Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)
Raspunsuri - Pagina 27

ancadragoman spune:
 Rox aici sunt mama,acum am venit acasa sia stept spectacolul.la tine a inceput?
anca  
21+
Maria
poze 

Jasmin012 spune:
 Noapte buna, burticutze dragi, vise placute 
Danutza, 
, mai esti? Cum a fost cu operatia?
bebe si burtik
Jasmin
18+
Daniel

ellis spune:
quote:
Originally posted by MaraD...
Bine v-am gasit burticute ...
Acum am primit prin telefon cea mai imbucuratoare veste de cand sunt gravi ... rezultatul amniocentezei: copil sanatos face mama!!!!!! Si mai mult decat atat: FETITA (100% ca doar i-au verificat cromozomii) ... FARA SINDROM DOWN!!!! Am izbucnit in plans la telefon vorbind cu doctorita ... plans de fericire evident!!!
Asteptarea a fost cumplita si timp de aproape o luna de cand am aflat rezultatul la TT am fost complet schimbata si cu stari de plans si incertitudine si indoiala ... desi speranta aveam multa! Asa ca de-acum pot zice efectiv ca pot sa ma bucur de gravideala.
Va citeam zilnic si realizam ca nu aveam putere sa ma bucur si eu de toate starile si momentele sarcinii ... dar acum GATA ... capul sus si burtica inainte ... poate doar cand mi-oi vedea fetita in brate am sa mai simt asa o bucurie!!!!!
Asa ca Pufuletz ... stiu ca esti in tensiune si tu si astepti amniocenteza ... fii barbata ca va fi bine. Tu parca scriai ca ai avut riscul calculat 1:50 ... La mine a fost 1:23 (am 30 de ani!!! ... iar asta e un risc de peste 40 de ani) ... si uite ca s-a dovedit a fi fals pozitiv si fetita e bine!!!! Asa ca iti doresc bafta multa si mult calm si liniste pana afli efectiuv rezultatul. Stiu ca e usor sa spui "stai linistita, sa speram ca totul o sa fie bine ..." ... mie imi venea sa urlu cand auzeam deja aceeasi incurajare! Doar cand treci prin asa ceva stii ce se intampla in interior si cum te macina indoiala si gandurile negre, cu tot optimismul pe care incerci sa-l afisezi! Dar e o etapa ... si daca asa ne-a fost dat s-o trecem o trecem si pe asta ... DD e acolo sus si ne ajuta ... si mai ales ii ajuta pe ingerasii nostri din burtica pe care ii asteptam ca pe cea mai mare minune posibila!
M-am intins ... dar de-acum sper sa pot intra mult mai des si sa postez si poze ... AM REINVIAT efectiv ... dupa o luna cumplita!
Acum in week-end o sa meregm la munte sa ne racorim :)) ... iar de luni revin!!!!
Week-end placut si pupicila bebei si burticute!
PS: Pussi ... se pare ca una din fetitele tale va fi tiza mea. Cand am vazut numele lor mi-am amintit Abecedarul de clasa I (ohoo .. prin 1986
) si erau acolo la nu stiu ce litera, cred ca R, 2 propozitii: "Ana are mere. Mara are mure." Va spun cu certitudine ca eram mandra foc ca e numele meu in Abecedar! Asa ca daca s-au pastrat si acuma (desi ma indoiesc)... fetele-s pe aceeasi pagina!
la ele ...
Le doresc sa creasca mari si sanatoase si sa stea la mami in burtica cumintele pana la termen!!!!
Mara21+ ... mami de
100%
FELICITARI, MARA, INTOTDEAUNA AM SPUS CA BEBELUSII SUNT IUBITI DE DUMNEZEU! ASA TREBUIA SA FIE!

Ellis
19+

creem spune:
 Neata, fete frumoase si burticoase
Aseara nu am mai intrat dupa stomatolog, ca m-a cam chinuit acolo, am luat inainte un no-spa preventiv. 
Multumesc de incurajari...nici nu ma gandesc ca e vreo problema cu fetita, mai ales ca se incadreaza in parametrii normali, si cum zicea si Dany, de acum incolo incep ei sa puna carnita pe ei!
Pussi, eu nu stiu daca am avut contractii, ca nu am simtit nimic in sensul asta, dar am 
 foarte mult, si inca mai vars dimineata si parca mi se contracta tot corpul atnci. O fii de la asta? 
 Tu ce mai faci? ce mai fac titi mici?
Mara, felicitari pentru rezultatul de la amnio si pentru fetitza!
Sigur si Pufulet va avea un rezultat la fel de bun!
Va pupic si va doresc weekend placut! Si concediu placut celor care au intrat in concediu!
20+

dany26 spune:
 Uau fetelor dar pustiu e pe aici ati plecat toate la plimbarica pe vremea asta frumoasa nu??!!!
 OK....atunci vb mai pe seara poate...!!!
 18+ 
ANDREI

slimatei spune:
 buna fetelor! se pare ca azi ma voi plictisi voi nu sunteti..si eu nu am ce citi, caci chiar daca nu intram eu va citeam mereu dar mi se pare ca e ca o regula in we nu se intra....sa ma rog mai putin... cred ca inteleg un pic motivul dar nu ma lasati singurica...
STEFANIA
+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

Victo spune:
 anca d, cum a fost la dr?
stiti ce fac eu? citesc din primele capitole..:):)
21+ 
 piticul Stefanut

RGE spune:
 SLIMATEI..eu mai rarutz ca e tati acasa si nu prea ne lasa pe net![]()
ROXANA 
 23+ 
 GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

RGE spune:
 ANCUTZA la mine incepe spectacolul numai cand ma bag in pat..azi mi-a dat una la rinichiul cu pietre de m-a cocfosat si m-a bufnit plansul...parca mi-a bagat cineva un ciob

...asta e il iert ce sa fac![]()
ROXANA 
 23+ 
 GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

. 
 la bebei si burticute!