Mamici de septembrie - octombrie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Revin si eu dupa un somn bun si un mic rasfat. Parca ma simt altfel. Si bebe e mai linistit ca se agitase rau inainte sa ma bag la somnic. Trebuie sa stau cuminte ca dr meu e plecat de pe 30 iunie o saptamana...

Emma, sorry pt calculator. Si al meu e vechi si tareeeeeeeee as vrea sa il schimbam, dar deocamdata nu sunt bani. Pana nu ne mutam de aici nici nu cred ca pup eu altul.
Desi, daca s-ar strica asta ar fi alta poveste

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Asa ziceam si noi, lasa mai incolo. Dar pur si simplu a harait o zi si a doua zi a murit. SI cum el e prietenul meu de cand cu sarcina, imi venea sa ma urc pe pereti. Asa ca am imprumut nise banuti(ii dma inapoi in rate) si am luat altul. asta e. Beleaua mare e ca nu i-am luat nimic lui bebe si sa vedem cum facem. Mi-a dat nasa niste hainute, dar asta-i tot. Vom vedea.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

salutare tuturor,

revin si eu dupa o pauza lunguta
desi am stat 1 saptamana in concediu medical, nu prea am avut chef sa dau drumu' la calculator din motive de caldura mare
dar de luni incep iar cu jobu', deci o sa intru mai des
am fost azi la cumparaturi la Barza si am achizitionat urmatoarele:
- patut lemn (60x120 cm) - 2,9 mil lei
- saltea fibra cocos (60x120 cm) - 1,4 mil lei
- lenjerie de pat (aparatori patut, cearsaf, perna, husa perna, pilota, husa pilota) - 1,2 mil lei
- paturica bumbac - 200 mii lei
cam atat...

Tomitza 29+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, am gasit ceva pe gimnastica-gravide.ro. Au si cursuri si masaj . Le-am scris si le-am cerut niste preturi sa vad care e treaba. Masajul m-ar incanta. Bine, si cursurile. Doar cu gimnastica nu cochetez.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna fetelor! Sunt franta (la cat am alergat azi cu calculatorul asta nou cred si eu). Pupici! Sa aveti un week end super!

Emma 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna seara !

Azi am avut zi de hoinareala prin magazine si de cercetat piata pentru cele cateva lucruri care mai tebuie sa le cumpar: sterilizator, umidiicator, pompa si baby-interfon. La pompa mam hotarat pt. Avent,dar la restul sunt cam in bezna. Ce imi recomandati?

Roxana_G daca stai intinsa in pat cu picioarele mai sus decat capul si cu comprese reci nu se desumfla deloc picioarele?

Danuta eu am pus 10 kg in sapt. 24 si nu mi-a spus nimeni ca as fi pus prea mult. Prietena mea care are 30 sapt. a pus 18 kg. Dar dupa cate am inteles sunt dr. care comenteaza si altii care nu. Eu zic sa nu te mai stresezi atat, ca se supara bebe pe tine.

Nopate buna!

Flavia 24 cu si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomitza, vad ca ai luat ceva. Bravo tie! Poate faci si cateva poze sa vedem si noi?
Trebui sa ajung si eu pe acolo sa ma uit dupa o comoda, dar a inceput sa imi fie teama sa umblu prea mult de cand au aparut si la mine contractii. Mai ales ca dr pleaca din tara o saptamana.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

pai am cumparat, ca am zis "sa hie, sa se gaseasca..."
ei, am scapat de-o grija, ca tot adusesera astia marfa; mai sunt de cumparat, da' macar le-am luat pe-astea mai importantele
SIM, poti sa mergi sa te uiti de comoda si vezi ca au si body-uri din alea de care cautai tu, "cu cioci" (vorba Nanei)

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

o sa fac si poze, dar deocamdata nu am montat patutul, l-am luat la cutie si acu' sta ascuns dupa sifonier
avand in vedere ca Natty nu va avea deocamdata camera ei (din lipsa de spatiu), ci va sta cu noi in camera, il vom monta mai tarziu (nu are rost sa ne impiedicam de el cu 2 luni inainte, si-asa e putin loc)

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

da' ce v-a apucat nenicule pe toate cu contractiile astea ?
offf...
hait !! mai bine nu mai zic nimic, ca vin si dupa mine acusica

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, ma mai tineti minte? Am intrat acum un pic sa vad daca sunteti bbine, nu am citit mult din urma, ma bucur sa va vad preocupate de lucrusoare si mobila si carucioare...Va doresc sa aveti in continuare sarcini sanatoase si BBei la fel.

Eu sunt mai bine, mi-am mai revenit dupa toata nebunia, Ilinca e o scumpa, incerc sa o tin cat mai mult in afara Bucurestiului, a fost o luna la mare, duminica plecam 10 zile la munte, apoi mai dam o raita la mare si o mai trimit cu mama o data la munte...Activitate, ce mai.

Si ma gandesc ce fericita o sa fiu cand o sa vina si la noi, totusi, BB 2 sanatos.Daca o sa ne ajute Dzeu.

Cu drag,

Mergi la inceput