Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 18

mihailescu teodora spune:
Tomitza,da te-ai pus pe shopping ,scumpo!
Cred c-ai baut dupa Sim si Mandarinutza,desi ai stat linga mine!
Poate ma molipsesc si eu de la voi!
Io nika,0 cumparaturi pt.bb!
Teodora 24 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

mihailescu teodora spune:
Mai fetelor,am avut un puseu de voma acum,ca mi s-au inmuiat picioarele
In sarcina asta,n-am vomat niciodata,dar niciodata,insa acum am vomat si pe gura si pe nas.M-am speriat rau.Mancasem o gura de ciocolata!da-o incolo de ciocolata,doar n-o fi de la ea.Nici nu apucasem s-o inghit bine ca am simtit un val de caldura si potopul!
In sapt.25 voma?
Teodora 24 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

mandarinutza spune:
Ochialbastri, Ina si Mirela, bine ati venit si sarcini usoare !!!
Teodora, nu ti-a priit cicolata respectiva. Si eu pe la vreo 22-23 de saptamani am patit-o de la niste frigarui - cred ca nu mi-a priit ceapa. Si la mine trecusera greturile din saptmana 16. Nu te ingrijora, doar evita sa mai mananci cioco.
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

mandarinutza spune:
Sim, merci frumos ca te-ai interesat. Poate mergem impreuna la cursuri. Eu gimnastica nu vreau, ca mi-e frica sa nu ma contract. O sa intreb si pe la fetele de iulie-august, poate ne recomanda ele ceva.
Roxana, petrecere frumoasa la mare.
Teodora, spor la cooking. Eu am pus niste pulpite de pui la cuptor si porumb la fiert. De cand cu statul pe acasa datorat contractiilor, m-am apucat de gatit mancaruri mai interesante decat pana acum. Sotul e tare fericit ,
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

mandarinutza spune:
Emma, am gasit in piata ieri, cu 1,2 ron bucata si am luat si eu de pofta. Vanzatoarea mi-a zis ca-s romanesti, deci poate se gasesc si pe latine prin piata.
Aoleo imi pare rau ca ti-am creat pofte.
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

mandarinutza spune:
Nature , ma bucur ca ai trecut pe la noi. Vacanta placuta !
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

danielle02 spune:
`neata burtici
ochialbastri bine ai venit
roxana spor la facut bagaje.stiu cum e...
teodora eu am vomitat saptamana trecua din cauza fumului de tigara,si nu a fost prima data.am mai vomitat o data in saptamana 25 cand eram acasa (ai mei fumeaza) da`...un vomitat de ala puternic de am crezut ca mi-au iesit ochii din orbite...
va pup si va doresc un week end superb
danielle 27+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

mandarinutza spune:
Sim, uite ca mi-a raspuns o mamica de iul-aug: ddanagh
membru incepator
Are album!
Romania
Bucuresti
235 Mesaje
Trimis la: - 30/06/2007 : 11:53:08
--------------------------------------------------------------------------------
Mandarinuta eu am fost la cursuri la Active Center cu Dna Vania- moasa la Municipal, insa e destul de scump - 90 ron / modul. Daca esti abonata CMU tot dansa tine la Clucerului cate un curs in fiecare prima miercuri din luna. Cursuri se mai tin si la Giulesti si am inteles ca sunt mult mai ieftine sau chiar gratis (nus stiu exact)
Dana S37 + cu Daria Stefania
O sa ma intresez si eu, m-am uitat pe site-ul lor si o sa sun saptamana viitoare. Active Center e pe Calea Grivitei, pe langa intersectia cu Banu Manta, deci e cam departe.
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

Gabriela77 spune:
Ochialbastri, bun venit!
Tzuc, bine ca e totul in regula cu tine si fetita ta cu codite!
Teodora, bucura-te ca nu ai experimentat varsaturile. Pana in sapt 16 am vomit ZILNIC! Si nu era vb de greturi matinale, ci de greturi de dimineata pana noaptea! Bleah….Am zis ca nu o sa mai fiu capabila in veci sa deschid usa frigiderului! Sigur a fost un episod singular!Succes la gatit!
Roxana, gata impachetatul? Vezi ca deja esti mai bine cu piciorul? Stai sa vezi dupa vacanta ce balerina o sa fii. Drum bun si distractie frumoasa!
Gabriela 28+
Sara
http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times