Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Aralia, ce super poza cu eco!!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

sarumana DANY ,dar crede-ma ca e prima oara in viata mea cand imi doresc sa mi se veda si mie burtica...dar las ca luni(2iulie)vin in tara pt doua saptamani si am sa mananc mult ca sa-mi creasca si mie
gaby 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Pussi, te-ai intors? Cum a fost?

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

merg si eu ca omil, imi ia sange, platesc 100 RON..diseara la 19 e gata TT! Ma asez in sala de asteptare cu mana intinsa sa nu se invineteasca si vine asistenta la mine( m-am dus direct cu o Fisa de TT completata de dr.) ca ea n-a citit ca-i gemerala, ca analizele se fac in Franta..dureaza 10 zile si ca trebuie sa-mi mai i-a sange odata si trebuie o alta fisa in franceza parafata de dr. meu...asa ca maine dimineata rezolv cu fisa!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by calatoare

Gagici, stati sa vedeti dupa ce o sa nasteti cum o sa fie. O sa va sara tot neamul in cap ca nu respectati traditia. Ideea e sa nu va enervati si sa luati totul ca pe o gluma.
Eu n-am respectat nimic. Am facut cum am simtit ca trebuie sa fac.
Soacra mea la inceput nu i-a prea convenit ca-s eu altfel decat ar trebui, dar acum s-a dat dupa mine si se ia la cearta cu babele.

Jasmin si eu fac 32 de ani in august.

As mai scrie dar nu-mi merge bine calculatorul. L-a stricat vijelie, alias Andrei.

la mine au sarit deja de ce comand mobila capritelor de acum???
si am primit cadouri pt. Titice, era o matusa le returneze ca nu e bine

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

esmeralda, fain pisoiul acum mi-am adus aminte de al meu care l-a calcat masina si dupa jum de an inca nu reusesc sa-mi revin cica rosii sunt f.vulpoi.. si odata ce te indragostesti greu ii uiti.. acum am alti 5 pisici ca a fatat prietena lui dar nu-i acelasi lucru...
aaaaa scuzati ca sincer daca nu am cu ce ma lauda eu nu prea intru...
suntem bine sanatosi si-l astept sa miste...

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Pussi, cum e posibil sa-ti ia de 2 ori singe? Nu-i acelasi lucru, nu putea sa trimita singele ala in Franta? N-am mai auzit asa ceva!!! Astia sunt timpiti! Se schimba doar fisa si gata...ce legatura are singele cu asta? Doamne!!! Ce fericire pe tine!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Stefania, cum nu ai cu te lauda? Cu puiutul tau din burtica...Il cheama Tomitza sau Tomi. E o dulceata, dar din pacate acum e la tara...E fericit, are o multime de gagici (ce mai, e mare galan), are pui acum, e un rasfatat si un pupacios si un dragastos. Ii place sa se joace cu puii de gaina pina ii omoara (crescind la bloc pina la un an nu prea stie cind sa se opreasca), dar nu-i omoara ca sa-i manince, ci doar din joaca prea multa, iar ei nu rezista ca sunt micuti...e foarte curat si in ciuda faptului ca umbla cu tot felul de pisici el inca nu are purici (incredibil dar adevarat). Are acum un an si jumatate, sau aproape, e imens dar de o frumusete ...!!! Nu maninca vietati, si numai bobite de pisici si cit suntem noi la tara nu se misca din curte si din bratele noastre. Cam atit. Mi-e tare dor de el, dar mi-e greu sa merg la tara, ca trebuie sa merg cu trenul si apoi cu autobuzul, si nu e placut...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor va trim si eu caci am scanat cateva poze..sper sa nu fie prea multe caci vad ca voi ati trimis cate 2....
aaaaa dar mai bine va uitati mai jos caci din cate am vazut eu merg greu tare si ca e mai usor asa...ori o fi pc-ul meu...?
nunta-cea mai frumoasa zi!

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

jasmin..stai linistita ca eu nu sunt nicicum...noi doar ce am luat apart. si acum de/abia l/am gletuit. mai tre sa luam un milion de lucruri, daaaaaar..asa ca amenajam si noi la minimum pana in nov cd vine bebe..:)
ia uite, rox a inceput sa/si adoarma bebele cu ceai de tei...nu mai stie cum sa/l calmeze...eu stau bine cu kg..sper..adica nu am luat niciun gram.vad ca Ramo m/a luat..adica ai ajuns la 48????
astazi am sechestrat/o pe matusa/mea..si mi/a carat saraca un pepene de 7 kg...sa am ce manca 3 zile...
irina, si eu am avut aceeasi problema cu numele..e ok Raul, si eu ma gandisem la el.ca si la Darius si Iustin.

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Rox, se poate sa fie asa cum zici cu contractiile in sapt astea..eu sunt in 22 si chiar le intrebam pe fete daca ce simt eu sunt contractii..se pare ca da. am no/spa. ma chinui sa nu car mai nimic.aoleo..40 de kg mi se pare de domeniul fantasticului.
eu nu am nico treba cu fazele astea cu botezul.eu o sa ma duc la botez la copilul meu. mie mi/e groaza de botez, ca nu stiu cum se face ca mai toti racesc, se deoache..nu/s ce au..ca apoi saracii urla de numa..mie imi vine sa/l botez in martie.. :)
cami, la mine colegele din camin ma solicita sa le chem cd misca bebe, sa il simta..

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput