce bine e. Din pacate nu pot sa merg mult ca ma dor toate cele, zici ca am 100 de ani, dar tot o sa ies in fiecare zi.
Pitica doarme in carut, am parcat-o pe terasa la aer.

In rest toate bune, Sonia e cumintica si scumpica.
Victor se poarta frumos cu ea, o mangaie, zice "bebe dodo" adica bebe doarme, stie care e patutul si care sunt jucariile ei.
Cel mai naspa e ca atunci cand plange ea incepe si el sa urle si chiar daca ei ii trece el continua sa planga.
Aseara i-am facut ei baie si normal ca a plans un pic, nu-i place cand e dezbaracata si cand o bagam in apa. Nu va zic ce jale a fost pe Victor, nu se oprea din plans si apoi nici nu mai vroia sa faca si el baie.

Va pup si va urez o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

quote:
Inainte sa plec de acasa, promit ca incerc sa gatesc ceva. Vad eu ce, ceva usurel!

un sandvis

Si a ce miroase parfumul de bebelusi?A lapte de mama si transpiratie?

AMR 04 sapt.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoanela23

Cel mai naspa e ca atunci cand plange ea incepe si el sa urle si chiar daca ei ii trece el continua sa planga.
Aseara i-am facut ei baie si normal ca a plans un pic, nu-i place cand e dezbaracata si cand o bagam in apa. Nu va zic ce jale a fost pe Victor, nu se oprea din plans si apoi nici nu mai vroia sa faca si el baie.

Va pup si va urez o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Stiu ca nu e de ras dar

Solidaritate intre frati deja, sa vezi ce o sa iti manance sufletul mai incolo.

Pupici Soniei dar mai ales lui Victor suparaciosul.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anto, plimbarica placuta si de acum incolo! Multa sanatate copilashilor tai! Ce frumos, Sonia are un fratior mai mare care deja si-a intrat in rol! Incet, incet, gaseste el o cale mai putin plangacioasa sa se solidarizeze cu micutza Sonia! (Superb numele! Am stat cu sufletul la gura sa vad cum se va chema bebe si am ramas bouche bee... Stiai ca Sonia e echivalentul slav al gr. Sophia/intelepciune? Asa, ca fapt divers... )

Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput